Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Wyświetleń 587,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ok tym miłym akcentem chciałbym życzyc wszystkim spartakusom zyczyc dobranoc, niech wam sie wujaszki przysnią      

• Kenny tJJger
    Kenny tJJger

Ostatnie foto na 98 stronie, kwiecień 2014.       Wiadomo, że żaden progres i nie spartakus ale na wadze z -10 kg, lżej żyć i pracować. Kondycja też lepsza i jak wytnę się do poziomu co mnie zad

• II KoBik II
    II KoBik II

Opublikowano

Ja odpuszczam bo akurat przyjechaliśmy po słoiki do polski i liti może mnie tu znaleźć i zbić :(

Opublikowano

Ja mam sesję jutro, 5km do zrobienia i dziś ślubne edytowałem. Miłego forumowania dziewczyny.

Litwin powinien mieć nick na forum Hormon Wzrostu.

Opublikowano

Może tym razem znajdziesz gałąź która wytrzyma.

Opublikowano

u milana znow bylo pite. xD

Opublikowano

Ja odpuszczam bo akurat przyjechaliśmy po słoiki do polski i liti może mnie tu znaleźć i zbić :(

Z jedną nogą?Ty pochlebco :*

Opublikowano

Dzisiaj to już są cuda regeneracji i rehabilitacj. :v

Opublikowano

Żebyś wiedział,bo właśnie wróciłem z treningu :D Każdemu życzę by się tak "zalał" po 3 tyg diety czekolado-lodowej i spadku 11 kg masy :)

Łapcie fotkę (myszka nie zatrzyj kapucyna ;) ).

55e2625dd51e6341med.jpg

Opublikowano

Te zdjecia chlopców.... nie lepiej powiesić jakies laseczki, albo  plakaty  z psx fana?

Opublikowano

Te zdjecia chlopców.... nie lepiej powiesić jakies laseczki, albo  plakaty  z psx fana?

Ale ty kuźnię to szanuj,tam ma się podwyższonego teścia o samego wejścia a co dopiero plakaty.

Opublikowano

Nic lepiej nie motywuje do jeszcze jednego powtorzenia niz naoliwiony koks na motocyklu.

Opublikowano

Spoko, nie dziwie się po prostu że póxniej  pakujecie sobie w kakao  w szatni, po paru tygodniach możecie myśleć że jednak te pośladeczki Zenka co przychodzi zawsze  o  17 i  najpierw robi plecy nie są takie złe, i  jakby się ogolił to styknie.

Opublikowano

Spoko, nie dziwie się po prostu że póxniej  pakujecie sobie w kakao  w szatni, po paru tygodniach możecie myśleć że jednak te pośladeczki Zenka co przychodzi zawsze  o  17 i  najpierw robi plecy nie są takie złe, i  jakby się ogolił to styknie.

Zwracam uwagę że mysza na ćwiczy a sam chciał trójkąt z yaczesem i kobikiem.

Opublikowano

i poćwiczysz i potargasz kapucyna - sytuacja win win

Opublikowano

Czemu mnie w to mieszacie? Ja zrobilem tylko kose forme na lato zeby naruchac dobry sarenki.

Teraz gierki, netflix i portale randkowe.

Opublikowano

To po co robiłeś formę?Nie roztropnie myślałeś że tylko sarenki/foczki będą ciebie chciały.

Opublikowano

Głównie to jednak litwinki :reggie:

Ty coś ćwiczysz czy tylko tak wchodzisz poczuć klimat dawnej aktywności?

Opublikowano

Nadal chujowo. Przypominasz troche tego goscia:

k0UXNNl.jpg

Opublikowano

Ostatnio w Spartakusie najwięcej do powiedzenia mają ludzie pocący się sosem tatarskim i mający zakwasy w kciukach od pada.

Opublikowano

Pozdrawiam.

Opublikowano

Spodziewałem się takiej spyerdoliny jako odpowiedz,nie zawiodłeś mnie.

Opublikowano

Nie moja wina, że tak wyglądasz. XD

Opublikowano

Głównie to jednak litwinki :reggie:

Ty coś ćwiczysz czy tylko tak wchodzisz poczuć klimat dawnej aktywności?

Wchodzę żeby poczuć zapach  śmiesznego try-hardu.

Edytowane przez maciucha