Litwin81 1 155 Opublikowano 21 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2017 (edytowane) Zamiast, nie wiem, jakiejs ku/rwa skruchy, ze faktycznie nie warto marnowac zdrowia, ze sie mylil, to pyerdoli, ze na koksie trzeba cwiczyc. No co ty? Trzeba? A ty cwiczysz? Bo kobik i szarku wygladaja, ale ty nie za bardzo. Ku.rv.a jaki typ.Jak ja nie wyglądam,to co dopiero napisać o tobie?Wez ty się unieś na szczyt swego męstwa i daj te foty albo zamilcz. no ale po co? też mógłbym startować w skokach narciarskich i zajmować ostatnie miejsce tylko po co? Najpierw musiałbyś przejść kwalifikacje łosiu ;) No i ostatni nie byłem,zresztą lepiej być 11 na 13 dobrych niż tobą tutaj :D krupek, co ty w internecie jesteś od wczoraj? jakby litwin im nie zaczął odpisywać na docinki, to by sie poddali po 2 dniach, a teraz to już za późno A ty mi napisz czemu tak brzydko na mnie pisałeś jak mnie nie było? :) To było katalizatorem w sumie. Wszedłem na chwilę i zostałem zwyzywany od debilów. Wiec już zostałem, bo ja nie muszę patrzeć na kalorie i pisać w tabelkach kiedy micha, kiedy kucie i kiedy wc. Więc już zostałem bo poczułem się jak wśród swoich? :) Edytowane 21 lipca 2017 przez Litwin81 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 21 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2017 Po co te kwalifikacje, jak przyjmowali nawet midgetów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 21 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2017 Żeby patyczaki jak ty nie przeszły ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 21 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2017 Litwin, ja cie lubię, ale twoje marnowanie czasu na odpisywanie każdemu kto cie zaczepi jest więcej niż zabawne. Chciałem sprawdzić czy dokładnie prześledzisz cały temat i wyrzygasz mi tego jednolinijkowca, no i się nie pomyliłem :D Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 21 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2017 Litwin, ja cie lubię, ale twoje marnowanie czasu na odpisywanie każdemu kto cie zaczepi jest więcej niż zabawne. Chciałem sprawdzić czy dokładnie prześledzisz cały temat i wyrzygasz mi tego jednolinijkowca, no i się nie pomyliłem :D Powinieneś czuć się doceniony ;) Bo czytam posty tylko kilku osób.widzisz,mam do sierpnia urlop,wczoraj cudnie bawiłem się w Power Park Łeba,żrąc hamburgery u kumpla w budce na plaży :) a dziś?A dziś leje i jest zamuła,nadal nie chce mi się odpalać PS4,więc czerpię frajdę z gierek słownych z yaczes and co. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 21 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2017 :) Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 21 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2017 Litwin, ja cie lubię, ale twoje marnowanie czasu na odpisywanie każdemu kto cie zaczepi jest więcej niż zabawne. Chciałem sprawdzić czy dokładnie prześledzisz cały temat i wyrzygasz mi tego jednolinijkowca, no i się nie pomyliłem :D Przyznaj, że to nie było sprawdzania, tylko też chciałeś być fajny jak inni Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 21 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2017 to tak zwane 2 w 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 21 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2017 (edytowane) na kolejne posty odpiszę jemu tylko gdy wstawi swoje kontr foty-mogą być bez bronzera ;) Całej reszcie spoza Spartakusa,którzy mają więcej w obwodzie brzucha niż 2 nóg grzecznościowo nie odpisuję i zbywam ironicznym śmiechem :) no tak średnio ci się to udało Edytowane 21 lipca 2017 przez Yakubu Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 21 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2017 (edytowane) na kolejne posty odpiszę jemu tylko gdy wstawi swoje kontr foty-mogą być bez bronzera ;) Całej reszcie spoza Spartakusa,którzy mają więcej w obwodzie brzucha niż 2 nóg grzecznościowo nie odpisuję i zbywam ironicznym śmiechem :) no tak średnio ci się to udało Poniekąd racja :/ Ale na usprawiedliwienie mam że "oni" często się cytują i nie da się jednemu odpisać nie zaczynając z drugim.Natomiast uśmiech był zawsze ;) Edytowane 21 lipca 2017 przez Litwin81 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 21 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 21 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2017 Dobre,to było fajne :* Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 21 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2017 Nieważne ile koksu wpiermdolisz, ile mutanta zażyjesz, jak wysokoprocentowym masłem orzechowym się nasmarujesz, na co to wszystko skoro wyglądasz jak ciota, jesteś niski i brzydki? Pisze to dlatego że przejawiasz wielką pogardę dla wszystkich co nie cwicza, no wiec serio, lepiej mieć brzucha niż być clownem w tłumie. A yaczes to wygląda tak że 9/20 gosci by chciało tak wyglądac, tak jak ty chciałyby wyglądać 2 osoby w Polsce, 12-ty i 13-ty dokładnie rzecz biorąc. 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 21 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2017 no leczonko kompleksów wzrostu i brzydoty widoczne u litwina bardzo mocno Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 21 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2017 (edytowane) Niech ktoś powie Litwinowi, że beka jest z tego, że prawie 40-latek od kilku miesięcy pie.rdoli na forum jak to liczy kalorie z czereśni, by świetnie wypaść na scenie, która się okazuje zbitą z desek chałturą w wakacyjnej stolicy Polski, gdzie pomiędzy budkami z goframi i rurkami z kremem ustawili się naoliwieni sterydziarze i ku uciesze góra 100 osób na widowni, naprężają muskuły w rytm hitów radia eski. Edytowane 21 lipca 2017 przez Blaise 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 21 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2017 Niech ktoś powie Litwinowi, że beka jest z tego, że prawie 40-latek od kilku miesięcy pie.rdoli na forum jak to liczy kalorie z czereśni, by świetnie wypaść na scenie, która się okazuje zbitą z desek chałturą w wakacyjnej stolicy Polski, gdzie pomiędzy budkami z goframi i rurkami z kremem ustawili się naoliwieni sterydziarze i ku uciesze góra 100 osób na widowni, naprężają muskuły w rytm hitów radia eski. Ale Sopot to ty szanuj. Gofry i deski masz na półwyspie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 21 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2017 Ja jestem #teamKołobrzeg Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 21 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2017 Widać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 21 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2017 Kołobrzeg?Co tam jest?Pseudo port MW :) Chłop opisując Sopot opisał swój"kurort". Pamiętam szczęście kumpli,których tam wysłali.Do wcześniejszych postów mam tylko jeden komentarz: Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 21 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2017 Nagroda pocieszenia za nie jedzenie czeresni? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 21 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2017 Sa zdjecia z zawodow. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 21 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2017 Kołobrzeg?Co tam jest?Pseudo port MW :) Chłop opisując Sopot opisał swój"kurort". Pamiętam szczęście kumpli,których tam wysłali.Do wcześniejszych postów mam tylko jeden komentarz: Ty wiesz co to jest bul dopy? Jakbys wygral, to moznaby miec bul dopy, a nie jak jestes 11/13 po walce z typami, ktorzy na silke chodza od 5 miesiecy. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 21 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2017 Za rok sie uda ...tylko tych czeresni zal Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 21 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2017 Kołobrzeg?Co tam jest?Pseudo port MW :) Chłop opisując Sopot opisał swój"kurort". Pamiętam szczęście kumpli,których tam wysłali.Do wcześniejszych postów mam tylko jeden komentarz: Ty wiesz co to jest bul dopy? Jakbys wygral, to moznaby miec bul dopy, a nie jak jestes 11/13 po walce z typami, ktorzy na silke chodza od 5 miesiecy. Ty ale ty dasz fotę całej sylwetki?Bo od rana już trochę zleciało.Jakbym wygrał znalazł byś kolejną wymówkę(1,2,3 wymyślam-co to za zawody te Sopot?Jakiś zlot w remizie.).To samo było przed debiutami,że nie dam rady.Dałem i na rok był spokój z twoim pyerdoleniem.Ból dupy masz ty i twoje bicze że nawet jakbyście bardzo chcieli,to i tak na coś takiego szans nie macie.Ostatni raz pytam?Skończysz z tym debilnym kadrowaniem(brzuch bokiem i lapa,co to ma niby pokazać?) i zachowasz się jak facet,czy znów zaczniesz wymyślać wymówki? Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 21 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2017 Gdzie jest ten popcron do cholery.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi