Opublikowano 18 września 20177 l Bo z tego co wiem To - pedał - z anglii - rower jedynie I kur.wa ktos z nim pisze. Macie horom curke, ok, ale bez przesady.
Opublikowano 18 września 20177 l Widzialem kilka fajnych zdjec tutaj, z pamieci - Kanabis. - Litwin - Czezky I parw innych. I jest taki pedau Maus tutaj. Macie wy jakas godnsc ze taka kur.wa bylo noe bylo pisze z wami?
Opublikowano 18 września 20177 l I ze tej kur.wy ludzie cieko pracujacy z ciezarami nie zbanowali. Zero szacunku. Bana poprosze :)
Opublikowano 18 września 20177 l I ze ludzie cwiczacy toleruja takiego blazna jak Maus. Beka beka ale to fajny sport a to pajac bzbekowy. A ok, forum konsolomanikow. Lit po co tej ci.pie odp? Ignor. Oni mi nie wierzą,ale ja naprawdę czerpię radość czytając posty myszy,dawno takiego ograniczonego człeka nie widziałem,no oczywiście nic nie ujmując yaczesowi ;) Przejebales sobie litwin za tego altera. Ty tak serio?Do takiego poziomu to chyba tylko ty mógłbyś spaść :D
Opublikowano 18 września 20177 l Bo autentyko zeby pisac i to w zacnym dziale z typem ktory robi jakies pedalskie jazdy. Zabij sie pedalsaka zdzi.ro
Opublikowano 18 września 20177 l No dla ciebie pedale zacne jest tylko wpychanie w dupe m n m. Zdecniesz szybko i hope so.
Opublikowano 18 września 20177 l To musi byc albo litwin albo sebuniu. xD Nie zależnie kto to jest,zdobył twoją uwagę,a niby taki ponad to jesteś :)
Opublikowano 18 września 20177 l widzieliście kiedyś na forumku większe dziecko we mgle niż litwin od tegorocznego sopotu?
Opublikowano 18 września 20177 l Niby random, a bomby prawdy jak kamikadze sadzi.widze Czezkyego..on ma total poncjał Arnolda (długosc rak np) Beka beka, ale Czezky znaj jakies proporcje. Pedala Myszy nie komentuje, smutne ze Spartakusy nawet dla zartu toleruja taka kur.we
Opublikowano 18 września 20177 l No dla ciebie pedale zacne jest tylko wpychanie w dupe m n m. Zdecniesz szybko i hope so. :|
Opublikowano 18 września 20177 l I ze spartakusy gadaja z zgejona kur..wa . Powinniscie zwabic na jakis go zlo i w rzece go utopic.