Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Przepraszam, wtrace sie. Litwina fotke widzialem, powstrzymam sie od oceny. Na ktorej stronie jest zdjecie krytykujacego go Mausa?

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Wyświetleń 588,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ok tym miłym akcentem chciałbym życzyc wszystkim spartakusom zyczyc dobranoc, niech wam sie wujaszki przysnią      

• Kenny tJJger
    Kenny tJJger

Ostatnie foto na 98 stronie, kwiecień 2014.       Wiadomo, że żaden progres i nie spartakus ale na wadze z -10 kg, lżej żyć i pracować. Kondycja też lepsza i jak wytnę się do poziomu co mnie zad

• II KoBik II
    II KoBik II

Opublikowano

Maus i zdjęcie w spartakusie? No raczej nie xD

On tu się tylko wypowiada jako specjalista teoretyk :)

Opublikowano

ale to jakis koksik czy jakis chuchroo gej?

Forma Litwina ok, kilka lat roboty jest.

Opublikowano

ale to jakis koksik czy jakis chuchroo gej?

O to,to.

Opublikowano

Ja chłopa nie widziałem, przeskipowałem temat ale fotki nie widze

Opublikowano

Przeciez tu takich na forumku jak na peczki. Nie rozumiem przypyerdalania sie do Myszki.

Karma wraca

Opublikowano

Kulturystyke uprawiam amatorsko, aktualnie niestety bardzo amatorsko ze wzgledu na problemy z ledzwiowym. Czyli nogi np po macoszemu zostaly. Ale hmm cos tam temat ogarnaiam :)

Litwin zrobil MEGA robote zwazywszy ze ma slabe geny do tego (wzrost na oko to 173).

Ja wiem, ze to forum konsolowe czyli no z ciezarami moze byc tu smiesznie ale kurcze...po chlopaku z dobra forma (Lit) i do tego z kontuzja cisnie jakis koles co zdjecia nie dał nawet. Moze byc spasonym knurem, moze byc patyczakiem 180/ 70.

No dziwnie to wyglada

Opublikowano

Nowy ekolego nie wpadłeś na pomysł, że Maus czy Dave triggerują Litwina a on daje się robić jak dziecko?

Opublikowano

No ok, Dave ma forme (i lepsz warunki o wiele, ale w kulturystyce tez mamy kategorie)

A Pan agresor Maus fotki nawet nie ma tu, w savoir vivre "koksow" z typem gadac nie powinniscie nawet.

Opublikowano

Maus to kutas, ale nie znalazł się tu bez powodu, bo jesteś tym, co jesz.

Opublikowano

I ze w ogole typ bez fotki, ktoy cisnie goscia ktory fote (z twarza) wstawi, jeszcze nie dostal bana...ech konsolomanoaki :)

Lit niezla forma, zycze powtotu do zdrowia.

Opublikowano

Nowy ekolego nie wpadłeś na pomysł, że Maus czy Dave triggerują Litwina a on daje się robić jak dziecko?

To już dawno wymknęło się poza te ramy,teraz to już czysta nienawiść i leczenie kompleksów.Zamiast być na tak,że łamiemy stereotypy pierdzieli od pada,to agresja że ktoś wygląda lepiej.A swoją drogą JJ to nadal pobudzacza nie dostałem ;)

Opublikowano

@Szakalek - zgłoś się na moderatora. Zrobisz tu porządek!!!

@Litwin - wyleciało mi z głowy. Postaram się ogarnąć w najbliższym czasie coś. Sorry.

Edytowane przez wuJJek

Opublikowano

Co tu sie odpierdala? xD

Zglaszam altera. Litwin tak nisko updal, ze sobie kolegow wymysla.

Opublikowano

Ok konsolomaniaki, wychodze z tematu :) szczerze to beka z ludzi trenujacych "na serio", ze pisza w tym temacie.

Opublikowano

No, wypierdalaj.

Opublikowano

Idz sobie pojezdzij na rowerku :) a w temacie z cieżarami to...po cos ty ty? Nie masz pojecia o tym, nic ciekawego nie napiszesz.

Masz hello jakies zycie prywatne? Nie? Ok zabij sie czy kur.wa cos.

Opublikowano

A gdzie jest twoje zdjecie?

:)

Opublikowano

I ze ludzie cwiczacy toleruja takiego blazna jak Maus. Beka beka ale to fajny sport a to pajac bzbekowy.

A ok, forum konsolomanikow. Lit po co tej ci.pie odp? Ignor.

Opublikowano

Litwin zaloz sobie jeszcze 2 konta, bedziesz mial kolko wzajemnej adoracji.

Opublikowano

A gdzie jest twoje zdjecie?

:)

stary cie przez tel na zetony robil..

Osmiele sie komentowac kogos wtglad to NAJPIERW wstawiw swoja fotke.

Ze gadacie z ta kur.wa fuu, az pachnie pedalem