Opublikowano 12 października 20186 l Nie no spoko. Raz: tak dużo ich nie ma Dwa: ze zwykłego żarcia. Trzy: w wieku 24-35 ćwiczyłem 4 razy w tyg. w wieku 35-40 - 3 razy w tyg. od 40 już mi się nie chce i męczę się 1-2 na tydzień. 20 lat te ćwiczonka to tylko w domu z pomocą dwóch sztangielek, kiedyś 2x25kg, teraz 2x30kg. I to wsio. Plus pompki. "Trening" to max 1h bez brzuszków. Brzuszki teraz 1-2 na tydzień. Kiedyś bywało codziennie przez 7 miesiecy.....Ale potem sie ożeniłem i za dużo żarcia wchodziło.
Opublikowano 12 października 20186 l 36 minut temu, mrynk napisał: Nie no spoko. Raz: tak dużo ich nie ma Dwa: ze zwykłego żarcia. Trzy: w wieku 24-35 ćwiczyłem 4 razy w tyg. w wieku 35-40 - 3 razy w tyg. od 40 już mi się nie chce i męczę się 1-2 na tydzień. 20 lat te ćwiczonka to tylko w domu z pomocą dwóch sztangielek, kiedyś 2x25kg, teraz 2x30kg. I to wsio. Plus pompki. "Trening" to max 1h bez brzuszków. Brzuszki teraz 1-2 na tydzień. Kiedyś bywało codziennie przez 7 miesiecy.....Ale potem sie ożeniłem i za dużo żarcia wchodziło. No to jednak troche tych lat cwiczyles zeby wyrobic sylwetke
Opublikowano 12 października 20186 l Fakt. Zacząłem w 1991 z hantelkami 2x5kg Zrobił się drugi nałóg po giereczkach. I już ani jednego ani drugiego raczej nie rzucę :P. Hmm....to bardziej tryb funkcjonowania jest od lat. Norma. Edytowane 12 października 20186 l przez mrynk
Opublikowano 12 października 20186 l 4 godziny temu, milan napisał: wojtas, wiek/dzieci? Zapomniałeś napisać dziewczyna,kredyt,przewlekłe choroby
Opublikowano 12 października 20186 l 4 godziny temu, milan napisał: Fakt, ale ból kobika mi to zrównoważy Nie każdy koment to zaraz ból/hejt/rak mózgu.Ale fakt tak łatwiej wytłumaczyć sobie że ktoś ma inne zdanie
Opublikowano 12 października 20186 l 4 godziny temu, Litwin81 napisał: Zapomniałeś napisać dziewczyna,kredyt,przewlekłe choroby, smar stoczniowy
Opublikowano 12 października 20186 l 6 godzin temu, milan napisał: wojtas, wiek/dzieci? Jak ktoś chce szuka sposobu ,jak ktoś nie chce szuka powodu. Yebac ulane qurwy maczetami , ajjje
Opublikowano 12 października 20186 l 4 godziny temu, Dave Czezky napisał: Brakowało mi twoich nie celnych uwag
Opublikowano 12 października 20186 l No jedyne co wniosłeś to to, że koszykarz nie może mieć mięśni xdd
Opublikowano 12 października 20186 l Chyba co weekendowe narkotyki już wjeżdżają, albo nowe leki źle reagują z browarami, bo pie.rdolisz od rzeczy.
Opublikowano 12 października 20186 l Zebym wam tego kiosku Edytowane 12 października 20186 l przez Gość
Opublikowano 12 października 20186 l Co za typ. Już nie pamiętasz jak się tłumaczyłeś, że wyglądasz jak guwno, bo jesteś koszykarzem i nie możesz sobie pozwolić na masę mięśniową? 10 lat treningu i wyglądasz jakbyś trenował jedynie przysiady na butelce od vanisha xd
Opublikowano 12 października 20186 l Chyba nie myślisz, że jakiemuś pijusowi i łajdczynie bym się z czegoś tłumaczył, jak zwykle sobie coś zinterpretowałeś na swój patologiczny sposób myślenia, albo nie zrozumiałeś, norma. Chłopie, pie.rdoliłeś o jakichś snickersach na noc, warszawskich koksach, obśmiewałeś jedzenie warzyw,, a przy poważnych problemach ze zdrowiem pijesz wódę i palisz jakieś guwno. Myślenie to dla Ciebie abstrakcja, umysłowy rafonixie, czy jak tam miał ten Twój idol. Ja pie.rdole i zawsze sobie mówię, żeby nie wchodzić w dyskusję z amebami i podeszwami logiki to się zapędzam. Edytowane 12 października 20186 l przez krupek
Opublikowano 13 października 20186 l 9 godzin temu, krupek napisał: Chyba nie myślisz, że jakiemuś pijusowi i łajdczynie bym się z czegoś tłumaczył, jak zwykle sobie coś zinterpretowałeś na swój patologiczny sposób myślenia, albo nie zrozumiałeś, norma. Chłopie, pie.rdoliłeś o jakichś snickersach na noc, warszawskich koksach, obśmiewałeś jedzenie warzyw,, a przy poważnych problemach ze zdrowiem pijesz wódę i palisz jakieś guwno. Myślenie to dla Ciebie abstrakcja, umysłowy rafonixie, czy jak tam miał ten Twój idol. Ja pie.rdole i zawsze sobie mówię, żeby nie wchodzić w dyskusję z amebami i podeszwami logiki to się zapędzam. A teraz co robisz ??? xD
Opublikowano 13 października 20186 l 12 godzin temu, Mojave napisał: Niecelnych chyba. Jeszcze ten pusty cytat. Ten kto ma wiedzieć ten wie,ty widocznie się do nich nie zaliczasz 11 godzin temu, Yakubu napisał: Co za typ. Już nie pamiętasz jak się tłumaczyłeś, że wyglądasz jak guwno, bo jesteś koszykarzem i nie możesz sobie pozwolić na masę mięśniową? 10 lat treningu i wyglądasz jakbyś trenował jedynie przysiady na butelce od vanisha xd Bez emocji bo poziom cukru we krwi ci spadnie a wiesz jak się dla ciebie kończy
Opublikowano 13 października 20186 l Godzinę temu, Mojave napisał: Lepiej cukier, niz hormon wzrostu. Widać jakie masz pojecie koks Edytowane 13 października 20186 l przez Litwin81