Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

wiedzialem, ze proste wypierdalaj wystarczy.

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Wyświetleń 588,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ok tym miłym akcentem chciałbym życzyc wszystkim spartakusom zyczyc dobranoc, niech wam sie wujaszki przysnią      

• Kenny tJJger
    Kenny tJJger

Ostatnie foto na 98 stronie, kwiecień 2014.       Wiadomo, że żaden progres i nie spartakus ale na wadze z -10 kg, lżej żyć i pracować. Kondycja też lepsza i jak wytnę się do poziomu co mnie zad

• II KoBik II
    II KoBik II

Opublikowano

Ide unyc zeby a kur.wa gejoowska nadal dycha. Coz, producent past obecywal tylko piekny usmiech

Ok zdechnij do jutra gej.uszku,

Opublikowano

xD

Opublikowano

Something went horribly wrong

:pizza:

Opublikowano

wazne, ze w najwazniejszej kwestii sie nie myli.

Opublikowano

chyba croca xD

Opublikowano

widzieliście kiedyś na forumku większe dziecko we mgle niż litwin od tegorocznego sopotu?

Ciebie w pytaniach w dziale trening :)

wazne, ze w najwazniejszej kwestii sie nie myli.

No to już wiadomo ze to twój ziom.My się nie znamy,czas by yaczes "drugi Arnold" wystartował i jako pół natural wszystkich zmasakrował :)

Opublikowano

Mi tez sie wydaje ze Dave ma dobra dlugosc rąk

Opublikowano

Nie musi się schylać, żeby sznurówki zawiązać.

Opublikowano

:|

Opublikowano

scenariusz zawsze ten sam - przychodzi jakiś random, niby miły i chce pomóc, ale w pewnym momencie dvpsko pęka i zaczyna się festiwal postów, przy których nic tylko dzwonić po pereza żeby wpadł z makowcem

so_good.jpg

Opublikowano

Dzień jak codzień na forum.

Opublikowano

scenariusz zawsze ten sam - przychodzi jakiś random

Lucek już Spartakus xd

Opublikowano

chodziło mi o kontekst całego forum, a nie działu służącego ostatnio głównie do triggerowania litwina

Opublikowano

Może bezbekom i fanatykom miażdżycy do tego służy, zainteresowani skorzystają z tego działu.

Opublikowano

to, że zwykle tu nie piszę nie znaczy, że nie jestem zainteresowany i nie korzystam :sorcerer: ale triggerowanie litwinka jest zbyt zabawne