Opublikowano 16 stycznia 20187 l Jaka jest geneza nagonki na Litwina? Od czasu pisania w spartakusie zauważyłem że jest traktowany jak stary petardziarz(mendrek) a w sumie nic złego nie zrobił (chyba) , no i daje się podpuszczać w komentarzach .
Opublikowano 16 stycznia 20187 l Nikt już nie pamięta od czego się zaczęło ale ON CAŁY CZAS ODPISUJE!!!!
Opublikowano 16 stycznia 20187 l Ja pamietam. Caly czas klamal, ze jest naturalem, a okazalo sie ze od 20 lat koksuje, dziadyga. Teraz jego organizm zeswirowal i ma zanik miesni w jednej nodze.
Opublikowano 16 stycznia 20187 l Teraz, SpacierShark123 napisał: Jaka jest geneza nagonki na Litwina? Od czasu pisania w spartakusie zauważyłem że jest traktowany jak stary petardziarz(mendrek) a w sumie nic złego nie zrobił (chyba) , no i daje się podpuszczać w komentarzach . To nie jest tak, że się daje podpuszczać - ja naprawdę lubię z nimi pisać . Nic mi tak nie poprawia humoru jak wieczna spina Yaczesa i od niedawna Mausa . Myślę, że Yaczes ma ból dupy od momentu, w którym nie mógł zrozumieć, że kreatyna nie niszczy nerek. Po tym incydencie tak skoczyła mu histamina, że rozwalił sobie do końca jelita.
Opublikowano 16 stycznia 20187 l No ale Dave wyglada lepiej od ciebie nie biorąc sterydów i nie jest karłem o co miałby mieć bóldupy?
Opublikowano 16 stycznia 20187 l chyba na miejscu litwina wolałbym mowic ze to moja fota niz mieszac w to własną mame
Opublikowano 17 stycznia 20187 l Za kazdym razem kiedy cie czytam: Edytowane 17 stycznia 20187 l przez Gość
Opublikowano 4 maja 20186 l Jak tam ulance , forma idzie ? Chciałem wrzucić fotę ale selfie sticka wcięło . Elo Pozdro dla dobrych chłopaków !
Opublikowano 4 maja 20186 l B jakies biegaczki patyczaki panoszą sie po temacie. I tak powiem te (pipi) i decydenci !
Opublikowano 4 maja 20186 l 17 minut temu, Wojtas1986 napisał: B jakies biegaczki patyczaki panoszą sie po temacie. I tak powiem te (pipi) i decydenci ! I co w związku z tym masz zamiar zrobić?
Opublikowano 4 maja 20186 l 33 minuty temu, Maus napisał: I co w związku z tym masz zamiar zrobić? Poszedł spać, ot co.
Opublikowano 6 maja 20186 l Coś ostatnio słabo się staram. Zapuściłem się do 92 kg. Dieta wysokobiałkowa z grillowanym mięchem i piwa w opór co średnio się opłaciło. Robota po 10-12 h w stójce brak czasu i mocy na trening + małe dziecko. Od jesieni biorę się za siebie tym bardziej, że ostatnio mocy jakby mniej, 35 na karku, dzieciak zrobiony - można się do strzykawek przekonać i podreperować poziom teścia. Odezwę się na koniec roku z gołą du.pą na foto.
Opublikowano 6 maja 20186 l 92 kilo przy twoim wzroscie? Dawaj foto wujaszek. Tylko bez napinania miesni
Opublikowano 6 maja 20186 l 1 minutę temu, kanabis napisał: . Tylko bez napinania miesni napinania czego?