Skocz do zawartości

Fotki

bomberman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nie wazne czy wkleisz fotki z masy, czy na redukcji. Jestes przykladem osob, ktorym to nie wychodzi.

11 minut temu, Litwin81 napisał:

co ja złamałem niby?

Zlamales sobie zycie sterydami.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
9 minut temu, Mojave napisał:

Nie wazne czy wkleisz fotki z masy, czy na redukcji. Jestes przykladem osob, ktorym to nie wychodzi.

Zlamales sobie zycie sterydami.

Napisałeś młocie połamane kulasy,także nie o życie chodziło.Rok temu proponowałem ci spotkanie w Sopocie,jak jesteś taki kozak,niestety jak zawsze zwiesiłeś pi.z.dę i wykpiłeś się jakimiś gównianymi tekstami.

Opublikowano

Czy litwin wlasnie zjebal wujaszka za... o kurwa twoje posty to jest wspolnota inteligencji Litwin. XD

Opublikowano (edytowane)

"Litwin dalej ulanstwo mozgowe. Wizualnie jestes zaprzeczeniem kulturystyki. Gdybym mial kogos zniechecic od silowni, to bym mu pokazal twoje zdjecia, rozjebana watrobe i polamane kulasy. Moze wez sie za cos, w czym jestes dobry, czyli za pieniadze mozesz dac soba pomiatac lub byc ulana gurwa, jako statysta u Platynowa.

Ty musisz myslec nad riposta, ja toba gardze. Tu sie roznimy. Ja nie mam zadnych planow odnosnie odpowiedzi w kierunku karla, mi to przychodzi naturalnie. Wiem, ze trudne slowo, dla takiego kujca, jak ty."

Miał ten wpis dotyczyć tego.

Edytowane przez Litwin81
  • Dzięki 1
Opublikowano

litwin, krupek i wujek na jednej stronie? zawołajcie jeszcze kopiga to może uzbiera się chociaż pół sprawnego mózgu

Opublikowano
Teraz, milan napisał:

Kiepskie te dissy mausa, słabe, aż się chce wstać i wyjść, więc wychodzę.

Chcialem cos dzis pokopac, bo poniedzialek, zimna kawa, bo nie mieli late orzechowej. Najwazniejsze, ze jotjot dostal rykoszetem.

Opublikowano
2 minuty temu, Mojave napisał:

Chcialem cos dzis pokopac, bo poniedzialek, zimna kawa, bo nie mieli late orzechowej. Najwazniejsze, ze jotjot dostal rykoszetem.

Z mlekiem sojowym proszę pani :D

Opublikowano
7 minut temu, _Be_ napisał:

litwin, krupek i wujek na jednej stronie? zawołajcie jeszcze kopiga to może uzbiera się chociaż pół sprawnego mózgu

Żebyś Ty, mistrzu logiki i zje.banych, nielogicznych ideologii to pisał to trochę żart xd

• Plusik 1
Opublikowano
1 minutę temu, krupek napisał:

Żebyś Ty, mistrzu logiki i zje.banych, nielogicznych ideologii to pisał to trochę żart xd

A kto to właściwie jest i w jakich rejonach forum można go spotkać,bo nie kojarzę?

Opublikowano
23 minuty temu, krupek napisał:

Zgadza się, z szacunkiem do języka polskiego, poprawnej pisowni i samego siebie.

ale wiesz, że pisanie do kogoś kogo nie szanujesz ty nie jest niepoprawne? 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zamówiłem sobie pierwszy raz ciuchy z aliexpress, under armour woła 200zł za koszulki na licencji, tutaj 40zł od sztuki.

Jestem mile zaskoczony, jakość jest za(pipi)ista.

46373925_737589066592512_386214886016811

46445801_292287628048231_502990971730080

• Plusik 2