Opublikowano 14 września 20177 l Chciałbyś :D Żeby ciebie w(pipi)ić mogę dać fotę po 3 tygodniach nie ruszania się i jedzenia lodów,tylko poproś :)
Opublikowano 14 września 20177 l w jednej rece lod, w drugiej strzykawka, na nogach platformy. Gardze.
Opublikowano 14 września 20177 l w jednej rece lod, w drugiej strzykawka, na nogach platformy. Gardze. No to się zdecyduj,okres ci się zbliża ze jesteś taki zmienny? Proszę, oszczędź nam. Nie mów hop,może wskoczyłbym do twojego fap folderu obok yaczesa i kobika.
Opublikowano 14 września 20177 l jezu, litwin dalej męczy bułę? Żaden ze mnie spartakus, ale nawet ja ogarnąłem, że ostatnio 'lekko się zbłaźniłeś' :v więc może pora odpuścić?
Opublikowano 14 września 20177 l jezu, litwin dalej męczy bułę? Żaden ze mnie spartakus, ale nawet ja ogarnąłem, że ostatnio 'lekko się zbłaźniłeś' :v więc może pora odpuścić? Zayebiście,twoje zdanie wiele dla mnie znaczy,serio,jesteś tuż za her Mausem.
Opublikowano 14 września 20177 l Lucek w spartakusie, z mausem xDDDDD To oficjalnie można zaprosić mendrka. Lucek pasuje tu jak do rodzicielstwa.
Opublikowano 14 września 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lucek... nigdy nie zapomne jak w GTA V z kumplem rozwaliliśmy mu auto i przyleciał skarżyć się na forum. Teraz ponownie się spotykamy na moim gruncie KOLESZKO.
Opublikowano 14 września 20177 l Lucek pasuje tu jak do rodzicielstwa. Ciagle to powtarzasz, jakby to byl jedyny sukces w twoim zyciu. :|
Opublikowano 14 września 20177 l za zapodawanie na psy bedziesz mial litwinowego szejka proteinowego, jak krupek.
Opublikowano 14 września 20177 l Lucek pasuje tu jak do rodzicielstwa. Ciagle to powtarzasz, jakby to byl jedyny sukces w twoim zyciu. :| No i to, że nie mieszka z rodzicami jak Masorz też ważne.
Opublikowano 15 września 20177 l Lucek w spartakusie, z mausem xDDDDD To oficjalnie można zaprosić mendrka. Lucek pasuje tu jak do rodzicielstwa. Lepiej tą małą rudą ulaną kur..,jak on się zwał?