Masorz 13 184 Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 1 godzinę temu, Mojave napisał: My tez sie super bawimy. Najwazniejsze, ze na twoj koszt. Serio.To nie ja biegam po forum by twoje posty komentować jesteś moim pieskiem,ale staraj się bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 dobra, dajmy już spokój, stary zwariował Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 7 minut temu, milan napisał: dobra, dajmy już spokój, stary zwariował O kolejny,dawaj,baw mnie Bo yaczes to wiadomo że komentuje wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Tanczycie jak litwin wam zagra! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 3 minuty temu, Dave Czezky napisał: Tanczycie jak litwin wam zagra! Ty też.Siedzę 11 h dzisiaj w pracy i mam dzięki wam zajęcie.Dziękuję yaczes że jesteś taki przewidywalny Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 W sumie nawet wyglądasz jak Yoda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 4 minuty temu, Dave Czezky napisał: W sumie nawet wyglądasz jak Yoda. Spada ci poziom uszczypliwości,robisz się stary.Daj jakąś grafikę,bo nikt sobie tego nie wyobrazi. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Wklej proby watrobowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 5 minut temu, Dave Czezky napisał: Wklej proby watrobowe. Serio chcesz?Myślę że się grubo ośmieszysz (jakby się dało w sumie bardziej). Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Litwin wszystko okej tylko nie rozumiem jednego. Osobiście w okresie masy też mnie ulewa przez nadwyżke kalorii no i jest to konieczne by nie pozrywać się przy dużych klamotach (szczególnie na bombie gdzie mięsień cały czas chce więcej a stawy i ściegna nie wyrabiają ) ale nigdy bym nie pomyślał nad wrzucaniem fotek w okresie mocnej budowy masy. W tym okresie nawet w lustro mi głupio patrzeć bo mimo że gabaryty są to zawsze preferuje mocno docięte sylwetki a zmasowane kulturystyczne sylwetki kompletnie nie trafiają do mnie. Na masie to raczej można pochwalić się osiągnięciami siłowymi bo z formą wstyd do ludzi wyjść. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgadzam się,dlatego wrzuciłem by ocenili poprawę szerokości pleców,a sam widzisz jakie argumenty poleciały. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 599 Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 litwin, nic nie możemy za to, że wyszło że jesteś szerszy niż dłuższy Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 10 minut temu, maciucha napisał: litwin, nic nie możemy za to, że wyszło że jesteś szerszy niż dłuższy :* dla mnie to komplement Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Przestańcie już to jest zbyt śmieszne . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Litwin na zdjeciu wyglada jak wor pelen kartofli. Niby tam cos widac, ale to nadal wor. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 4 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 11 godzin temu, Mojave napisał: Litwin na zdjeciu wyglada jak wor pelen kartofli. Niby tam cos widac, ale to nadal wor. Z niecierpliwością czekam na twoją estetyczną sylwetkę Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 4 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Tak jak ja na twoje z metrowka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 4 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 11 minut temu, Mojave napisał: Tak jak ja na twoje z metrowka. Chciałem coś napisać,ale ten tekst jest tak czerstwy że dam ci już spokój Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 4 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Ale napisałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 4 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Szecun Liti za rolę Magnifico w RDR2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 14 godzin temu, Mojave napisał: Ale napisałeś. Tyle godzin nad tym myślałeś? 14 godzin temu, Yakubu napisał: Szecun Liti za rolę Magnifico w RDR2 Zagram to dam znać czy trafiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Litwin dalej ulanstwo mozgowe. Wizualnie jestes zaprzeczeniem kulturystyki. Gdybym mial kogos zniechecic od silowni, to bym mu pokazal twoje zdjecia, rozjebana watrobe i polamane kulasy. Moze wez sie za cos, w czym jestes dobry, czyli za pieniadze mozesz dac soba pomiatac lub byc ulana gurwa, jako statysta u Platynowa. Ty musisz myslec nad riposta, ja toba gardze. Tu sie roznimy. Ja nie mam zadnych planow odnosnie odpowiedzi w kierunku karla, mi to przychodzi naturalnie. Wiem, ze trudne slowo, dla takiego kujca, jak ty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 17 minut temu, Mojave napisał: Litwin dalej ulanstwo mozgowe. Wizualnie jestes zaprzeczeniem kulturystyki. Gdybym mial kogos zniechecic od silowni, to bym mu pokazal twoje zdjecia, rozjebana watrobe i polamane kulasy. Moze wez sie za cos, w czym jestes dobry, czyli za pieniadze mozesz dac soba pomiatac lub byc ulana gurwa, jako statysta u Platynowa. Ty musisz myslec nad riposta, ja toba gardze. Tu sie roznimy. Ja nie mam zadnych planow odnosnie odpowiedzi w kierunku karla, mi to przychodzi naturalnie. Wiem, ze trudne slowo, dla takiego kujca, jak ty. Raz że jak zawsze wymyślasz z dupy schorzenia(co ja złamałem niby?) a dwa zaprzeczenie kulturystyki po fotkach z masy?Jesteś debilem a twoje posty nie mają nic wspólnego z inteligencją. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi