Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Wyświetleń 588,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ok tym miłym akcentem chciałbym życzyc wszystkim spartakusom zyczyc dobranoc, niech wam sie wujaszki przysnią      

• Kenny tJJger
    Kenny tJJger

Ostatnie foto na 98 stronie, kwiecień 2014.       Wiadomo, że żaden progres i nie spartakus ale na wadze z -10 kg, lżej żyć i pracować. Kondycja też lepsza i jak wytnę się do poziomu co mnie zad

• II KoBik II
    II KoBik II

Opublikowano
  W dniu 6.05.2018 o 15:08, JJoker napisał(a):

Coś ostatnio słabo się staram. Zapuściłem się do 92 kg. Dieta wysokobiałkowa z grillowanym mięchem i piwa w opór co średnio się opłaciło. Robota po 10-12 h w stójce brak czasu i mocy na trening + małe dziecko. :/ Od jesieni biorę się za siebie tym bardziej, że ostatnio mocy jakby mniej, 35 na karku, dzieciak zrobiony - można się do strzykawek przekonać i podreperować poziom teścia. Odezwę się na koniec roku z gołą du.pą na foto. :lapka:

ty oblesna gruba (pipi)o, przeciez ty masz 1,60 w dresie, byle dziecko i sie zapuscil, zalosniej sie nie da.

<kołczmilan>

Opublikowano

Ma 160x92x11 i jest z tego dumny!

Opublikowano
  W dniu 7.05.2018 o 14:11, JJoker napisał(a):

saumvm.jpg

:lapka:

Ja tu widzę 70 kilogramowego kabana, szybkiego, ale... genetyka nie napawa  ;)

/wąskie ramionka rules/. 

I gdzie te obiecane 90+ ? Czuję się oszukany. 

Btw fajnie, że fota robiona z telefonu córki. 

Opublikowano

Fota bardzo niekorzystna, bo wyglada jakbyś miał małe nóżki i wielkie łapy.

(Jakbyś mógł sobie na stojąco sięgnąć kolana).

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

jj musisz to z kamerka 360 stopni nakrecic, bo mysle ze ci stara wisi na plecach

Opublikowano

Camel toe, piersi. Na moje to powinienes isc na aerobik z Chodakowska, a nie na silownie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

IMG_20180320_210444_403.jpg 

Jak tam ulane qurwiki? Na tinderze sporo poruchalem dzieki six pakowi. Wróciłem do gierek. Qutas spuchniety, wszystkie po czasie labadziary są tak nudne, ze trzeba bylo wrocic na beeg.com i giereczek. 

Nie pisuje bo zyebany forumek dalej ssie z zapamiętaniem hasła. Czezky byczku, jak tam forma? 

Opublikowano

Remont. Mam czas pograc, poruchac, utrzymac miche i szesciopak plus remoncik. Widzę, że nie było mnie dekadę a tu nadal zero zdjęć. Czekacie na lato? Ale które? 2050? Wujek juz zaslania sie guwniakami xD. EPIK XD

Opublikowano
  W dniu 17.05.2018 o 06:50, Yakubu napisał(a):

Z głodu drzwi poobgryzał

Stąd sześciopak

:dunno:

Opublikowano
  W dniu 16.05.2018 o 21:17, II KoBik II napisał(a):

Qutas spuchniety,

Ty może sie zbadaj w takim razie. 

Opublikowano
  W dniu 17.05.2018 o 09:32, _Be_ napisał(a):

Ty może sie zbadaj w takim razie. 

Wyślij tez swoją mame. Skrrrrat skidi kat kat. Pum pum. You dun know. 

Opublikowano

kobik wrocil, czyli jest szansa, ze kazub z czeskim wroca.

Opublikowano

ten remont to chyba polegał na obniżeniu futryn, przeciez jak masz 1,5 metra kobik, to te drzwi mają 1,8.

Opublikowano

Kobik też choruje na litwinozę?