Opublikowano 16 stycznia 20187 l W ogóle Litwin tak patrzę na tego insta i masz tam po 3-4 polubienia, a wrzucasz tyle bzdetów, np. te foty w szpitalu - 5 fot z czego dwie podobne, tylko z innego kąta. Nie wiem, kogo to interesuje. W sumie może od tego jest właśnie instagram.
Opublikowano 16 stycznia 20187 l No przydałoby się ogarnać też lepszy aparat jeśli chce być fit trenerem i przyciągać dzięki temu więcej klientów bo narazie to wszystko wygląda jakby robione ziemniakiem.
Opublikowano 16 stycznia 20187 l szanuję fit starej baby z procesji Edytowane 16 stycznia 20187 l przez ragus
Opublikowano 16 stycznia 20187 l Troche wyglada jakby ktos przerobil i dorobil ciezarki zamiast toreb z zakupami
Opublikowano 16 stycznia 20187 l Godzinę temu, grzybiarz napisał: W ogóle Litwin tak patrzę na tego insta i masz tam po 3-4 polubienia, a wrzucasz tyle bzdetów, np. te foty w szpitalu - 5 fot z czego dwie podobne, tylko z innego kąta. Nie wiem, kogo to interesuje. W sumie może od tego jest właśnie instagram. Nie ciebie,więc po co tam zaglądasz?
Opublikowano 16 stycznia 20187 l Wygląda jak jakiś dziadk, któremu w photoshopie podmienili siatkę z karpiem i worek cebuli na dwa odważniki 10kg
Opublikowano 16 stycznia 20187 l Chłopaki,naprawdę trochę szacunku wystarczy przeczytać opis pod fotką.Na focie jest ku.rva moja matka. Edytowane 16 stycznia 20187 l przez Litwin81
Opublikowano 16 stycznia 20187 l 2 minuty temu, Dave Czezky napisał: To on ciebie wkrecil typie, to jest litwin przeciez, ja pyerdole. Serio,smutne masz życie nie umiejąc czytać
Opublikowano 16 stycznia 20187 l Ty nie umiesz pisać i nikt się nie czepia. PS: Naucz się stawiać spację po przecinkach.
Opublikowano 16 stycznia 20187 l 9 minut temu, krupek napisał: Debile serio pomyśleli, że to Litwin jest na zdjęciu xd ale im dogadaleś krupek! litwin to ta z którą masz ps4 na raty?
Opublikowano 16 stycznia 20187 l 3 minuty temu, Maus napisał: Ty nie umiesz pisać i nikt się nie czepia. PS: Naucz się stawiać spację po przecinkach. A ty przestań obserwować profile ludzi,którzy nic dla ciebie nie znaczą
Opublikowano 16 stycznia 20187 l 4 minuty temu, Maus napisał: Ty nie umiesz pisać i nikt się nie czepia. PS: Naucz się stawiać spację po przecinkach. Mam nadzieje, ze tutaj sie z przecinkami nie pomylil: 21 minut temu, Litwin81 napisał: Chłopaki,naprawdę trochę szacunku wystarczy przeczytać opis pod fotką.Na focie jest ku.rva moja matka.
Opublikowano 16 stycznia 20187 l 2 minuty temu, Litwin81 napisał: A ty przestań obserwować profile ludzi,którzy nic dla ciebie nie znaczą A kiedy ja coś tam obserwowałem?
Opublikowano 16 stycznia 20187 l 4 minuty temu, Maus napisał: A kiedy ja coś tam obserwowałem? Cały czas,skoro wiesz wszystko na bieżąco.Oj yaczes serio,aż tak ci zależy na nowych plusach swoich klakerów?
Opublikowano 16 stycznia 20187 l Ale co ja takiego wiem na bieżąco schizofreniku? Widziałeś co tu wklejają ludzie w temacie ostatnio? XD
Opublikowano 16 stycznia 20187 l Masz racje Litwin, otworzyles mi oczy. Juz nigdy nie zrobie nic dla swoich klakerow.
Opublikowano 16 stycznia 20187 l Chyba wstaje po martwym ciagu. Ale serio Liti, po co wciagasz matke w internetowe dyskusje?