Opublikowano 16 września 20177 l Żebyś wiedział,bo właśnie wróciłem z treningu :D Każdemu życzę by się tak "zalał" po 3 tyg diety czekolado-lodowej i spadku 11 kg masy :) Łapcie fotkę (myszka nie zatrzyj kapucyna ;) ). jaki bebzon xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Ile ty masz w pasie? Masakra. To od sterydow tak rozepchane bebechy? Jeszcze ten otluszczony cyc, idz ty w pizdu leszczu.
Opublikowano 16 września 20177 l Kobik cie wzial pod (pipi)a, a ty wyssales z niego scieme o wpierdalaniu cukierkow i sa efekty.
Opublikowano 16 września 20177 l Kobik cie wzial pod (pipi)a, a ty wyssales z niego scieme o wpierdalaniu cukierkow i sa efekty. A to jakaś tajemnica była?Kto miał wiedzieć ten wiedział.zresztą twoje słowa znaczą tyle samo co obietnice polityków przed wyborami.Dla ciebie moja forma z zawodów z 5% bf była banalna do osiągnięcia po roku ćwiczenia a tobie z takim stażem jest do niej daleko :D
Opublikowano 16 września 20177 l Żeby zrobić formę na zawody, pójść na weekend do szpitala schudnąć 11kg i wyjść jako ulana gurwa to serio talent trzeba mieć
Opublikowano 16 września 20177 l Musicie go triggerować? Zaraz zamiast iść na trening będzie każdemu odpisywał.
Opublikowano 16 września 20177 l Żeby zrobić formę na zawody, pójść na weekend do szpitala schudnąć 11kg i wyjść jako ulana gurwa to serio talent trzeba mieć Spoko,raz że ty nigdy jak ja na spadkach nie będziesz wyglądał a dwa że dla mnie to 3 miechy i wrócę do tego co było,koksiarze tak mają. może z nerwów zrzuci ten bebzon A ty kiedyś zmasujesz i będziesz ważył coś więcej niż kurczak :)
Opublikowano 16 września 20177 l Kurczaki ważące więcej niż 90kg? Chyba po twoich sterydach. Moich?To teraz już je nawet produkuje?
Opublikowano 16 września 20177 l Jedno trzeba litwinowi oddać - wciąż potrafi zaskoczyć poziomem odpowiedzi
Opublikowano 16 września 20177 l Czy tam w lustrze asekurujacym jest Bubbles z chlopakow z barakow? Prezes Krystek ;) Twórca pierwszej mordowni w Gdyni :)
Opublikowano 17 września 20177 l Czy tam w lustrze asekurujacym jest Bubbles z chlopakow z barakow? Prezes Krystek ;) Twórca pierwszej mordowni w Gdyni :) To ten co ruchał małolaty a teraz kibluje?
Opublikowano 17 września 20177 l Czy tam w lustrze asekurujacym jest Bubbles z chlopakow z barakow?Prezes Krystek ;) Twórca pierwszej mordowni w Gdyni :) To ten co ruchał małolaty a teraz kibluje? Nie kibluje,więc pewnie nie ten. Mówili że małolaty, a to tylko litwin. Serio?Ubaw po pachy,o ja,ale beka.
Opublikowano 18 września 20177 l Dla mnie po pachy, dla ciebie po sam czubek glowy. Skoro pierwszy napisałem po pachy to nie zabieraj mi splendoru ladacznico i napisz że u ciebie co najwyżej po pępek. Macie zdrowie squrwysyny. XD Teraz zdrowia nie mam,ale mam dużo czasu ;)