Skocz do zawartości

Fotki

bomberman

Rekomendowane odpowiedzi

Ale ja nie mam nic nikomu do udowodnienia. Poza tym jaka mam miec motywacje? Obiecywales jak to w dzien zawodow zamkniesz nam dupy, jak to niesamowita forme przygotowujesz, jakim to nie jestes kulturysta z dopieta dieta i ciezkim treningiem, jak to liczysz pestki od czeresni. No i mijaly dni, a litwinka nie bylo, bo znowu zycie go brutalnie wyjasnilo. Liczyl czeresnie, a zostal zwyklym czeresniakiem.

Twoje slowo nic nie znaczy, jestes zerem i wygladasz jak guwno. Taka szmata nie bedzie mi mowila co mam robic. Kazdy czlowiek z takim stazem, z tak pokluta dupa, dopieta dieta i angazujacy pol silowni w swoje treningi wygladalby 100 razy lepiej. Nie masz zadnych predyspozycji do tego sportu, do tego cierpisz na wodoglowie, co psuje proporcje.

Nie czuje potrzeby wbijania sie w swiecace stringi, smarowania sie samoopalaczem i wypinania dupy w kierunku pederastow. Wrzucilem zdjecie na ktorym widac, ze nie jestem ulancem, a w kazdym poscie pieprzyles jak to yaczes nigdy nie robil redukcji xD Nie komentowalem tego, bo po co? XD Bo mi tak czarny maly pedzio w stringach napisal? XD

Wrzucilem je dopiero wtedy, kiedy myslalem, ze wstyd ci tu bedzie wracac, bo, powtarzam, nie mam tobie nic do udowodnienia.

A to, ze porownujesz sie z gosciem, ktory cwiczy 3h w tygodniu, bez specjalnej diety i bez sterydow swiadczy tylko o twojej totalnej porazce w wyborze swojej zyciowej drogi.

Jak umrzesz na serce/watrobe, to nawet mi powieka nie drgnie, bo namawiasz do tego innych, klamiac ze to zdrowe, ty pyerdolony mongole z polskim paszportem. Na szczescie nie ma az takich debili, ktorzy bybci uwierzyli.

• Plusik 4

Jak umrzesz na serce/watrobe, to nawet mi powieka nie drgnie, bo namawiasz do tego innych klamiac, ze to zdrowe, ty pyerdolony mongole z polskim paszportem.

A ja przyjde na pogrzeb. I zaspiewam. "I want it that way" Backstreet Boysow.

To jak tak Ci wisi to na ch.uj na niego zacząłeś naskakiwać? xd

Przeciez pisze o tym od lat sebastianie, nawet w poscie do ktorego sie odnosisz gluptasku z lawki pod blokiem: klamie ze koks jest zdrowy i kazdy po 30ce powinien go brac. Takich dalniakow trzeba pietnowac.

To jak tak Ci wisi to na ch.uj na niego zacząłeś naskakiwać? xd

Przeciez pisze o tym od lat sebastianie, nawet w poscie do ktorego sie odnosisz gluptasku z lawki pod blokiem: klamie ze koks jest zdrowy i kazdy po 30ce powinien go brac. Takich dalniakow trzeba pietnowac.

Z tego, co pamiętam, Litwin pisał tylko o leczeniu małymi dawkami testosteronu, co faktycznie, na przykład, w USA ma miejsce i jest z powodzeniem stosowane. Zresztą, u nas w prywatnych kkinikach też, przy zaburzeniach hormonalnych u mężczyzn.

Swoją drogą, na każdym kroku pokazujesz jaki jesteś czerstwy, bo Ci nie przytakuje w Twojej fali hejtu. Wymyśliłeś sobie jakiegoś sebka, zeby mieć czym srać na mnie, a tymczasem Tobie bliżej z wyglądu do burka w dresie, bo istnieje większe prawdopodobieństwo, że ja pod pachą, dzień po ogoleniu, ułożę czuprynę, niż Ty na głowie kiedykolwiek, choćby w snach.

• Plusik 1

Wymyslilem sebka, zeby pokazac ci na czym polega retoryka twoja i litwina, ale widze ze nie dotarlo to do twojego pustego lba, moze ci ku/rwa narysowac obrazek na scianie, neandertalczyku?

Twoj problem jest taki, ze myslisz ze jestes w miare rozgarniety, ale nie jestes.

Ps. ale chyba trafiłem w czuly punkt, bo 5 raz wyjasniasz, ze nie jestes dresem spod bloku, niesamowite :pawel: Chciales grac z duzymi chlopcami i sie doigrales. Mierz sily na zamiary.

Co za matol.

Z mojej strony EOT litwiny i krupki, nie bede sie znecal nad niepelnosprawnymi umyslowo.

Twój problem polega na tym, że jesteś zakompleksioną ciotą i ciężko Ci zrozumieć, że ktoś coś osiągnął dla siebie. Połowa nagonek na Litwina zrodziła się w Twojej głowie jak już Ci się kończyły argumentyni i nie potrafiłeś wejść w dyskusję. Już je.bać te sterydy, bo to był tylko pretekst, żebyś mógł wylać swój ból dupy.

Spójrz, wystarczy rzucić jakimś prymitywnym tekstem o łysej bani, co robię wbrew sobie, bo nigdy nie miałem w zwyczaju niczyjego wyglądu komentować, a pękasz jak jakiś młotek umysłowy. Trzeci raz to robię, z pełną premedytacją.

• Plusik 1

YACZES CHRYSTUS, ROZPIER DALA FORUM ZA GRZECHY NASZE

yaczesa czytac to tylko z doritos i mountain dew <3

Andżej powoli ściągał napletek Jaczesa ustami...

No ale dasz fotę całej sylwetki czy nie?

Milan tylko nie dissuj odruchowo bo podbijam! Chcę zobaczyć co Litwin napiszę jak Dawid wrzuci fotę prawilną od przodu. :potter: Edytowane przez wuJJek

On efektow ubocznych nie chce widziec, narkoman (pipi)any.

Jeszcze to klamstwo, ze sterydy to lekarstwa xD 90% koksu powstalo w jednym celu i nie jest to poprawa jakosci zycia w chorobie.

To napisz jaka była geneza?Nie no zaraz yebnę,co za młot ;) Alkohol tez leczy  w małych dawkach,a nie takich jak ty spożywasz. Inna sprawa.Skończ już skamleć.Ile to już lat?Próbujesz coś czy to sylwetkowo czy siłowo ze mną rywalizować,jak przychodzi co do czego to się wycofujesz,wymyślając jakieś debilne tłumaczenia.Udowodniłem swoją formę,w porównaniu do twojej to przepaść i nawet jakbyś chciał to nigdy do tego się nie zbliżysz.Jaka powinna być twoja mobilizacja?Pyerdoliłeś że coś takiego jak ja można banalnie osiągnąć,no to to ku.r.va pokaż!I prędzej ty na jelita yebniesz niż ja na serce.Jak pisałem,taka nienawiść nie bierze się znika.Za gówniarza każdy próbuje głupot(np. tarzania się w parku) a ty wziąłeś wino(i nie mam na myśli tutaj alko) i teraz całe życie bujasz się z problemami przez nie spowodowanymi a tylko debil zaczyna od piksów.

YACZES CHRYSTUS, ROZPIER DALA FORUM ZA GRZECHY NASZE

yaczesa czytac to tylko z doritos i mountain dew <3

Andżej powoli ściągał napletek Jaczesa ustami...

No ale dasz fotę całej sylwetki czy nie?

Milan tylko nie dissuj odruchowo bo podbijam! Chcę zobaczyć co Litwin napiszę jak Dawid wrzuci fotę prawilną od przodu. :sorcerer:

Mogę już teraz ci napisać.(pipi)owe,nie docięte nogi.Kobik też mógł wrzucić bok brzucha i większość ciotek,która poznała Spartakusa przez yaczesa wylewanie żalu miałaby mokro,ale jest pewny swej sylwetki i nie musi kadrować.

• Plusik 1