kanabis 22 419 Opublikowano 9 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 9 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2022 Kiedyś w dzieciństwie każdy miał takie figurki, a dziś trochę przypał bawić się prawie nagimi umięśnionymi facetami Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 9 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2022 Przeciez jak nie ma dzieci i żony w domu to mozna sie bawic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 600 Opublikowano 9 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2022 5 godzin temu, kanabis napisał: Przeciez jak nie ma dzieci i żony w domu to mozna sie bawic Jeszcze jak Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 600 Opublikowano 16 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2022 zjechałem od maja z 94 do 91kg i nie jestem pewien co dalej robić z jednej strony chciałbym jeszcze odsłonić dół brzucha i zrobić taką książkowa plażówkę, z drugiej mocno mnie już męczą treningi i czuje ze ciało domaga się odrobiny wytchnienia obecnie około 500-600kcal deficytu, a raz w tygodniu jem na +500 zeby się trochę podładować, myślę nad wejściem na okolice zera kalorycznego na jakieś 2 tyg, taknieco? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 16 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2022 Skoro organizm sie domaga odetchnac to zrob tydzien roztrenowania zmniejszajac objetosc treningowa do zalozmy 60% nie zmieniajac deficytu. Albo nawet wogole tydzien wolnego od siłki, tydzien roztrenowania i znowu ruszyc. Lata wiele nie zostalo wiec ja bym ten miesiac jeszcze wytrzymal robienia sie na apolla. -500 to dosc sporo. Zawsze mozesz jechac np -300 czy -200 jak juz jestes przy wadze "granicznej" powiedzmy. Zawsze bedzie lzej a i tak bedzie co nieco schodzic. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 20 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2022 Moja forma się ukształtowała, teraz jestem na zero z kcal ale cisnę mocno rower. Ostatnio poszła R10 Władysławowo-Hel-Władysławowo, wcześniej Karwieńskie błota-Choczewo-Karwieńskie błota. Utrzymam to do końca wakacji i wchodzę na masę. Tkanki trochę uwrazliwilem na insulinę to powinna być dobrej jakości. Na drugiej focie jedna z dzikich plaży pomiędzy Jastarnią a Helem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 24 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2022 No ja to się na tym nie znam bo lepiej idzie mi spawanie i picie piwa ale są tu autorytety jak @Dave Czezky @SpacierShark123 więc niech się wypowiedzą. W dniu 16.07.2022 o 09:47, maciucha napisał: zjechałem od maja z 94 do 91kg i nie jestem pewien co dalej robić z jednej strony chciałbym jeszcze odsłonić dół brzucha i zrobić taką książkowa plażówkę, z drugiej mocno mnie już męczą treningi i czuje ze ciało domaga się odrobiny wytchnienia obecnie około 500-600kcal deficytu, a raz w tygodniu jem na +500 zeby się trochę podładować, myślę nad wejściem na okolice zera kalorycznego na jakieś 2 tyg, taknieco? Tyle pierdolenie i pisania o deficytach kalorycznych i treningach a na foto przeciętniak, chuja tam widać, że coś ćwiczysz - wychudłeś bo nie ładujesz browarów i wielki sukces. xd Też tak się kiedyś oszukiwałem, obecnie nie ćwiczę - wolę ten czas poświęcić na fuchy w robocie i zarabianie $$$. Cytat chciałbym jeszcze odsłonić dół brzucha i zrobić taką książkowa plażówkę Klasyczny, wychudzony suchoklates. Wolę wpierdalać gofry z bitą śmietaną i posypką niż wyglądać jak ty. xdddddd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 24 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2022 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 24 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2022 ale się uwziął na tego maciuche, o co poszlo? ale fakt, genu do klaty to chłopak nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 600 Opublikowano 24 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2022 Ale co serio ktos myśli że ja się tu będę przepychał z jakąś zachlaną mordą z brzuszkiem? Mam chłopa w ignorach, teraz odsłoniłem posta i nie ma tam niczego czego bym się po nim nie spodziewał albo co by mnie ruszało. A ze slaba klata? No jest, nie mam specjalnej satysfakcji z cwiczenia jej i dlatego ostatnio leci glownie drazek i barki. Mam spora satysfakcję z tej sylwetki, bo 2 lata temu po covidach, przepuklinie i 2 operacjach byłem w fatalnej formie i teraz jest o niebo lepiej w baniaku ale też lustrze i to jest dla mnie najważniejsze. Pozdro wariaty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 24 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2022 EZ win for JJ Nie tak to mialo sie potoczyc Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 24 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2022 6 minut temu, maciucha napisał: Ale co serio ktos myśli że ja się tu będę przepychał z jakąś zachlaną mordą z brzuszkiem? Mam chłopa w ignorach, teraz odsłoniłem posta i nie ma tam niczego czego bym się po nim nie spodziewał albo co by mnie ruszało. A ze slaba klata? No jest, nie mam specjalnej satysfakcji z cwiczenia jej i dlatego ostatnio leci glownie drazek i barki. Mam spora satysfakcję z tej sylwetki, bo 2 lata temu po covidach, przepuklinie i 2 operacjach byłem w fatalnej formie i teraz jest o niebo lepiej w baniaku ale też lustrze i to jest dla mnie najważniejsze. Pozdro wariaty Wejdz na jakas lekka mase, jak wycinasz od maja to w chuj długo. Dorzuc sobie te 600kcal na miesiac albo dwa. Zima idzie, nie ma co więcej docinać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 600 Opublikowano 24 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2022 5 minut temu, Shen napisał: Wejdz na jakas lekka mase, jak wycinasz od maja to w chuj długo. Dorzuc sobie te 600kcal na miesiac albo dwa. A możliwe że tak zrobię. Ile ja mam bf na tym foto 14-15%? I nie bardzo idzie zejść niżej, mimo deficytu ok.500kcal jak pisałem a czuje się zmęczony ostatnio, więc może faktycznie jakieś 2 miechy na plusie zrobią mi dobrze. Zresztą o tym był tamten post, co zrobić dalej z takim buildem a nie ze o kurwa paczcie jaki jestem zajebisty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 24 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2022 Koncowka redu niestety najgorsza, zeby odsłonić brzuch to za pierwszym raz zszedlem chyba do 68kg. Johimbine mozesz sprobowac dorzucic. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 24 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2022 4 minuty temu, maciucha napisał: co zrobić dalej z takim buildem Jak dodasz trochę many to możesz próbować iść w barda. Spoiler dobra żartowałem to poważny temat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 600 Opublikowano 24 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2022 2 minuty temu, _Red_ napisał: Jak dodasz trochę many to możesz próbować iść w barda. Pokaż ukrytą zawartość dobra żartowałem to poważny temat. Lepsze żarciki, niż klasyczny jj który przychodzi tylko po to żeby się zesrać na dywan Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 191 Opublikowano 24 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2022 27 minut temu, Dave Czezky napisał: EZ win for JJ Nie tak to mialo sie potoczyc a ja myślałem że ta fotka to troll maciuchy, coś na wzór jego wędkarstwa i kanter strajka, bo mam wrażenie, że czytam jego posty o treningach i diecie od lat Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 24 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2022 Nie mazgaić mi się tu dziewczyny. Chodziło o to by ten suchoklates ze słabą psychą na chwile odblokował ignory. Easy. Koniec eskperymentu "maciucha". Dziękuję za udział w badaniach. 1 minutę temu, Figaro napisał: a ja myślałem że ta fotka to troll maciuchy, coś na wzór jego wędkarstwa i kanter strajka, bo mam wrażenie, że czytam jego posty o treningach i diecie od lat Nie kopie się leżącego. Dziś upada mit Maciuchy, człowieka ćwiczącego. Nawet nie czuje gdy rymuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 25 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 Fajne wysportowane chłopaki , ale tak nie za bardzo mieciucha xD Litwinowi jakaś zrzutkę na portki można by było założyć Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 25 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 18 godzin temu, Shen napisał: ale się uwziął na tego maciuche, o co poszlo? Raczej żaden beef. Chujaszek kenny od dłuższego czasu ma objawy udaru i jakiś bełkot wypluwa - raz szczepionki, raz maciucha nie rucha i nie może uradzić, że ktoś mu nie odpisuje, tylko w ignora wrzucił. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 25 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 Ogolnie ja tylko chcialem powiedziec ze temat fotki byl zawsze najlepszy w spartakusie. Chyba tylko premiery wielkich exow wywoluja wieksze emocje na forum. Albo i nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 594 Opublikowano 25 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 litwin pozamiatał, godzina 5:43 i wchodzi na forum o gierkach video żeby wrzucić foto w samych gaciach Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 25 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 Bywaly tutaj juz fotki bez gaci wiec żadne zdziwko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 25 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 Ale nie przed 6 rano ty zwyrolu! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi