Opublikowano 29 sierpnia 20222 l To z lewej to drzwi do Twojego pokoju? PS. Co polecasz z koksów na masę?
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l Spadaj, to sypialnia. Na mase nie polecam nic oprocz diety, sam nic nie bralem oprocz kilku opakowan odzywek w zyciu i tyle
Opublikowano 4 września 20222 l Nie umiem robić fot plus mam małą łazienkę, a taki jestem wielki, że się nie mieszczę, ale no tak, oto ja. Powiedzmy, że przez ostatnie 3 czy 4 lata ćwiczyłem tak 2/10, ale od 2 tygodni jest sumienny w miarę trening i tanio skóry nie sprzedam. Aktualizacja za kilka miesięcy (chyba, że przestanę ćwiczyć znowu xd)
Opublikowano 4 września 20222 l Niezła rojda na plecach. Teścia walisz czy to od białka? Byłeś u dermatologa? Potencjał jest. Poza tym jesteś duży więc muskulatura będzie wyglądać podwojnie dobrze jak już ją zrobisz.
Opublikowano 4 września 20222 l Coś ty, nic nigdy nie brałem oprócz kreatyny. Od nastolatka tak mam z plecami, a twarz w miarę czysta. Do dermatologa będę musiał pójść, ale odkladam w czasie, bo mam wyje.bane w to trochę xd.
Opublikowano 4 września 20222 l Siostrzenica ma problem z trądzikiem na ramionach i po tabletach od dermatologa jest znaczna poprawa. A okres jesienno zimowy to idealny moment na wizytę bo biorąc te tablety nie powinno się eksponować na słońcu.
Opublikowano 19 września 20222 l W dniu 10.08.2022 o 14:04, Adam GlapJńskJ napisał: Te twoje pierdolenie o downie gdy mam dziecko z autyzmem sprawia, że jebałbym cię czymś ciężkim w ten twój głupi ryj ale jestem wyrozumiały i spokojny jak tafla wody więc napiszę tylko - ale ty jesteś zabawny krupuś. :* Może nie wiedział. Ja teraz dopiero przeczytałem, że masz dziecko z autyzmem:-(
Opublikowano 20 listopada 20222 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 6-7 miesięcy pracy (plus 2 miesiące przed powrotem na siłownie dieta poprawiona) ale forma wróciła do tej z przed 10 lat
Opublikowano 28 listopada 20222 l 2 minuty temu, Adam GlapJńskJ napisał: Kawał chłopa. Ale... Zaraz... Czy ty aby nie jesteś rudy??? Blondyn, niebieskie oczy, rasa panów. Litwin mnie widział, może potwierdzic.
Opublikowano 28 listopada 20222 l No jak Litwin Cię widział to nie mam pytań. Sorry za pomówienia jakobyś miał być - hrrrr tfu - rudym chujem. Kawał chłopa z Ciebie. Siłownia Ci służy.
Opublikowano 24 stycznia 20232 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ostatnio jakoś mega pompa wchodzi
Opublikowano 26 stycznia 20232 l @Labtec Mógłbyś nakurwiać bez wstydu przez plażę obok Mitcha Johnsona i wszystkie cipki mokre na Twój widok.
Opublikowano 27 stycznia 20232 l Bardzo dobrze zbudowana i estetyczna sylwetka, ale jak najbardziej do zrobienia systematyczną, ciężką pracą i trzymaniem diety.
Opublikowano 27 stycznia 20232 l Z dobrym genem i poziomem teścia jak najbardziej. Nie każdy taką sylwetkę zrobi nakurwiając systematycznie i trzymając dietę w rok. Zresztą popatrz na siebie czy na mnie. Na Roziego nie patrz tylko.
Opublikowano 27 stycznia 20232 l Nie ćwiczył rok od zera, tylko wrócił do sportu, pamięć mięśniowa robi swoje.
Opublikowano 27 stycznia 20232 l Ty to Krupi jakis diament jestes. Tak jak z tym w pol roku z 48 na 42 na dyche ktorego kolega ginn niestety nie zrobil Tak i tutaj. Przeciez on ma z 45 w łapie przy kracie na brzuchu Na 99,9% teść leci. Z tym ze jak gtfan wspomnial, to tylko mu pomoglo dojsc do takiej sylwetki. Nie zrobilo roboty za niego.
Opublikowano 27 stycznia 20232 l Nie znam typa, nie twierdzę, że nie brał, sam się wypowie, albo nie. Pisałem, że jest to możliwe i nie zakrawa to o cud. 22 minuty temu, kanabis napisał: Tak jak z tym w pol roku z 48 na 42 na dyche ktorego kolega ginn niestety nie zrobil No zaczynałem po kontuzji na początku stycznia praktycznie od zera, biegając po 5:20-5:30. Dużo trenowałem do półmaratonu i maratonu, a pod koniec maja zrobiłem dychę w 41 minut z groszami. Według mnie, żaden wyczyn, zwykłe zaparcie, konsekwencja i brak kontuzji. Wcześniej biegałem dychę w 45-46 minut, więc szybsze bieganie organizm pamiętał.