Opublikowano 14 października 20186 l On 10/13/2018 at 8:33 AM, kanabis said: Dzial fotki jak za starych dobrych czasow Dokładnie xD człowieka moze nie byc 0,5 roku a tu bez zmian
Opublikowano 14 października 20186 l 52 minutes ago, II KoBik II said: Tak jak w sylwetce Chuyaszka No cudów tu nie wymagamy już taknieok
Opublikowano 2 listopada 20186 l Najbardziej aktualne bo z dziś-86 kg.Jak widać ulaństwo pełną gębą,mnie cieszy że udało mi się szerokość poprawić.Fotka robiona gramofonem
Opublikowano 2 listopada 20186 l (pipi)a widac na tych zdjeciach, czym ty je robiłeś? Ten sam poziom co ulaniec na linach , nie szanuje .
Opublikowano 2 listopada 20186 l 4 godziny temu, Wojtas1986 napisał: (pipi)a widac na tych zdjeciach, czym ty je robiłeś? Ten sam poziom co ulaniec na linach , nie szanuje . 4S ale nie wiem czemu tak (pipi)owo
Opublikowano 2 listopada 20186 l Litwin, wyglądasz jak Adonis, niesamowite co ludzkie ciało potrafi osiągnąć
Opublikowano 2 listopada 20186 l To niekorzystne światło dlatego tak wyszło.... XD 2 godziny temu, Litwin81 napisał: Ciut lepiej. No (pipi)a na pewno XD Serio - (pipi)a pół życia napierdalania na śiłce smarowania się (pipi) wiem czym i kłucia w dupala dla takego efektu? No way. Edytowane 2 listopada 20186 l przez mozi
Opublikowano 2 listopada 20186 l 2 godziny temu, Grabek napisał: Kur wa ten łysiejący placek na czubku głowy xdddd Starość
Opublikowano 2 listopada 20186 l Godzinę temu, Dave Czezky napisał: mam tez zdjecie od przodu, z face'a litiego: Ciebie to już aż mi się kontrować nie chce,tyle razy pokazywałem ci jaki ułomny jesteś Lepsze światło,kilka miechów temu.Widzę samych specjalistów,nie wiedzą na czym polega masa. Godzinę temu, Wojtas1986 napisał: Qurwa ten to nigdy się nie nauczy żeby zdjęć nie robić na tle drzwi Jak nie te to do pokoju,nie mam dobrego światła(ledy mam) i wolnej ściany.
Opublikowano 2 listopada 20186 l 11 minut temu, Litwin81 napisał: Ciebie to już aż mi się kontrować nie chce,tyle razy pokazywałem ci jaki ułomny jesteś Lepsze światło,kilka miechów temu.Widzę samych specjalistów,nie wiedzą na czym polega masa. Jak nie te to do pokoju,nie mam dobrego światła(ledy mam) i wolnej ściany. no dobra, ale czym to sie rozni od foty ktora wkleilem?
Opublikowano 2 listopada 20186 l Godzinę temu, Dave Czezky napisał: no dobra, ale czym to sie rozni od foty ktora wkleilem? Serio ty masz naprawdę coś z banią od tego alko,ja wiem że każde upojenie to likwidacja pewnej grupy neuronów,ale u ciebie to przechodzi ludzie pojęcie.Milan byku dawaj swoją fotę plecy i przód Często zabierasz głos w sprawach o których nie masz pojęcia,udowodnij że się mylę.
Opublikowano 2 listopada 20186 l Godzinę temu, milan napisał: Forumek nie jest gotowy Taka bieda?Ja też jestem ulany,fotki z dzisiaj miały pokazać jak poprawiłem szerokość pleców,także zlewam te hejty,dawaj i ty