Shen 9 610 Opublikowano 13 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 W podstawowce chodzilem do klasy integracyjnej, mielismy dwie opozione osoby w klasie, ale nawet to mnie nie przygotowalo na posty frostiego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 566 Opublikowano 13 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 Nie należy lekceważyć siły niepełnosprawnych umysłowo. Pamiętam za dzieciaka, jak byłem gdzieś w szóstej klasie podstawówki, niedaleko obok była szkoła specjalna dla dzieci z zespołem Downa itp. Raz na jakiś czas były organizowane wspólnie jakies środy czy czwartki lekkoatletyczne, graliśmy wtedy wspólnie w gałę, kosza, siatkówkę. Poza tym były też różne konkurencje jak bieg na 60m albo rzucanie piłką tenisową na odległość. Mam świeżo w pamięci jak jeden z naszych kolegów, wspominany bully zafascynowany skinheadami, który wyżywał się na innych, puszył się i szponcił że on rzuca najdalej na świecie i okolicach. Strasznie był z tego dumny bo faktycznie miotał piłeczkę na spore odległości. No i z tej szkoły specjalnej został wydelegowany do rzucania chłopaczek, niepozorny, tyczkowaty, z wystającą dolną wargą i dużymi dłońmi. Bez żadnego rozbiegu niczym Obelix rzucający oszczepem w Dwunastu Pracach Asterixa, zamachnął się wołając swoje radosne "Gegebege!" - posłał piłeczkę na jakąś kosmiczną odległość, aż za piaskownicę do skoku w dal, na której kończyła się skala pomiarów. Nasz kolega Krzysio bully tylko mruknął coś w stylu "kurwysyn jebany" i tak się skończyło jego mistrzostwo świata w rzucaniu. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Carles 84 Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 W dniu 13.06.2021 o 17:08, Shen napisał: Moja pierwsza dieta to było 11kg w 5 miesięcy, tylko wtedy nie miałem mięśni i zszedłem do 68kg, czyli 10 mniej niż teraz a poziom tkanki tłuszczowej podobny Czy pytanie o najczęściej wykonywany zestaw ćwiczeń byłoby nie na miejscu? Czy ogólnie wszystko po trochu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Trening siłowy plus cardio, dieta to podstawa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 15 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2021 W dniu 13.06.2021 o 22:41, SebaSan1981 napisał: Nie należy lekceważyć siły niepełnosprawnych umysłowo. Pamiętam za dzieciaka, jak byłem gdzieś w szóstej klasie podstawówki, niedaleko obok była szkoła specjalna dla dzieci z zespołem Downa itp. Raz na jakiś czas były organizowane wspólnie jakies środy czy czwartki lekkoatletyczne, graliśmy wtedy wspólnie w gałę, kosza, siatkówkę. Poza tym były też różne konkurencje jak bieg na 60m albo rzucanie piłką tenisową na odległość. Mam świeżo w pamięci jak jeden z naszych kolegów, wspominany bully zafascynowany skinheadami, który wyżywał się na innych, puszył się i szponcił że on rzuca najdalej na świecie i okolicach. Strasznie był z tego dumny bo faktycznie miotał piłeczkę na spore odległości. No i z tej szkoły specjalnej został wydelegowany do rzucania chłopaczek, niepozorny, tyczkowaty, z wystającą dolną wargą i dużymi dłońmi. Bez żadnego rozbiegu niczym Obelix rzucający oszczepem w Dwunastu Pracach Asterixa, zamachnął się wołając swoje radosne "Gegebege!" - posłał piłeczkę na jakąś kosmiczną odległość, aż za piaskownicę do skoku w dal, na której kończyła się skala pomiarów. Nasz kolega Krzysio bully tylko mruknął coś w stylu "kurwysyn jebany" i tak się skończyło jego mistrzostwo świata w rzucaniu. To prawda, downy to najsilniejsi ludzie na świecie. Moja sąsiadka z downem podniosła stół nad głowę, gdy miała 12 lat i rzuciła go o ścianę jej domu. Myślę, że teraz jest tak silna, że podniosłaby ten dom. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 15 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2021 Ciekawe czy bys tak smieszkowal jakbys spotkal takiego w ciemnej uliczce. Szczurze lądowy Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 15 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2021 (edytowane) On 6/13/2021 at 8:53 PM, Dave Czezky said: frosti, a ty czasem czytasz to co napisales, czy raczej nigdy? Tak ale na moim iPhonie jest to naprawde cholernie ciezkie plus mam szybke do wymiany xDD Napisac dobry post jest na nim ciezko przez layout, nawet poprawny gramatycznie xD @kanabis Ja takiego spotkalem jak nie bylo dookola wogole ludzi tylko bardzo duzego ale nie napakowanego, wiem czym jest strach xD Edytowane 15 Czerwca 2021 przez Sven Froost Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 15 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2021 Ufff, czyli wina telefonu. Już myślałem, że niedojebanie mózgowe albo coś gorszego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sebas 1 559 Opublikowano 15 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2021 Może iphone obniża użytkownikom IQ o dajmy 30 punktów ale zauważyliśmy dopiero teraz bo sven zaczyna od nietypowo niskiego pułapu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 566 Opublikowano 15 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2021 No tak to już jest. Grasz chujowo bo masz lagi, piszesz bzdury i pierdolety bo masz porysowaną szybkę. Jakie to proste!Wystarczy zmienić neta aby grać jak pro i kupić nową szybkę aby zostać liderem opinii! Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 21 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 Pisanie posta na laptopie w pozycji siedzacej > Pisanie posta o 2 w nocy na iPhonie z peknieta szybka do wymiany plus edycja Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 27 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2021 Czołem zboki Wpadam na chwilę was podkoorvić,dać znać że żyję(widzisz Dave 40 letni koksiarz,psuje trochę twoją narrację)i pochwalić się fotką ze szczytu masy-91 kg.Jak na karła 168 cm wzrostu to zacny ciężar,a i wygląd chyba najlepszy ever na tym etapie. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 600 Opublikowano 27 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2021 trochę słabo jak na sterydziarza Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 27 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2021 2 minuty temu, maciucha napisał: trochę słabo jak na sterydziarza Trochę słabo jak na intelektualistę. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 600 Opublikowano 27 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2021 liti po co ty nadal jesteś taki spięty? Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 27 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2021 1 minutę temu, maciucha napisał: liti po co ty nadal jesteś taki spięty? Po czym wnioskujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 27 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2021 Bez urazy ale jeśli to forma na sterydach to kolega Shen sprzed strony jednak imo wygląda znacznie lepiej bez soku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 27 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2021 U mnie to tak wyglądało w piątek, rozmazane trochę, ale połowe świateł wyjebało w szatni i było ciemno Coś tam skośne brzucha zaczynają się nieśmiało przebijać przez tłuszcz Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 27 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2021 18 minut temu, lpcl napisał: Bez urazy ale jeśli to forma na sterydach to kolega Shen sprzed strony jednak imo wygląda znacznie lepiej bez soku. ale w siadzie wypierdala 2x tyle co ja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 27 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2021 14 minut temu, Shen napisał: ale w siadzie wypierdala 2x tyle co ja Ile? 20 minut temu, Shen napisał: U mnie to tak wyglądało w piątek, rozmazane trochę, ale połowe świateł wyjebało w szatni i było ciemno Coś tam skośne brzucha zaczynają się nieśmiało przebijać przez tłuszcz Dobra klata. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 27 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2021 53 minuty temu, lpcl napisał: Bez urazy ale jeśli to forma na sterydach to kolega Shen sprzed strony jednak imo wygląda znacznie lepiej bez soku. O co mam się obrażać?Że ktoś porównuje sylwetkę z redukcji z tą na masie? 21 minut temu, lpcl napisał: Ile? 205 kg a co,chcesz pooglądać ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 27 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2021 2 minuty temu, Litwin81 napisał: O co mam się obrażać?Że ktoś porównuje sylwetkę z redukcji z tą na masie? 205 kg a co,chcesz pooglądać ? Nie byłem ciekawy ile Shen siada. Trochę słabo jeśli tylko 100 kg ale wydaje mi się, że sporo zaniżył. xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 27 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2021 Teraz, lpcl napisał: Nie byłem ciekawy ile Shen siada. Trochę słabo jeśli tylko 100 kg ale wydaje mi się, że sporo zaniżył. xd Tego nie wiem,bo nie ćwiczymy już razem,zmieniłem siłownię. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 27 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2021 21 minut temu, lpcl napisał: Nie byłem ciekawy ile Shen siada. Trochę słabo jeśli tylko 100 kg ale wydaje mi się, że sporo zaniżył. xd Najwiecej 120kg w siadzie miałem, teraz więcej wyciskam niż siadam, bo mi siadł kręgosłup Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 27 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2021 18 minut temu, Shen napisał: Najwiecej 120kg w siadzie miałem, teraz więcej wyciskam niż siadam, bo mi siadł kręgosłup Spoko znam ten ból, sam zmagam się z kręgosłupem od x lat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi