Opublikowano 15 września 20177 l Ja odpuszczam bo akurat przyjechaliśmy po słoiki do polski i liti może mnie tu znaleźć i zbić :(
Opublikowano 15 września 20177 l Ja mam sesję jutro, 5km do zrobienia i dziś ślubne edytowałem. Miłego forumowania dziewczyny. Litwin powinien mieć nick na forum Hormon Wzrostu.
Opublikowano 16 września 20177 l Ja odpuszczam bo akurat przyjechaliśmy po słoiki do polski i liti może mnie tu znaleźć i zbić :( Z jedną nogą?Ty pochlebco :*
Opublikowano 16 września 20177 l Żebyś wiedział,bo właśnie wróciłem z treningu :D Każdemu życzę by się tak "zalał" po 3 tyg diety czekolado-lodowej i spadku 11 kg masy :) Łapcie fotkę (myszka nie zatrzyj kapucyna ;) ).
Opublikowano 16 września 20177 l Te zdjecia chlopców.... nie lepiej powiesić jakies laseczki, albo plakaty z psx fana?
Opublikowano 16 września 20177 l Te zdjecia chlopców.... nie lepiej powiesić jakies laseczki, albo plakaty z psx fana? Ale ty kuźnię to szanuj,tam ma się podwyższonego teścia o samego wejścia a co dopiero plakaty.
Opublikowano 16 września 20177 l Nic lepiej nie motywuje do jeszcze jednego powtorzenia niz naoliwiony koks na motocyklu.
Opublikowano 16 września 20177 l Spoko, nie dziwie się po prostu że póxniej pakujecie sobie w kakao w szatni, po paru tygodniach możecie myśleć że jednak te pośladeczki Zenka co przychodzi zawsze o 17 i najpierw robi plecy nie są takie złe, i jakby się ogolił to styknie.
Opublikowano 16 września 20177 l Spoko, nie dziwie się po prostu że póxniej pakujecie sobie w kakao w szatni, po paru tygodniach możecie myśleć że jednak te pośladeczki Zenka co przychodzi zawsze o 17 i najpierw robi plecy nie są takie złe, i jakby się ogolił to styknie. Zwracam uwagę że mysza na ćwiczy a sam chciał trójkąt z yaczesem i kobikiem.
Opublikowano 16 września 20177 l Te zdjecia chlopców.... nie lepiej powiesić jakies laseczki, albo plakaty z psx fana? i poćwiczysz i potargasz kapucyna - sytuacja win win
Opublikowano 16 września 20177 l Czemu mnie w to mieszacie? Ja zrobilem tylko kose forme na lato zeby naruchac dobry sarenki. Teraz gierki, netflix i portale randkowe.
Opublikowano 16 września 20177 l To po co robiłeś formę?Nie roztropnie myślałeś że tylko sarenki/foczki będą ciebie chciały.
Opublikowano 16 września 20177 l Głównie to jednak litwinki Ty coś ćwiczysz czy tylko tak wchodzisz poczuć klimat dawnej aktywności?
Opublikowano 16 września 20177 l Ostatnio w Spartakusie najwięcej do powiedzenia mają ludzie pocący się sosem tatarskim i mający zakwasy w kciukach od pada.
Opublikowano 16 września 20177 l Spodziewałem się takiej spyerdoliny jako odpowiedz,nie zawiodłeś mnie.
Opublikowano 16 września 20177 l Głównie to jednak litwinki Ty coś ćwiczysz czy tylko tak wchodzisz poczuć klimat dawnej aktywności? Wchodzę żeby poczuć zapach śmiesznego try-hardu. Edytowane 16 września 20177 l przez maciucha