Opublikowano 7 sierpnia 20177 l Przez ostatnie 2 lata nie robiłem cwiczen na brzuch, od miesiaca robie sobie z nudow wznosy nóg w zwisie, ale to tez jak mi sie zachce. Pewnie się zrobił przy martwych ciągach i przysiadach, które mam na prawie kazdym treningu.
Opublikowano 7 sierpnia 20177 l Mi na takiej maszynie zawsze słabo wchodziło, lepiej na jednej nodze z hantlem. Mam szczupłą łydkę, ale wyskok i szybkość mi się poprawiały.
Opublikowano 7 sierpnia 20177 l Zawsze narzekałem ze mam zbyt masywne nogi przez co często nie mogłem dostać spodni wnodpowoednim rozmiarze ale widząc takie fotki jaka Shena cieszę sie ze jednak urodziłem się z do(pipi)anymi nogami.
Opublikowano 7 sierpnia 20177 l Obczaj to. Szczególnie calvs launcher. Za pierwszym razem prawie od razu skurzczu dostalem. Edytowane 7 sierpnia 20177 l przez El Loco Chocko
Opublikowano 7 sierpnia 20177 l @Shen Bardzo ładnie. Tak z ciekawości. Jak długo trwała przemiana z pana po prawej do pana po lewej?
Opublikowano 7 sierpnia 20177 l To szybko. Mi z około 130kg do około 82kg zeszło plus minus 10 miesięcy.
Opublikowano 8 sierpnia 20177 l Shen, bardzo estetycznie :) Jakie statsy (wzrost, obwody, wyniki siłowe)?
Opublikowano 8 sierpnia 20177 l a nawet nie wiem, nie mierzylem sie dawno, wzrost pewnie bez zmian 182cm. Sila slabo, redukcja z przerwami od lutego, ale dla beki sobie zrobilem ostatnio w martwym 150kg, chyba ujdzie.
Opublikowano 25 sierpnia 20177 l kilka miesięcy masy, kilka miesięcy redukcji i może da się coś z tym zrobić jeszcze
Opublikowano 10 września 20177 l specjalnie dla litwinka, bez kadrowania, bez pompy, sterydow, bez kobikowych efektow graficznych i sarmow :* niestety, spodnie sprzed 20 kilo