Skocz do zawartości

Fotki

bomberman

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 miesiące temu...
W dniu 16.03.2024 o 11:14, Labtec napisał:

Też się melduje, żyje.

4-5 razy siłownia w tygodniu, do pracy rowerem plus trenażer i zwift wieczorkami, wychodzi razem tygodniowo 70-150km, na spokojnie taki hybryd do lata choć nie powiem, czasami nogi to odpoczynku nie maja 

Zero powtórzen, prostuj te rece w łokciach, pomijając chujowa technike, to jeszcze problemów z łokciami możesz się nabawić

Tak to się robi

kurwa musze znowu dociąć do takiego bf:rayos:

• Plusik 4
6 hours ago, Shen said:

Zero powtórzen, prostuj te rece w łokciach, pomijając chujowa technike, to jeszcze problemów z łokciami możesz się nabawić

Tak to się robi

Nie przychodzę na siłkę, żeby zrobić jeden set podciągania się perfekt i idę do domu, kończę plecy i bicka na nich do upadku...a ten będzie mi tu tutorial dawał :kekw:

Edytowane przez Labtec
Teraz, Labtec napisał:

Nie przychodzę na siłkę, żeby zrobić jeden set podciągania się perfekt i idę do domu, kończę plecy na nich do upadku...a ten będzie mi tu tutorial dawał :kekw:

czy pierwsze cwiczenie czy ostatnie, czy do upadku czy nie, chujowa technika od pierwszego do ostatniego powtórzenia. Jedno z podstawowych cwiczen, a nie potrafisz go wykonac poprawnie i jeszcze wrzucasz to na neta.

• Haha 1
9 godzin temu, Shen napisał:

Tak to się robi

kurwa musze znowu dociąć do takiego bf:rayos:

Jak mniemam nogi w rozpisce rocznej robione tylko 29 lutego 

Teraz, Daffy napisał:

Jak mniemam nogi w rozpisce rocznej robione tylko 29 lutego 

Daj mi swój plan na łydy jak masz jakiś pomysł, bo próbowałem wszystkiego, tak samo przedramiona. Martwy ciąg 205kg poszło ostatnio, przysiady 140kg na powtórzenia.

• beka z typa 1
  • 6 miesięcy temu...

Dobrze poczytać takie wpisy bo jest to też jakaś motywacja do dalszego trenowania. Wiem, że niektórzy powiedzą żeby biegać dla przyjemności ale jednak u mnie większa motywacja jest wtedy jak mam jakiś cel do osiągnięcia a jak jeszcze widać jakieś postępy, powolne :yao: ale jednak postępy to i motywacja większa żeby rano ruszyć dupsko na to bieganie. Chociaż ostatnio się dowiedziałem, że takie bieganie jak dziś o 5 rano to jest tylko dobre na wolne bieganie bo szybsze bieganie z rana nawet mimo rozgrzewki może powodować mikro urazy a później wiadomo kontuzja.  Jeszcze dwa biegi w tym miesiącu później lekkie roztrenowanie, żeby znowu nie zaczynać od zera i lecimy od nowa z przygotowaniami do połówki w marcu.

Co do sąsiada to jeszcze nie jest strasznie ulany. Na ostatnich biegach widziałem kolesia co miał taki masakryczny kałdun, że aż mu wisiał na gaciami a skubany robił 5km 21:59.

Po za tym sąsiad Cię wtedy minął bo miał lepszą aerodynamikę, wiem bo jak już prawie lecę na zero na łbie i jak ostatnio musiałem założyć czapkę z daszkiem to od razu mi się ciężej biegło :D

No z tymi zdjęciami to już myślałem, że @kanabis robisz nas jak w tych memach 

32333_cudowna-metamorfoza-nie-przesadz-z

dopiero potem dostrzegłem kogoś podobnego na drugim planie ;).

A na poważnie to gratulacje, progres fajny i wynika robią wrażenie. 

1 godzinę temu, kanabis napisał(a):

core

Możesz coś więcej napisać jak u Ciebie wygląda taki trening, sam chciałbym wprowadzić u siebie takie ćwiczenia wzmacniające sylwetkę, ale nie do końca wiem z której strony się za to zabrać. 

55 minut temu, BRY@N napisał(a):

Wiem, że niektórzy powiedzą żeby biegać dla przyjemności  

Ja ci tak nie powiem :)

Powody dla ktorych ludzie uprawiaja sport sa tak rozne ze nie ma wlasciwej odpowiedzi co ty masz robic, sam musisz odpowiedziec sobie czym dla ciebie jest sport. Dla mnie jest pasja i stylem zycia. Mam w chuju zdanie innych na ten temat. Ja chce byc lepszy, szybszy, silniejszy,sprawniejszy chce zobaczyc na co stac moj organizm jesli chodzi o max. Chce rywalizowac. A zegar tyka, mysle ze zostalo mi z max 10 lat zeby zrobic forme zycia potem juz statsy beda jedynie spadac. Chce to wykorzystac. Jeden sie bawi w rodzine, ja sie bawie w to bo to sprawia ze czuje sie spelniony. Oba schematy sa prawidlowe, kwestia czlowieka i tego co czyni go szczesliwym w zyciu. Na bieganie dla przyjemnosci dookola bloku przyjdzie czas na starosc. 

46 minut temu, Artur_K napisał(a):

Możesz coś więcej napisać jak u Ciebie wygląda taki trening, sam chciałbym wprowadzić u siebie takie ćwiczenia wzmacniające sylwetkę, ale nie do końca wiem z której strony się za to zabrać. 

Wiesz co aktualnie jedyne co robie i ma moim zdaniem najwiekszy sens to plank. Robie 5 serii poltoraminutowych z przerwami 30 sek co drugi dzien. Jesli chodzi o sile biegowa bardzo duzo mi dalo "wskakiwanie na skrzynie" tez co drugi dzien. 

• Plusik 1