Skocz do zawartości

Fotki

bomberman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, kanabis napisał:

Po prostu powinny byc kategorie, tak jak w boksie. Waga tatuśkowa, waga kociarska, waga kabanosowa , waga wujaszkowa itd

Walka kabaretowa.

Ważniejsze od samego zorganizowania sobie ćwiczen przy maluchach jest znalezienie na to energii, bo pamiętam, że ja chodziłem mocno wyprany w tamtych czasach. Targetem nr 1 był sen, a nie jakieś głupotki typu trening.

• Plusik 1
Opublikowano

Największym problemem właśnie jest chroniczne niewyspanie. Zaczyna mi już doskwierać nie tylko psychicznie, ale i fizycznie bo gorzej się regeneruję, mniej dzwigam, dłużej mnie bolą mięśnie po treningu. Ostatnie 3 miesiące to praktycznie dyżurka w nocy o 2, 3, 4 rano bo kolka, pielucha, żarcie. Teraz jeszcze biegunki od 2 tygodni to w ogóle na standby leżę w nocy.

Opublikowano
1 godzinę temu, _Red_ napisał:

Największym problemem właśnie jest chroniczne niewyspanie. Zaczyna mi już doskwierać nie tylko psychicznie, ale i fizycznie bo gorzej się regeneruję, mniej dzwigam, dłużej mnie bolą mięśnie po treningu. Ostatnie 3 miesiące to praktycznie dyżurka w nocy o 2, 3, 4 rano bo kolka, pielucha, żarcie. Teraz jeszcze biegunki od 2 tygodni to w ogóle na standby leżę w nocy.

Cytat

Hormon wzrostu (somatotropina)

Jest to kolejny bardzo ważny hormon wytwarzany przez organizm, który pozwala na wzrost mięśni. W odróżnieniu od testosteronu, który głównie wpływa na siłę, ten jest kluczowy dla składu ciała. Jego wysoki poziom przyczynia się do spalania tłuszczu i wzrostu mięśni.

Cytat

Hormon wzrostu wydzielany jest najintensywniej nocą, podczas głębokiego snu.

:gayos:

Opublikowano
7 godzin temu, kanabis napisał:

Po prostu powinny byc kategorie, tak jak w boksie. Waga tatuśkowa, waga kociarska, waga kabanosowa , waga wujaszkowa itd

Ta ostatnia oczywiscie freak

Chyba nie byłeś dzisiaj pobiegać bo cię nosi Wicia. Koteł nakarmiony? Może zanieś mu jeszcze deserek to rozładujesz napięcie? :potter:

Opublikowano

Okiem laika: niedzwiadek Red > suchoklaciucha*

Spoiler

*wyrazenie uzyte zartobliwie w celach rozrywkowych, jednorazowego uzytku, bez cech zlosliwych, uprasza sie o nieuzywanie go w stosunku do podmiotu poza tym postem, wszystkie prawa zastrzezone

Opublikowano

It's the eye of the tiger kenny
It's the thrill of the fight
Rising up to the challenge of our rival
And the last known survivor
Stalks his prey in the night
And he's watching us all with the eye of the tiger kenny

Opublikowano

Te twoje pierdolenie o downie gdy mam dziecko z autyzmem sprawia, że jebałbym cię czymś ciężkim w ten twój głupi ryj ale jestem wyrozumiały i spokojny jak tafla wody więc napiszę tylko - ale ty jesteś zabawny krupuś. :* :lapka:

Opublikowano

Ja tylko dźgam twój rynsztokowy umysł i jego bardzo nisko rozwinięty poziom, który prezentujesz w każdym (dosłownie) poście. Po raz kolejny to udowodniłeś, odnosząc się do czyichś rodziców, nie wiedząc, czy posiada ich obojga i teraz jeszcze zasłaniasz się chorym dzieckiem :dunno:

Opublikowano

Na pewno ma dobre serce, a wzrostu się nie wybiera, mama zawsze będzie go kochać takiego jakim jest. :) Najwyżej stanie na palcach jak zajdzie taka potrzeba, albo pani ekspedientka ściągnie maczugi z wyższej półki.

• 3 tygodnie później...