Opublikowano 22 lipca 20177 l Oho, mamy nowego randoma w grupie. W sumie, dzięki za wrzutę, mogę sobie postępy porównać, bo zapomniałem, że tu coś takiego wrzucałem.
Opublikowano 22 lipca 20177 l widzisz ja nie ćwicze a i tak bym zabił ciebie i wujaszka jednym strzałem Z matką przyjdziesz żeby ci rękę rozbujała?
Opublikowano 22 lipca 20177 l przeciez bluber juz wrzucal bica :pawel: na moje oko z dziesięć cm więcej od ciebie i z pięć więcej od kłupka
Opublikowano 22 lipca 20177 l Kurde, nie powinienem zartowac wczesniej z tym oswiecimiakiem, nie znalem jego sytuacji :( To teraz czekamy na efekty cyklu, ktory ci rozpisal przyglupi liliput.
Opublikowano 22 lipca 20177 l Wciąż ważę więcej od Was, mogę napluć Wam na czoło, a Wasz nadgarstek kończy się przy moim łokciu.
Opublikowano 22 lipca 20177 l przeciez bluber juz wrzucal bica :pawel: na moje oko z dziesięć cm więcej od ciebie i z pięć więcej od kłupka na oko to możesz najwyżej fange dostać śmieszny pokrzywiony czereśniaku toruński na cyklu pizza + browary e2d
Opublikowano 22 lipca 20177 l Wciąż ważę więcej od Was, mogę napluć Wam na czoło, a Wasz nadgarstek kończy się przy moim łokciu. no i co z tego jak w bitce jesteś zerem?
Opublikowano 22 lipca 20177 l Nie bywam na deskotekach w remizach, więc nie miałem okazji się sprawdzić. Na boisku dawałem radę z większymi chłopami. Mniejsi nie robią na mnie wrażenia.
Opublikowano 22 lipca 20177 l Postawiłes na złego tarpana krupek, musisz popracowac nad doborem kolegów
Opublikowano 22 lipca 20177 l Postawiłes na złego tarpana krupek, musisz popracowac nad doborem kolegów Możesz wziąć Mausa, żeby Ci raźniej było.
Opublikowano 22 lipca 20177 l A jaka historia stoi za tym,ze Litwin nie stawia spacji po znakach interpunkcyjnych?To ciekawe.
Opublikowano 22 lipca 20177 l Masz szansę się teraz wykazać i coś wymyślić, tylko szybko, bo konkurencja nie śpi.
Opublikowano 23 lipca 20177 l Wciąż ważę więcej od Was, mogę napluć Wam na czoło, a Wasz nadgarstek kończy się przy moim łokciu. no i co z tego jak w bitce jesteś zerem? To już wiemy że wszyscy tutaj to jedno strzałowcy,wyjątek yaczes,on po 0,5 sam się kladzie ;)
Opublikowano 23 lipca 20177 l Najlepsze bylo jak pisal, ze normalnie w twarz nikt by mu tak nie powiedzial. 65kilowy typ, 165 cm wzrostu xD Liti, podejrzewam, ze nie tylko wiekszosc mezczyzn by ci tak powiedzialo, ale rowniez kobiet i dzieci.