Skocz do zawartości

Fotki

bomberman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Mojave napisał:

My tez sie super bawimy. Najwazniejsze, ze na twoj koszt.

Serio.To nie ja biegam po forum by twoje posty komentować :D jesteś moim pieskiem,ale staraj się bardziej :)

Opublikowano

Litwin wszystko okej tylko nie rozumiem jednego. Osobiście w okresie masy też mnie ulewa przez nadwyżke kalorii no i jest to konieczne by nie pozrywać się przy dużych klamotach (szczególnie na bombie gdzie mięsień cały czas chce więcej a stawy i ściegna nie wyrabiają ) ale nigdy bym nie pomyślał nad wrzucaniem fotek w okresie mocnej budowy masy. W tym okresie nawet w lustro mi głupio patrzeć bo mimo że gabaryty są to zawsze preferuje mocno docięte sylwetki a zmasowane kulturystyczne sylwetki kompletnie nie trafiają do mnie. Na masie to raczej można pochwalić się osiągnięciami siłowymi bo z formą wstyd do ludzi wyjść.

• Plusik 2
Opublikowano

Litwin na zdjeciu wyglada jak wor pelen kartofli. Niby tam cos widac, ale to nadal wor.

Opublikowano

Litwin dalej ulanstwo mozgowe. Wizualnie jestes zaprzeczeniem kulturystyki. Gdybym mial kogos zniechecic od silowni, to bym mu pokazal twoje zdjecia, rozjebana watrobe i polamane kulasy. Moze wez sie za cos, w czym jestes dobry, czyli za pieniadze mozesz dac soba pomiatac lub byc ulana gurwa, jako statysta u Platynowa.

Ty musisz myslec nad riposta, ja toba gardze. Tu sie roznimy. Ja nie mam zadnych planow odnosnie odpowiedzi w kierunku karla, mi to przychodzi naturalnie. Wiem, ze trudne slowo, dla takiego kujca, jak ty.

Opublikowano
17 minut temu, Mojave napisał:

Litwin dalej ulanstwo mozgowe. Wizualnie jestes zaprzeczeniem kulturystyki. Gdybym mial kogos zniechecic od silowni, to bym mu pokazal twoje zdjecia, rozjebana watrobe i polamane kulasy. Moze wez sie za cos, w czym jestes dobry, czyli za pieniadze mozesz dac soba pomiatac lub byc ulana gurwa, jako statysta u Platynowa.

Ty musisz myslec nad riposta, ja toba gardze. Tu sie roznimy. Ja nie mam zadnych planow odnosnie odpowiedzi w kierunku karla, mi to przychodzi naturalnie. Wiem, ze trudne slowo, dla takiego kujca, jak ty.

Raz że jak zawsze wymyślasz z dupy schorzenia(co ja złamałem niby?) a dwa zaprzeczenie kulturystyki po fotkach z masy?Jesteś debilem :D a twoje posty nie mają nic wspólnego z inteligencją.