Skocz do zawartości

Fotki

bomberman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kłamczuszek ;) Przyszedłeś tutaj za yaczesem,jak smród za starą rybą.Jakoś nikt tutaj ciebie wcześniej nie cytował a jednak się pojawiłeś :D I ty mnie stawiasz do pionu? :D Każda twoja spina jest dla mnie komplementem.

1 godzinę temu, SpacierShark123 napisał:

GW50 , MK677 co to za karabiny? Tego typu substancje nie są przypadkiem dużo bardziej szkodliwe od sterydów ?

To nie ph.

Opublikowano (edytowane)

oesu tu dalej ta sama rozmowa od lipca?

maus mówi że liti jest upośledzony, a liti mówi dlaczego maus sie myli?

ty no nie wiem ale troche śmieszna sytuacja jak 30 paro letni typ tłumaczy się z każdego słówka i zdjęcia w majtkach, na forum internetowym o grach dla dzieci

edit:

6WJhIYH.png

typ robi se zdjęcia w damskich ciuszkach xs i dziwi się że z niego beke kręcą

:pawel:

Edytowane przez maciucha
  • Plusik 1
  • WTF 2
Opublikowano

No z tego co widzę to sarmy , które też psują bebechy . Zresztą tego MK 677 koleś kupił jedną buteleczke(Szczecinie jeden sklep miał kilka sztuk i od razu się rozeszły) i pokazywał mi fotki , chłop przybrał 10kg wagi mimo że dieta średnio trzymana i nie nastawiona na mase . Na zdjęciach sylwetka identyczna jak na metce , typowe nabicie wodą no ale wymiary podczas stosowania poszły mocno. Ja i tak trzymam się swojego że czy to SARMY czy PH ryją bebechy dużo bardziej niż towar .

Opublikowano
Godzinę temu, SpacierShark123 napisał:

No z tego co widzę to sarmy , które też psują bebechy . Zresztą tego MK 677 koleś kupił jedną buteleczke(Szczecinie jeden sklep miał kilka sztuk i od razu się rozeszły) i pokazywał mi fotki , chłop przybrał 10kg wagi mimo że dieta średnio trzymana i nie nastawiona na mase . Na zdjęciach sylwetka identyczna jak na metce , typowe nabicie wodą no ale wymiary podczas stosowania poszły mocno. Ja i tak trzymam się swojego że czy to SARMY czy PH ryją bebechy dużo bardziej niż towar .

Robiłem badania profilaktyczne i nic takiego nie zaobserwowałem.Za to np. po takim MK 677 regeneracja i wysypianie super.

Maciucha co do tej fotki to wydaje mi się że słowem klucz będzie dystans do siebie :D a co do sytuacji od lipca,to fakt,nie zmiennie sprawia mi radość.

Opublikowano

@litwin81 Po prostu dobrze na ciebie działa , podobna sytuacja jak niedawno pisałem . Przy 250mg teścia e3d ani razu nie odczułem jakichkolwiek problemów , najwidoczniej nie mam tendencji do ginekomastii czy innych skutków ubocznych . Znajomy koleś brał na pierwszy cykl Deke+Test+Turanabol , dwa miesiące dał radę pociągnać , gino mu wywaliło do tego nigdy nie spotkałem się jeszcze z takimi syfami na twarzy jak mu wywaliło no i po tych 2 miesiącach odpuścił bo ponoć bark sobie rozwalił ale jak na moje nie wytrzymał psychicznie może od Deki . Więc pewnie znajdzie się ktoś kto po sarmach wysra wątrobe.

Opublikowano
6 minut temu, Litwin81 napisał:

Maciucha co do tej fotki to wydaje mi się że słowem klucz będzie dystans do siebie :D a co do sytuacji od lipca,to fakt,nie zmiennie sprawia mi radość.

słowem klucz jest błazenada i bycie atencyjną ku.rwą

:lapka:

• Plusik 1
  • Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, maciucha napisał:

słowem klucz jest błazenada i bycie atencyjną ku.rwą

:lapka:

Powiem ci że strasznie przykry jesteś :/ podejrzewam że twoja zgorzkniałość jest wprost proporcjonalna do ubytku masy mięśniowej.

Opublikowano
Godzinę temu, Amer napisał:

Lit, nie d(pipi)m się (bo nie lubię i nie mam powodu w sumie), ale troszkę tłusta ta masa IMO. Ja bym się nie odważył chyba, bo później redukować z takiego BF to... meh :/

Spoko,masz prawo mieć swoje zdanie.Dzięki za opinię.Zobaczymy w lipcu co udało mi się ugrać.

Godzinę temu, maciucha napisał:

spokojnie, wrzuci znowu teścia, zejdzie bf raz dwa ;)

No nawet nie będę musiał ćwiczyć :D

Opublikowano

Ja pójdę za ciosem i dodam, że na żadnym poziomie nie da się z nim dyskutować. :v

Opublikowano

Zboczeńcu, wracaj do oglądania kamerek.

Jak mnie to wkur.via, ledwo coś się dziać zaczyna, przybiegają społeczniaki i chcą tematy zamykać. No kur.va. 

Taki jesteś społeczniak, to pokaż komputer policji, na pewno ci tam pogrzebią dłuże.j :)

• Plusik 1
  • Haha 1
Opublikowano

Nie , pisalem ze to niezdrowe i nie sprzyja jednak zrzucaniu wagi. No i wygladasz chorowicie wiec mialem racje,

Mi by bylo szkoda marnowania kalorii na slodycze. Ale jak ktos ma zapotrzebowanie 3000 czy 4000 to wiadomix snickersa zmiescic pewnie nie problem. 

Opublikowano
20 minut temu, Blaise napisał:

Zboczeńcu, wracaj do oglądania kamerek.

Jak mnie to wkur.via, ledwo coś się dziać zaczyna, przybiegają społeczniaki i chcą tematy zamykać. No kur.va. 

Taki jesteś społeczniak, to pokaż komputer policji, na pewno ci tam pogrzebią dłuże.j :)

Co ty pier.dolisz?
Co zaczyna się dziać? Kilka stron offtopu Litwin vs Maus w temacie fotek, od rana nic wartościowego.
Jeszcze ten tekst z pokazaniem kompa policji. Ja nie wiem Błażej, chyba jesteś pijany, albo niespełna rozumu.

• Plusik 1