Skocz do zawartości

Fotki

bomberman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

A gdzie jest napisane, że nie można wrzucać zdjęć z uprawianych sportów? Ten temat nie musi tyczyć się tylko wspaniale wyrzeźbionych męskich ciał. Więcej takich zdjęć!!!! Zwłaszcza z takich estremalnych sportów.

Edytowane przez D.B. Cooper
  • Plusik 2
Opublikowano
3 hours ago, Litwin81 said:

Grzegorzo taki fifa rafa a pleców nie ma ;) Chyba że to nie ty się mnie wcześniej czepiałeś to dalej brachu ;)

Nie czepialem się ciebie, więc się poyebales, ale swoją drogą nie wiem, jak w tej pozie chcesz pokazać plecy. Przecież ni chyja nie idzie ich napiac. Chyba że zgarbisz się i wyglądasz jak kura

Opublikowano
48 minut temu, Wojtas1986 napisał:

Załóż temat dla ulancow i wrzucaj tam te foty . 

To możę od razu załóżmy min rozmiar bicka uda i dupy żeby można to było pisać 

Opublikowano (edytowane)

Forum to Spartakus born to fit , a takie (pipi) wie co ma tyle wspólnego z fit co Antoni Piechcniczek z nowoczesnym footbolem ... czyli nic .

Patyczaki i ulance ujadają ...

Edytowane przez Wojtas1986
Opublikowano
3 godziny temu, Grzegorzo napisał:

Nie czepialem się ciebie, więc się poyebales, ale swoją drogą nie wiem, jak w tej pozie chcesz pokazać plecy. Przecież ni chyja nie idzie ich napiac. Chyba że zgarbisz się i wyglądasz jak kura

Jutro ci dam z siłki w tej pozie :D Nie rozłożyłeś łopatek a i motyle na razie trza katować ;)

Opublikowano
Godzinę temu, Grzegorzo napisał:

No da sie. Tylko trzeba miec mięśnia sporo i na wycince wszystko idzie ponapinac. Nawet gutasa :ragus:

Opublikowano
1 godzinę temu, Wojtas1986 napisał:

Forum to Spartakus born to fit , a takie (pipi) wie co ma tyle wspólnego z fit co Antoni Piechcniczek z nowoczesnym footbolem ... czyli nic .

Patyczaki i ulance ujadają ...

Obsrałbyś się na pierwszej lepszej skałce pewnie, stąd ten płacz i ból dupy.

Opublikowano
11 godzin temu, mozi napisał:

Masz do(pipi)ane łydy od biegania to możesz pisać. 

Nie no 40 w lapie jeszcze tez siedzi wiec czasem cos niesmialo napisze.Na masie 128 na klate szlo na redukcji biegi 25km wiec moze nikt nie nakrzyczy. 

Opublikowano
1 minutę temu, kanabis napisał:

Nie no 40 w lapie jeszcze tez siedzi wiec czasem cos niesmialo napisze.Na masie 128 na klate szlo na redukcji biegi 25km wiec moze nikt nie nakrzyczy. 

Kozak!

Opublikowano (edytowane)

Moja historia: ani raz w życiu sterydów czy innych kreatynin, etc. Raz w wieku 23 lat przez 4 miesiące odżywki białkowe.

Ostatni raz na siłowni 20 lat temu - na studiach. 

20 lat praca biurowa + konsolki.

Zero diety: pizza, burgery. Tylko nie przeginanie z kaloriami w tygodniowym rozliczeniu.

Ostatnie 10 lat alko 2,3 razy na tydzień (piwo, wóda)....

I tak zleciało.

Edytowane przez mrynk
  • Plusik 2
  • Lubię! 1
  • Dzięki 1
Opublikowano
17 minut temu, mrynk napisał:

Moja historia: ani raz w życiu sterydów czy innych kreatynin, etc. Raz w wieku 23 lat przez 4 miesiące odżywki białkowe.

Ostatni raz na siłowni 20 lat temu - na studiach. 

20 lat praca biurowa + konsolki.

Zero diety: pizza, burgery. Tylko nie przeginanie z kaloriami w tygodniowym rozliczeniu.

Ostatnie 10 lat alko 2,3 razy na tydzień (piwo, wóda)....

I tak zleciało.

Czyli te miesnie wziely sie znikad , cud :obama:

• Haha 3