Plugawy 3 661 Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Powiedziałbym nawet, że może obejrzeć mecz do końca razem z żoną Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 W dniu 5.08.2022 o 20:15, Sedrak napisał: A czy napisałem każdy? Po prostu nie widzę w tym nic nadzwyczajnego. Z każdym rokiem u mężczyzny poziom testosteronu spada i w końcu może dojść do momentu, że będzie poniżej normy. Jak dasz małą dawkę to wróci w standardy i wszyscy są zadowoleni. Oczywiście legitnie przypisuje to lekarz i kupujesz w aptece. Ale jak mówiłem w Polsce nie ma szans by lekarz przypisał. A czy ktoś z tego skorzysta czy nie to już jego sprawa. Po prostu nie wiem co w tym takiego zaskakującego? Wszyscy na forum są zachłyśnięci zachodem i gardzą polską zaściankowościa, a taki temat to od razu Ola Boga jak tak można. Sam znam jeden przypadek typka po 40tce, co poszedł do endokrynologa z wynikami, teść grubo ponizej normy. Nową dupke miał, a ruchac mu się nie chciało za bardzo. Lekarz mu powiedział, ze ewentualnie moze viagre dostac To sobie załatwił tescia na własna reke i druga młodość. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Redziu kawał chłopa ale zdjecie całej sylwetki bez gaci się liczy przy świetle, które nie wrzuca cieni i dorzuca +3 do wycięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Jak na tatuśka i zagrajmera to i tak dobrze wyglada 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Tatusiek wuefista Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Wyglada lepiej niz litwin, a nic nie wbija i cwiczy lacznie 1,5h w tygodniu. Genetyka jest niesprawiedliwa 1 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 1 minutę temu, Dave Czezky napisał: 1,5h w tygodniu Mniej więcej prawda xD Plus 5h pchania wózka dziennie liczy się jako aeroby? Nie zapominajmy o suplementacji marletto jagodowym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 191 Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 red bogaty, wysportowany a do tego przykładny tatusiek. Milfiki muszą na Ciebie lecieć Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 875 Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Myślałem ,że gruby jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
nieobchodzimnieto 482 Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Szarku czy od teścia rośnie chuj? Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 13 minut temu, Figaro napisał: red bogaty, wysportowany a do tego przykładny tatusiek. Milfiki muszą na Ciebie lecieć No właśnie nie bardzo xD A byłem na paru zajęciach dla niemowląt w jakims klubu mamusiek. Dodam, że większość to tłuste wrzeszczące kwoczki o zbytniej pewności siebie, a nawet zalotnie nie spojrzą Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 269 Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Tak slodzicie Redowi to ja zapytam czy to u tego slynnego barbera za 140zl takie gniazdo na brodzie robia? Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 1 999 Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Najpierw ta gęba Bzdurasa, teraz excelowicz z bajsepsem, brakuje jeszcze foty Mejma i można zamykać forumek. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 19 minut temu, Mejm napisał: Tak slodzicie Redowi to ja zapytam czy to u tego slynnego barbera za 140zl takie gniazdo na brodzie robia? Tak, ale ostatni raz byłem 1.5 miesiąca temu, a że gniazdo szybko rośnie to buff po obcięciu nie jest permanentny. I nie noszę grzebienia na trening Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Mi się ostatnio ręką omsknęła i cyk - po 7 latach zapuszczanie od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 027 Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 1 godzinę temu, nieobchodzimnieto napisał: Szarku czy od teścia rośnie chuj? Kolega mówił, że tak, ale że równowaga w przyrodzie musi być, to z kolei jaja się kurczą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Chuj zostaje taki sam ale wydaje się większy bo jaja się kurczą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 027 Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Czy tak masz kiedy patrzysz w lustro? Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Ogolnie to troche nie łapie zdziwienia Redem. Wiadomo ze nadaktywnosc w tematach o pralkach moze byc mylaca ale z tego co pamietam chlop cwiczy od bardzo dawna, wrzucal juz kiedys zdjecia no i tez ma swiadomosc co nalezy jesc zeby byc zdrowym i odwaznym takze przynajmniej ja zdziwiony nie jestem. Oczywisc propsy ze chlop dba o siebie Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 600 Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 W ogóle ten zachwyt redem tylko z racji bycia tatkiem trochę mi wjeżdża na psyche, bo nie wydaje mi się zeby wyglądał lepiej ode mnie. Stop dyskryminacji kociarzy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 191 Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Przykro mi, ale pomimo grania w więcej niż Kanter strajka i opiekowania się gowniakami wygląda widocznie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 027 Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 A co najciekawsze- nawet nie złamał stereotypu. Ot, ćwicz cały czas (do późnej starości) a będziesz wyglądał dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 54 minuty temu, maciucha napisał: W ogóle ten zachwyt redem tylko z racji bycia tatkiem trochę mi wjeżdża na psyche, bo nie wydaje mi się zeby wyglądał lepiej ode mnie. Stop dyskryminacji kociarzy. Po prostu powinny byc kategorie, tak jak w boksie. Waga tatuśkowa, waga kociarska, waga kabanosowa , waga wujaszkowa itd Ta ostatnia oczywiscie freak Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Godzinę temu, maciucha napisał: W ogóle ten zachwyt redem tylko z racji bycia tatkiem trochę mi wjeżdża na psyche, bo nie wydaje mi się zeby wyglądał lepiej ode mnie. Stop dyskryminacji kociarzy. Ty poza gierkami nie masz nic innego do roboty, on musi czas na trening wygospodarowac. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 600 Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 20 minut temu, Shen napisał: Ty poza gierkami nie masz nic innego do roboty, on musi czas na trening wygospodarowac. No nie będę się tu teraz przerzucał na argumenty pt 'nie znasz mojej sytuacji', ale nie xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi