Litwin81 1 155 Opublikowano 22 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2017 Będzie krócej,bo sam nie lubię wywodów.Napiszę ci czego nie rozumiem a ty wytłumacz,ok?Na chooj wywołujesz mnie do porównań czy to siłowych czy sylwetkowych,a jak przychodzi do weryfikacji to wymyślasz wymówki i udajesz że masz dystans do tego i w ogóle jesteś taki ponad to?Jesteś pospolitym krzykaczem z kompleksami.Czy widziałeś bym hejtował szarka albo kobika?Mimo iż obaj niszczą ciebie sylwetką. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 22 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2017 Nie no juz nie przesadzajmy. Niszczylem to ssm siebie ale juz nic z tego nie zostalo xD wiec mozecie sie bic beze mnie bo jestem na hita. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 22 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2017 Toć ja oceniam formę zrobioną a nie obecną ;) Dobrze wiesz że tamta nie jest do utrzymania zbyt długo. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 22 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2017 Mam za slaba psyche. Wytrzymuje max 2 lata a pozniej gdzies ulotne chwile lapie jak lotka. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 22 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2017 (edytowane) Wiesz co kabi :/ Ciebie akurat bym nie podejrzewał o taki niedorozwój.Myślałem że ten etap mamy już za sobą.no ale przeciez to prawda wiec dlaczego piszesz o niedorozwoju. Leczenie komoleksow przeciez nie jest w sumie czyms zlym jesli to robimy z glowa. Wiele kobiet ma kompleks zalozmy slabego tylka, zaczyna cwiczyc przysiady , robia sie ponetne ksztalty , kompleks znika dziewczyna czuje sie lepiej. Profit? Sam bylem zakompleksiony w szkole sredniej, pryszcze, 56kg dlatego pewnie tez robilem mase na pyzach i bylem ulanym knurem nie widzialem tego ze jedyne co widac to nie miesnie a poliki kubusia puchatka. Slaba psycha. Na szczescie doroslem, popracowalem nad soba i zyje w zgodzie ze soba bez jakichkolwiek kompleksow. Kazdy z nas ma pewnie jakies kompleksy, chodzi o to zeby nie popadac w paranoje i z zwyklych naturalnych nic nie znaczacych kompleksow nie robic z tego wielkiego halo. Podoba mi sie podejscie kobika, postawil sobie cel, osiagnal, zrobil zdjecia, nie jest prosem wiec teraz ma wyje,bane i pewnie bedzie trzymal forme zeby wygladac dobrze na plazy bez karkolomnego , azdrowotnego i niepotrzebnego katowania organizmu mega niskim bf. Podbudowywanie seojego ego to nic zlego ale jesli sie to robi w zdrowy sposob nie na zasadzie jestem zaje,bisty kazdy inny jest chu.jowy kto nie robi tego co ja albo nie wyglada jak ja. Edytowane 22 lipca 2017 przez kanabis Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 22 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2017 Wiesz co kabi :/ Ciebie akurat bym nie podejrzewał o taki niedorozwój.Myślałem że ten etap mamy już za sobą.no ale przeciez to prawda wiec dlaczego piszesz o niedorozwoju. Leczenie komoleksow przeciez nie jest w sumie czyms zlym jesli to robimy z glowa. Wiele kobiet ma kompleks zalozmy slabego tylka, zaczyna cwiczyc przysiady , robia sie ponetne ksztalty , kompleks znika dziewczyna czuje sie lepiej. Profit? Sam bylem zakompleksiony w szkole sredniej, pryszcze, 56kg dlatego pewnie tez robilem mase na pyzach i bylem ulanym knurem nie widzialem tego ze jedyne co widac to nie miesnie a poliki kubusia puchatka. Slaba psycha. Na szczescie doroslem, popracowalem nad soba i zyje w zgodzie ze soba bez jakichkolwiek kompleksow. Kazdy z nas ma pewnie jakies kompleksy, chodzi o to zeby nie popadac w paranoje i z zwyklych naturalnych nic nie znaczacych kompleksow nie robic z tego wielkiego halo. Podoba mi sie podejscie kobika, postawil sobie cel, osiagnal, zrobil zdjecia, nie jest prosem wiec teraz ma wyje,bane i pewnie bedzie trzymal forme zeby wygladac dobrze na plazy bez karkolomnego , azdrowotnego i niepotrzebnego katowania organizmu mega niskim bf. Podbudowywanie seojego ego to nic zlego ale jesli sie to robi w zdrowy sposob nie na zasadzie jestem zaje,bisty kazdy inny jest chu.jowy kto nie robi tego co ja albo nie wyglada jak ja. Inny punkt widzenia,sporo racji.Fakt ja się katowałem,ale czy hejtowałem tych co wyglądali gorzej?Nie,każdy jest kowalem swojego losu,wygląda jak chce,jedynie obruszam się na teksty że osiągnięcie takiej sylwetki to żaden wyczyn,można to zrobić w 2 lata.To są zdania człowieka,który nie ma pojęcia o czym pisze.Też próbowałeś się nisko zredukować więc wiesz co dzieje się z głową,jakie są napady głodu,które musisz zwalczyć.A metka?Podają ja na brak apetytu/utratę masy mięśniowej dziadkom po 60(10-15 mg dziennie) więc tak,na bank mega szkodliwa.Polecam poczytać ulotkę potencjalnych skutków ubocznych APAP-u. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 22 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2017 I tak nas wszystkich (pipi) jasny strzeli. Licze ze kiedys internet wyqurwi na amen bo ludzkosc juz bardziej upodlona nie moze byc? Moze? Spyerdalaaaaaaaaam. Se pograc. Łiiiiiiiiiii. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 22 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2017 A tobie na co przepisali Litwin? Na małego siura? Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 22 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2017 ej w którym momencie litwin przyznał się do kokszenia, bo sie już zgubiłem xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 22 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2017 ej w którym momencie litwin przyznał się do kokszenia, bo sie już zgubiłem xd Po zawodach napisałem że biłem 150 mg propa tygodniowo :) Shen wiedział już od dawna,więc i wam napisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 22 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2017 I ty jestes trenerem personalnym? Powinni ci licencje zabrac. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 22 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2017 Maus jaki ogórek, większość czołowych polskich fit celebrytów brało coś więcej niż Kreatynę. Jest różnica, między ładowaniem czegoś w małych dawkach, co wspomoże organizm, a truciem się winstrolem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 22 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2017 Chodzi o sam fakt. To tak jakbym kupil sredni format i wmawial ludziom, ze robie zdjecia na iphone7. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 22 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2017 Dobra to teraz już rozumiem o co czezky tu kręci aferę xd. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 22 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2017 Nie rozumiesz, o co w tym wszystkim chodzi. Sam jestem daleki od czegoś poza suplementy, choć powinienem się zainteresować ze względu na problemy z hormonami, ale nie o to w tym wszystkim chodzi. Jest różnica między medycznym wspomaganiem, a ładowaniem ścierwa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 22 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2017 (edytowane) I wszystko bylo przeprowadzane po konsultacji z lekarzem i zastrzyki byly przeprowadzane przez szpitalny personel, bo Litwin sie najadl smarow. Jedyny problem, jaki Litwin ma, to problem z soba samym. Z karlowatosci niestety sie nie leczy. Edytowane 22 lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 22 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2017 Hormony, humor, nienawisc do murzynów, troche tych problemów masz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 22 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2017 Gosc kurwa 5 metrow wzrostu i ma problemy z hormonami. No prosze cie krupek. xD Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 22 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2017 Intensywny sport od 8 roku życia, urosłem bardzo szybko w gimbazie, to namieszało w hormonach i dziś mam, na przykład, problemy z tarczycą. No, ale w dyskusję się z Tobą nie mam zamiaru zgłębiać, bo nie masz pojęcia o tym. Ja o fotografii też z Tobą nie dyskutuję. Chociaż jakbym miał się bawić w Ciebie, albo milana to bym się mądrzył o fotografii, bo ostatnio nqwet zrobiłem panoramiczne zdjęcie moim Huaweiem. Hormony, humor, nienawisc do murzynów, troche tych problemów masz. Nic z tych rzeczy, ale mam alergię na dałnów takich jak Ty, którzy mają smutne życie bez pasji. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 22 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2017 (edytowane) No problem w tym ze ja nigdy nie dyskutuje poważnie w tematach na których się nie znam, za to pamiętam że jak miałem ochote z Tobą porozmawiac o branży to po 2 postach zbyłeś to ze sie nie znasz i ze nie wiesz i dajcie mi spokój. No to tyle jeżeli chodzi o twoje pasje. Co do dauna... to nie ja mam problem ze sobą który równoważe wstawianiem setek selfie z dzióbkami do internetu. Edytowane 22 lipca 2017 przez milan Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 22 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2017 Litwin obiecal ci kucie w dupe. Przeciez to widac od razu. Dobra ja stad spierdalam, bo brzydze sie wami obydwoma. Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 22 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2017 również nie popieram brania sterydów przez zdrowych ludzi, ale niech każdy robi co chce. Nie powiem było tu śmiesznie na początku, ale teraz zrobiło się monotonnie. Rozejdźmy się po swoich działach. Pozdrawiam i zapraszamy za jakiś czas. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 22 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2017 (edytowane) No problem w tym ze ja nigdy nie dyskutuje poważnie w tematach na których się nie znam, za to pamiętam że jak miałem ochote z Tobą porozmawiac o branży to po 2 postach zbyłeś to ze sie nie znasz i ze nie wiesz i dajcie mi spokój. No to tyle jeżeli chodzi o twoje pasje. Co do dauna... to nie ja mam problem ze sobą który równoważe wstawianiem setek selfie z dzióbkami do internetu. To na ch.uj błaznujesz i wyzywasz kogoś, kto się zna i próbuje zacząć normalną dyskusję? Nie przypominam sobie, żebym kiedykolwiek Cię zbywał w jakiejś poważnej rozmowie, coś znowu zmyślasz, albo źle zrozumiałeś. Zawsze chętnie prowadzę dyskusję, ale jak ktoś blaznuje, czy wrzuca xd co drugie zdanie i się popisuje to mi się odechciea od razu. Z dzióbkami to już nie wiem, o co Ci chodzi. Jesteś tym samym typem rozmówcy, co Maus i po raz kolejny to wychodzi. Maus jak zwykle nie potrafi podjąć dyskusji i pisze o jakimś kłuciu w dupę. Już pomijam fakt, że piszecie o jakichś moich sucharach, a na koniec kazdego dnia spokojnie można zebrać po min. 5 postów każego z Was, które są czerstwe jak stary chleb. Edytowane 22 lipca 2017 przez krupek Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 22 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2017 No problem w tym ze ja nigdy nie dyskutuje poważnie w tematach na których się nie znam, za to pamiętam że jak miałem ochote z Tobą porozmawiac o branży to po 2 postach zbyłeś to ze sie nie znasz i ze nie wiesz i dajcie mi spokój. No to tyle jeżeli chodzi o twoje pasje. Co do dauna... to nie ja mam problem ze sobą który równoważe wstawianiem setek selfie z dzióbkami do internetu. To na ch.uj błaznujesz i wyzywasz kogoś, kto się zna i próbuje zacząć normalną dyskusję? Nie przypominam sobie, żebym kiedykolwiek Cię zbywał w jakiejś poważnej rozmowie, coś znowu zmyślasz, albo źle zrozumiałeś. Z dzióbkami to już nie wiem, o co Ci chodzi. Jesteś tym samym typem rozmówcy, co Maus i po raz kolejny to wychodzi. Maus jak zwykle nie potrafi podjąć dyskusji i pisze o jakimś kłuciu w dupę. Już pomijam fakt, że piszecie o jakichś moich sucharach, a na koniec kazdego dnia spokojnie można zebrać po min. 5 postów każego z Was, które są czerstwe jak stary chleb. Jak ładnie do pionu cie postawiłem. 1. Ponieważ litwin głosno ciagle kwiczy ze jak ktos nie cwiczy to jest gorszy od niego, mam prawo się z nim nie zgodzic, i zaznaczyć ze sam nie wygląda zbyt dobrze, nie ma predyspozycji. To podobnie jak Pawłowicz która krzyczy do innych ze mają mordy. 2. W temacie praca, rozmowa o oprogramowaniu branżowym. Pewnie oboje z wronnerrro czekacie na cada w pakiecie z czteroma weselami i pogrzebem w Pani Domu. 3. Obraziłeś mnie, wiec wykorzystałem to że ktoś kiedyś wstawił link, a po otwarciu zobaczylem goscia ktory robi sobie selfie nawet z choinka, na pytanie jezu kto to, dostałem odpowiedż że krupek. Więc kto tu ma smutne życie. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 22 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2017 A tu Cię boli, brać na poważnie instagram to trzeba nie mieć dystansu, serio. Sam m do tego dystans. Nie mam nawet konta prywatnego, więc możesz sobie zaglądać, kiedy tylko masz ochotę. To może Ty mnie z Wronerro mylisz, tak jak kiedyś Roziego jak pisałeś, że mi stary na wszystko daje, to tez był dziwne. Teraz już pamiętam, że pisaliśmy o oprogramowaniu, ale nie przypominam sobie, żebym Cię zbywał, spytałeś, czego używam i Ci odpowiadałem, to samo jakies jego funkcje. Litwin raczej nie pisał, że czuje się lepszy, tylko, ze gardzi grubasami, tak jak Ty robolami. A do pionu to wiesz co możesz sobie stawiać, jak widzę, że ktoś błaznuje, to nie podejmuję polemiki, zbyt wiele razy to już robiłem i tylko przeciwko mnie to się obracało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi