Skocz do zawartości

Fotki

bomberman

Rekomendowane odpowiedzi

Zamiast, nie wiem, jakiejs ku/rwa skruchy, ze faktycznie nie warto marnowac zdrowia, ze sie mylil, to pyerdoli, ze na koksie trzeba cwiczyc.

No co ty? Trzeba?

A ty cwiczysz? Bo kobik i szarku wygladaja, ale ty nie za bardzo.

Ku.rv.a jaki typ.Jak ja nie wyglądam,to co dopiero napisać o tobie?Wez ty się unieś na szczyt swego męstwa i daj te foty albo zamilcz.

no ale po co?

też mógłbym startować w skokach narciarskich i zajmować ostatnie miejsce tylko po co? :pawel:

Najpierw musiałbyś przejść kwalifikacje łosiu ;) No i ostatni nie byłem,zresztą lepiej być 11 na 13 dobrych niż tobą tutaj :D

krupek, co ty w internecie jesteś od wczoraj?

jakby litwin im nie zaczął odpisywać na docinki, to by sie poddali po 2 dniach, a teraz to już za późno :pawel:

A ty mi napisz czemu tak brzydko na mnie pisałeś jak mnie nie było? :)

To było katalizatorem w sumie. Wszedłem na chwilę i zostałem zwyzywany od debilów. Wiec już zostałem, bo ja nie muszę patrzeć na kalorie i pisać w tabelkach kiedy micha, kiedy kucie i kiedy wc.

Więc już zostałem bo poczułem się jak wśród swoich? :)

Edytowane przez Litwin81

Litwin, ja cie lubię, ale twoje marnowanie czasu na odpisywanie każdemu kto cie zaczepi jest więcej niż zabawne.

Chciałem sprawdzić czy dokładnie prześledzisz cały temat i wyrzygasz mi tego jednolinijkowca, no i się nie pomyliłem :D

Powinieneś czuć się doceniony ;) Bo czytam posty tylko kilku osób.widzisz,mam do sierpnia urlop,wczoraj cudnie bawiłem się w Power Park Łeba,żrąc hamburgery u kumpla w budce na plaży :) a dziś?A dziś leje i jest zamuła,nadal nie chce mi się odpalać PS4,więc czerpię frajdę z gierek słownych z yaczes and co.

Litwin, ja cie lubię, ale twoje marnowanie czasu na odpisywanie każdemu kto cie zaczepi jest więcej niż zabawne.

Chciałem sprawdzić czy dokładnie prześledzisz cały temat i wyrzygasz mi tego jednolinijkowca, no i się nie pomyliłem :D

Przyznaj, że to nie było sprawdzania, tylko też chciałeś być fajny jak inni  :kaz:

na kolejne posty odpiszę jemu tylko gdy wstawi swoje kontr foty-mogą być bez bronzera ;)  Całej reszcie spoza Spartakusa,którzy mają więcej w obwodzie brzucha niż 2 nóg grzecznościowo nie odpisuję i zbywam ironicznym śmiechem :)

no tak średnio ci się to udało

Edytowane przez Yakubu

na kolejne posty odpiszę jemu tylko gdy wstawi swoje kontr foty-mogą być bez bronzera ;)  Całej reszcie spoza Spartakusa,którzy mają więcej w obwodzie brzucha niż 2 nóg grzecznościowo nie odpisuję i zbywam ironicznym śmiechem :)

no tak średnio ci się to udało

Poniekąd racja :/ Ale na usprawiedliwienie mam że "oni" często się cytują i nie da się jednemu odpisać nie zaczynając z drugim.Natomiast uśmiech był zawsze ;)

Edytowane przez Litwin81

Nieważne ile koksu wpiermdolisz, ile mutanta zażyjesz, jak wysokoprocentowym masłem  orzechowym się nasmarujesz, na co to wszystko skoro wyglądasz jak  ciota, jesteś niski i  brzydki? Pisze to dlatego że przejawiasz wielką pogardę dla wszystkich  co nie cwicza, no wiec serio, lepiej mieć brzucha niż być clownem w tłumie. A yaczes to wygląda tak że 9/20 gosci  by chciało tak wyglądac, tak jak ty chciałyby wyglądać 2 osoby  w Polsce, 12-ty i  13-ty dokładnie rzecz biorąc.

• Plusik 9
  • Minusik 1

Niech ktoś powie Litwinowi, że beka jest z tego, że prawie 40-latek od kilku miesięcy pie.rdoli na forum jak to liczy kalorie z czereśni, by świetnie wypaść na scenie, która się okazuje zbitą z desek chałturą w wakacyjnej stolicy Polski, gdzie pomiędzy budkami z goframi i rurkami z kremem ustawili się naoliwieni sterydziarze i ku uciesze góra 100 osób na widowni, naprężają muskuły w rytm hitów radia eski.

Edytowane przez Blaise
  • Plusik 2

Niech ktoś powie Litwinowi, że beka jest z tego, że prawie 40-latek od kilku miesięcy pie.rdoli na forum jak to liczy kalorie z czereśni, by świetnie wypaść na scenie, która się okazuje zbitą z desek chałturą w wakacyjnej stolicy Polski, gdzie pomiędzy budkami z goframi i rurkami z kremem ustawili się naoliwieni sterydziarze i ku uciesze góra 100 osób na widowni, naprężają muskuły w rytm hitów radia eski.

Ale Sopot to ty szanuj. Gofry i deski masz na półwyspie.

Kołobrzeg?Co tam jest?Pseudo port MW :) Chłop opisując Sopot opisał swój"kurort". Pamiętam szczęście kumpli,których tam wysłali.Do wcześniejszych postów mam tylko jeden komentarz:

comment_jRR2oMrKXZvRf2nbwVzblorabvvc20tk

Ty wiesz co to jest bul dopy?

Jakbys wygral, to moznaby miec bul dopy, a nie jak jestes 11/13 po walce z typami, ktorzy na silke chodza od 5 miesiecy.

Kołobrzeg?Co tam jest?Pseudo port MW :) Chłop opisując Sopot opisał swój"kurort". Pamiętam szczęście kumpli,których tam wysłali.Do wcześniejszych postów mam tylko jeden komentarz:

comment_jRR2oMrKXZvRf2nbwVzblorabvvc20tk

Ty wiesz co to jest bul dopy?

Jakbys wygral, to moznaby miec bul dopy, a nie jak jestes 11/13 po walce z typami, ktorzy na silke chodza od 5 miesiecy.

Ty ale ty dasz fotę całej sylwetki?Bo od rana już trochę zleciało.Jakbym wygrał znalazł byś kolejną wymówkę(1,2,3 wymyślam-co to za zawody te Sopot?Jakiś zlot w remizie.).To samo było przed debiutami,że nie dam rady.Dałem i na rok był spokój z twoim pyerdoleniem.Ból dupy masz ty i twoje bicze że nawet jakbyście bardzo chcieli,to i tak na coś takiego szans nie macie.Ostatni raz pytam?Skończysz z tym debilnym kadrowaniem(brzuch bokiem i lapa,co to ma niby pokazać?) i zachowasz się jak facet,czy znów zaczniesz wymyślać wymówki?