Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Przez ostatnie 2 lata nie robiłem cwiczen na brzuch, od miesiaca robie sobie z nudow wznosy nóg w zwisie, ale to tez jak mi sie zachce. Pewnie się zrobił przy martwych ciągach i przysiadach, które mam na prawie kazdym treningu.

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Wyświetleń 586,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ok tym miłym akcentem chciałbym życzyc wszystkim spartakusom zyczyc dobranoc, niech wam sie wujaszki przysnią      

• Kenny tJJger
    Kenny tJJger

Ostatnie foto na 98 stronie, kwiecień 2014.       Wiadomo, że żaden progres i nie spartakus ale na wadze z -10 kg, lżej żyć i pracować. Kondycja też lepsza i jak wytnę się do poziomu co mnie zad

• II KoBik II
    II KoBik II

Opublikowano

A robisz łydy na jakimś podeście, żeby schodząc być niżej niż palce?

Opublikowano

Na takiej maszynie, czyli schodze tak jak piszesz.

wspiecia-na-palce-obunoz-stojac.jpg

Opublikowano

Mi na takiej maszynie zawsze słabo wchodziło, lepiej na jednej nodze z hantlem. Mam szczupłą łydkę, ale wyskok i szybkość mi się poprawiały.

Opublikowano

Zawsze narzekałem ze mam zbyt masywne nogi przez co często nie mogłem dostać spodni wnodpowoednim rozmiarze ale widząc takie fotki jaka Shena cieszę sie ze jednak urodziłem się z do(pipi)anymi nogami.

Opublikowano

Uda jeszcze ujda, ale łydki i przedramiona zawsze miałem jak zapałki

Opublikowano

zrzucałem balast jakos od wrzesnia 2015 do marca 2016

Opublikowano

a nawet nie wiem, nie mierzylem sie dawno, wzrost pewnie bez zmian 182cm. 

Sila slabo, redukcja z przerwami od lutego, ale dla beki sobie zrobilem ostatnio w martwym 150kg, chyba ujdzie. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Typowa sylwetka kogos kto odpuscil silownie i jedzie na słodyczach.

Opublikowano

kilka miesięcy masy, kilka miesięcy redukcji i może da się coś z tym zrobić jeszcze

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

specjalnie dla litwinka, bez kadrowania, bez pompy, sterydow, bez kobikowych efektow graficznych i sarmow :*

GaGO66v.png

niestety, spodnie sprzed 20 kilo :dog:

Opublikowano

Estetycznie, polecam.

"Po 30-tce to już się nie da trzymać formy"

Opublikowano

Marzy mi sie Czeski i KoBik ze mna w trojkacie.