Opublikowano 16 stycznia 20187 l A co jadałem tą fotkę,czy wrzuciłem na profil który nie powinien ciebie interesować?hmmm 6 minut temu, _Be_ napisał: mama litwina w tle Strasznie tracisz w moich oczach młody człowieku
Opublikowano 16 stycznia 20187 l Wrzucac foty mamki na schodach na profil ogolny injeszcze sie pultac ze ktos to tu wkleja xd just litwin things
Opublikowano 16 stycznia 20187 l 2 minuty temu, alienator napisał: Wrzucac foty mamki na schodach na profil ogolny injeszcze sie pultac ze ktos to tu wkleja xd just litwin things Ale co złego w fotkach ćwiczącej matki?A co do pultania,to wiesz jestem rocznik 81 i "za moich czasów" trzymało się pewnych standardów,nawet w kłótniach.To na ogół późniejsze,rozpieszczone pokolenia zaczęły łamać wszelkie normy,ale głównie w necie,bo często jak się spotykało takiego cwaniaka,to śmigał gdzieś kanałami by po ryju nie zebrać.
Opublikowano 16 stycznia 20187 l Litwin nie zależy mi na twoim szacunku a szczerze mówiąc to nie wiedziałem, że to twoja mama - wybacz. a co do wrzucania profilu, który niby ma nas nie interesować to sam wrzucaleś tutaj zapryszczone plecy z podpisem żeby niby maus ma bóldupy więc nie rozumiem tego, że teraz ci to przeszkadza Edytowane 16 stycznia 20187 l przez _Be_
Opublikowano 16 stycznia 20187 l 1 minutę temu, _Be_ napisał: Litwin nie zależy mi na twoim szacunku a szczerze mówiąc to nie wiedziałem, że to twoja mama - wybacz. Mój szacunek jest bezcenny także powinieneś
Opublikowano 16 stycznia 20187 l Teraz, _Be_ napisał: a teraz jeszcze groźby karalne za spine w necie xD Donosisz?
Opublikowano 16 stycznia 20187 l 11 minut temu, Litwin81 napisał: A co jadałem tą fotkę,czy wrzuciłem na profil który nie powinien ciebie interesować? No właśnie ty dałeś baranie. Jeszcze mnie do tego otagowaleś. Jedyne co zrobiłem to wszedłem na TWOJEGO posta i zrobiłem kopiuj-wklej TWÓJ własny cytat, który skierowałeś do mnie. Serio jesteś taki głupi, czy tylko udajesz?
Opublikowano 16 stycznia 20187 l W chooojową stronę to wszystko poszło. Jeden dopakowany gość vs reszta świata (czytaj: znafcy tematu). To nie mogło skończyć się dobrze.
Opublikowano 16 stycznia 20187 l 21 minut temu, krupek napisał: Bartek, dawaj foty na rozejm. Mojej starej? Chyba wolałaby nie być w internecie. Edytowane 16 stycznia 20187 l przez _Be_
Opublikowano 16 stycznia 20187 l Ja wam mówię, typ jeszcze was zadziwi. Doopoompuje nogę i będzie git.
Opublikowano 16 stycznia 20187 l Teraz, Maus napisał: No właśnie ty dałeś baranie. Jeszcze mnie do tego otagowaleś. Jedyne co zrobiłem to wszedłem na TWOJEGO posta i zrobiłem kopiuj-wklej TWÓJ własny cytat, który skierowałeś do mnie. Serio jesteś taki głupi, czy tylko udajesz? Zobacz baranie kto wrzucił tą fotkę
Opublikowano 16 stycznia 20187 l Tę fotkę jak już coś. O którą znów fotkę ci chodzi. Zrób screena, zacytuj. Nie czytam w myślach.
Opublikowano 16 stycznia 20187 l Jeeezu, ja nie sądziłem, że on na serio wrzucił zdjęcie swojej mamy na instagram i to takie zdjęcie, ja pier.dolę xD
Opublikowano 16 stycznia 20187 l Teraz, Maus napisał: Tę fotkę jak już coś. O którą znów fotkę ci chodzi. Zrób screena, zacytuj. Nie czytam w myślach. Serio,fajnie i dużo się z tobą gada,jak na osobę której nienawidzisz i której życie ciebie nie interesuje Co teraz musiałbym zrobić byś zdał sobie sprawę jak daleko zabrnąłeś w stronę gdzie już sam sobie przeczysz? Teraz, Blaise napisał: Jeeezu, ja nie sądziłem, że on na serio wrzucił zdjęcie swojej mamy na instagram i to takie zdjęcie, ja pier.dolę xD Czyli jakie?
Opublikowano 16 stycznia 20187 l Ale weź jakieś rzeczowe argumenty wrzuć. Czy jak zwykle przyje.bałeś się do mnie, bo masz coś z głową? Jakie zdjęcie? Jeszcze raz się pytam. Edytowane 16 stycznia 20187 l przez Gość
Opublikowano 16 stycznia 20187 l No chu.jowe zdjęcie, w jakimś dresie podomu, z przyczajki. Jak chcesz się mamą pochwalić, to nie mogłeś tego w jakiś elegancki bardziej sposób zrobić, tylko wrzucać takie nieatrakcyjne zdjęcie?
Opublikowano 16 stycznia 20187 l Teraz, Maus napisał: Ale weź jakieś rzeczowe argumenty wrzuć. Czy jak zwykle przyje.bałeś się do mnie, bo masz coś z głową? Zrobiłem to by zobaczyć czy ci na mnie zależy i zareagujesz Dziękuję :* mój dzień już jest lepszy. Teraz, Blaise napisał: No chu.jowe zdjęcie, w jakimś dresie podomu, z przyczajki. Jak chcesz się mamą pochwalić, to nie mogłeś tego w jakiś elegancki bardziej sposób zrobić, tylko wrzucać takie nieatrakcyjne zdjęcie? Trochę mnie martwi zestawienie słów mama,nieatrakcyjny.Ale cóż nie mam wpływu na twoje poczucie estetyki.
Opublikowano 16 stycznia 20187 l Ej ja na serio myslalem ze to litwin na schodach. Mama dzwiga po schodach te "dwudziestki"? Albo trolujesz liti albo mama tez bierze strzaly