Opublikowano 17 listopada 20186 l Fajna, daj znać jak po kulku praniach. Dla mnie UA nie jest warte ceny, mocno przehypowane. Szczególnie odzież termoaktywna i biegowa. Mam spodenki i są ok, ale kupilem je na wyprzedaży, po zwykłej cenie bym nie wziął.
Opublikowano 17 listopada 20186 l Mam 3 pary spodenek undera, prezenty albo wyrwane w tk maxx za grosze, najstarsze mam juz z 5 lat i nic sie z nimi nie dzieje. Do jakosci sie nie moge przyczepic. Edytowane 17 listopada 20186 l przez Shen
Opublikowano 17 listopada 20186 l Bardziej mi chodzi o to, że w tej cenie można coś lepszego dostać. No na przykład te ich bluzy za 2,5 stówy to jest śmiech trochę. Licencją na komiksowe ciuchy trochę się bronią, bo są fajne wizualnie, choć materiał jest na poziomie Poundout z Trójmiasta, a znacznie tańsze.
Opublikowano 17 listopada 20186 l Poundout też tani nie jest, moja najdrozsza rzecz na siłke to koszulka od nich, wziąłem tylko dlatego, że mam (pipi)ca jesli chodzi o Spider mana https://www.poundoutgear.com/pl/rashguard-koszulka-krotki-rekaw/450-rashguard-short-poundout-marvel-venom-uniform.html
Opublikowano 17 listopada 20186 l Również polecam. Zostały mi dwie koszulki, moja kobieta sprzedawała je kiedyś stąd zdjęcia z metką . Jak za taką cene, której już nie pamietam ponieważ było to jakiś czas temu i nie pamiętam po ile wtedy był dolar, ale mniej więcej właśnie granice jakie podał @Shen. Jakośc jest jak najbardziej ok. Edytowane 17 listopada 20186 l przez Milo
Opublikowano 17 listopada 20186 l 17 minut temu, Shen napisał: Poundout też tani nie jest, moja najdrozsza rzecz na siłke to koszulka od nich, wziąłem tylko dlatego, że mam (pipi)ca jesli chodzi o Spider mana https://www.poundoutgear.com/pl/rashguard-koszulka-krotki-rekaw/450-rashguard-short-poundout-marvel-venom-uniform.html A nawet nie wiedziałem, że mają tez w ofercie ciuchy na licencji, nieźle. Te ich flagowe ciuchy chyba też cenowo poszły w górę. Sam nic nie kupowałem od nich, dostawałem swego czasu jako od sponsora, mam kilka koszulek, bluz, czapek, bardzo fajna jakość
Opublikowano 17 listopada 20186 l Fajne te szmaty na trening, warto pamiętać, że trzeba jakoś wyglądać, żeby to dobrze wyglądało. Fotki na alliexpress z ruskami z bebechem rulez XD @Shenjak z cłem z alliexpress teraz jest? Nie boisz się, że dostaniesz pismo z urzędu? Teraz niby niezależnie od sumy trzeba samemu zapłacić podatek. Edytowane 17 listopada 20186 l przez Plugawy
Opublikowano 17 listopada 20186 l No teraz mogę p(pipi)c w takich dopasowanych rzeczach, kiedys nie moglem ;p Tu masz wszystko, przy takich kwotach nie ścigają https://www.tipli.pl/artykul/aliexpress-wskazowki-5-cz-zaplata-cla-i-vat
Opublikowano 31 stycznia 20196 l Kiedyś moj trener mi to wysłał. No bylem dobry dzik. Trzeba będzie wrócić. Troche teścia i lecimu
Opublikowano 31 stycznia 20196 l Zakola letko no i Dawid jestem plus austriackie nazwisko. Cos jeszcze?
Opublikowano 31 stycznia 20196 l idzie gdzieś dostać takie termoaktywne bluzy do 50-60zł? nie zależy mi zupełnie na wzorach, może byc cała czarna
Opublikowano 31 stycznia 20196 l 28 minut temu, maciucha napisał: idzie gdzieś dostać takie termoaktywne bluzy do 50-60zł? nie zależy mi zupełnie na wzorach, może byc cała czarna niby rowerowa, ja używam do biegania, wysyłka free https://www.decathlon.pl/koszulka-termoaktywna-dugi-rkaw-100-id_8343882.html
Opublikowano 31 stycznia 20196 l 33 minuty temu, maciucha napisał: idzie gdzieś dostać takie termoaktywne bluzy do 50-60zł? nie zależy mi zupełnie na wzorach, może byc cała czarna Rok temu to kupiłem nawet w Bershce za jakies 60 zl. Fajny material, kaptur i sciagacze na kciuk.
Opublikowano 31 stycznia 20196 l 29 minut temu, maciekww28 napisał: No masz czarną od S do XL a faktycznie, dzięki, cos sie zbugowało wcześniej jak rozmiarówka wypada w porównaniu do normlanych rzeczy? na co dzień noszę L, ale po podaniu wymiarów na stronce proponują raczej XL
Opublikowano 31 stycznia 20196 l A w tym wielkim miescie w ktorym mieszkasz nie ma decathlonu zebys sobie poszedl i przymierzyl jak czlowiek?
Opublikowano 31 stycznia 20196 l ja na co dzień też L, mam od nich tą koszulkę, bluzę i wiatrówkę - wszystko L i pasuje idealnie koszulki brałem zawsze M i też dobrze się noszą
Opublikowano 31 stycznia 20196 l 16 minut temu, kanabis napisał: A w tym wielkim miescie w ktorym mieszkasz nie ma decathlonu zebys sobie poszedl i przymierzyl jak czlowiek? nie po to zamawiam ezakupy tesco, kupuję 2 konsole, kierownice za 1k, montuję podwójnę drzwi i kamerkę HD na laptopie, żebym potem musiał wychodzić z domu i kontaktować się z ludźmi