Figaro 8 197 Opublikowano 7 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2023 Dał mu plusa, także morda w kubeł Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 7 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2023 Łooooo to trzeba zapisać w kalendarzu. Brawo @Litwin81 nogi dojebane konkretnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 11 Marca Udostępnij Opublikowano 11 Marca Jakby co to nadal żyję. Zero roweru. Masuje. 96 kg. Mój rekord wagi. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 11 Marca Udostępnij Opublikowano 11 Marca Ja pierdole Pania Ole. O__o 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 16 Marca Udostępnij Opublikowano 16 Marca Też się melduje, żyje. 4-5 razy siłownia w tygodniu, do pracy rowerem plus trenażer i zwift wieczorkami, wychodzi razem tygodniowo 70-150km, na spokojnie taki hybryd do lata choć nie powiem, czasami nogi to odpoczynku nie maja 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 16 Marca Udostępnij Opublikowano 16 Marca O Jezusku jakie tam dojebane plecy wystają spod tshirta. Wrzucaj foty bez odzienia górnego bo wygląda mi to na rzeźbę sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 323 Opublikowano 19 Marca Udostępnij Opublikowano 19 Marca 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 19 Marca Udostępnij Opublikowano 19 Marca W dniu 16.03.2024 o 11:14, Labtec napisał: Też się melduje, żyje. 4-5 razy siłownia w tygodniu, do pracy rowerem plus trenażer i zwift wieczorkami, wychodzi razem tygodniowo 70-150km, na spokojnie taki hybryd do lata choć nie powiem, czasami nogi to odpoczynku nie maja Zero powtórzen, prostuj te rece w łokciach, pomijając chujowa technike, to jeszcze problemów z łokciami możesz się nabawić Tak to się robi kurwa musze znowu dociąć do takiego bf 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 19 Marca Udostępnij Opublikowano 19 Marca (edytowane) 6 hours ago, Shen said: Zero powtórzen, prostuj te rece w łokciach, pomijając chujowa technike, to jeszcze problemów z łokciami możesz się nabawić Tak to się robi Nie przychodzę na siłkę, żeby zrobić jeden set podciągania się perfekt i idę do domu, kończę plecy i bicka na nich do upadku...a ten będzie mi tu tutorial dawał Edytowane 19 Marca przez Labtec Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 19 Marca Udostępnij Opublikowano 19 Marca Teraz, Labtec napisał: Nie przychodzę na siłkę, żeby zrobić jeden set podciągania się perfekt i idę do domu, kończę plecy na nich do upadku...a ten będzie mi tu tutorial dawał czy pierwsze cwiczenie czy ostatnie, czy do upadku czy nie, chujowa technika od pierwszego do ostatniego powtórzenia. Jedno z podstawowych cwiczen, a nie potrafisz go wykonac poprawnie i jeszcze wrzucasz to na neta. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ukukuki 6 890 Opublikowano 19 Marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 19 Marca Ten drugi gościu to chyba na wózku jeździ takie kikuty ma zamiast nóg. 1 15 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 19 Marca Udostępnij Opublikowano 19 Marca 9 godzin temu, Shen napisał: Zero powtórzen, prostuj te rece w łokciach, pomijając chujowa technike, to jeszcze problemów z łokciami możesz się nabawić Tak to się robi kurwa musze znowu dociąć do takiego bf Jak mniemam nogi w rozpisce rocznej robione tylko 29 lutego Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 19 Marca Udostępnij Opublikowano 19 Marca Teraz, Daffy napisał: Jak mniemam nogi w rozpisce rocznej robione tylko 29 lutego Daj mi swój plan na łydy jak masz jakiś pomysł, bo próbowałem wszystkiego, tak samo przedramiona. Martwy ciąg 205kg poszło ostatnio, przysiady 140kg na powtórzenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 19 Marca Udostępnij Opublikowano 19 Marca Ziomek z siłki, nakurwia jeszcze większe ciezary, a łydy ma mniejsze niż niektóre laski u nas. Genu nie ma i chuja zrobisz, dlatego startuje w męskiej sylwetce, gdzie nog nie biora pod uwage Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 323 Opublikowano 20 Marca Udostępnij Opublikowano 20 Marca kurwa najgorszy sort fitnesiarzy, ziomki nagrywający samych siebie na treningu i porównujący TECHNIKE z innymi atencjuszami XD Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 20 Marca Udostępnij Opublikowano 20 Marca Nie bądź klaunem, przecież to podstawa kontroli techniki. Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 323 Opublikowano 20 Marca Udostępnij Opublikowano 20 Marca jasne, dopóki nie wrzucasz tego do neta Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 20 Marca Udostępnij Opublikowano 20 Marca Żeby tylko takie filmiki był oznaką atencji w necie to świat były piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kanabis 22 419 Opublikowano 30 Września Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 30 Września Koniec ciezkiego ale bardzo udanego sezonu. W zeszlym roku pierwsze podium na lokalnych odpustowych biegach, w tym juz jakies wygrane w kategoriach i piec pucharkow Powoli ale non stop do przodu, o to chodzi. W sporcie fajne jest to ze regularnosc i zaangazowanie odplaca. U jednych szybciej u drugich pozniej ale jednak. Ciekawe bo kilometraz w ciagu roku mialem najmniejszy odkad zaczalem regularnie trenowac czyli 5 lat temu. Byc moze haslo trenuj madrze a nie ciezko to nie pusty slogan. Chociaz trzeba przyznac ze w tym roku dolozylem bardzo duzo cwiczen pliometrycznych, core itd ktore rowniez oddaly. Tym bardziej ze skupiam sie raczej na krotszych dystansach typu 5km. Z biegania jestem zadowolony czas 21minut na duathlonie, na trudnej trasie z duzymi podbiegami gdzie potem mam jeszcze 25km rowerem i ponowny bueg uwazam za niezly. Niestety do poprawki rower, 32kmh srednia to zbyt duza strata zeby liczyc sie w kategorii tym bardziej ze na duathlonie juz jest duzo wyzszy poziom niz na odpustach. Zamierzam tez zrzucic troche masy bo jednak postura srednio biegacko-kolarska, jakby tak zrzucil z 5kg samego fatu mysle ze bylbym niezlym kocurem. Wbilem sie tez w woju do brygadowej grupy sportowej, jezdze na zgrupowania, placami 170zl dniowki za trenowanie. Jestem mega szczesliwy Takie podsumowanie sezonu. Oczywiscie nie jestem tez jakims mega harpaganem, duzo pracy przede mna ale w porownaniu do poczatkow jest super progres. Zdjecie aktualne z duathlonu a nizej sprzed 5 lat kiedy bierze mnie na koniec biegu ulany somsiad ktory po kazdym biegu odpala fajka i pije browar 14 Cytuj Odnośnik do komentarza
gtfan 3 177 Opublikowano 30 Września Udostępnij Opublikowano 30 Września (edytowane) a już miałem pytać gdzie przeszczepiałeś włosy ale doczytałem że to somsiad Edytowane 30 Września przez gtfan 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 30 Września Udostępnij Opublikowano 30 Września Dzieki bogu akurat gen w aspekcie wlosow czy siwienia bardzo dobry. Tym bardziej ze ten somsiad jest w moim wieku a wyglada jak moj stary Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 30 Września Udostępnij Opublikowano 30 Września 6 minut temu, kanabis napisał(a): Jakbym kiedyś obudzil sie jako homoseksualista, to numer telefonu masz aktualny? 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 407 Opublikowano 30 Września Udostępnij Opublikowano 30 Września Dobrze poczytać takie wpisy bo jest to też jakaś motywacja do dalszego trenowania. Wiem, że niektórzy powiedzą żeby biegać dla przyjemności ale jednak u mnie większa motywacja jest wtedy jak mam jakiś cel do osiągnięcia a jak jeszcze widać jakieś postępy, powolne ale jednak postępy to i motywacja większa żeby rano ruszyć dupsko na to bieganie. Chociaż ostatnio się dowiedziałem, że takie bieganie jak dziś o 5 rano to jest tylko dobre na wolne bieganie bo szybsze bieganie z rana nawet mimo rozgrzewki może powodować mikro urazy a później wiadomo kontuzja. Jeszcze dwa biegi w tym miesiącu później lekkie roztrenowanie, żeby znowu nie zaczynać od zera i lecimy od nowa z przygotowaniami do połówki w marcu. Co do sąsiada to jeszcze nie jest strasznie ulany. Na ostatnich biegach widziałem kolesia co miał taki masakryczny kałdun, że aż mu wisiał na gaciami a skubany robił 5km 21:59. Po za tym sąsiad Cię wtedy minął bo miał lepszą aerodynamikę, wiem bo jak już prawie lecę na zero na łbie i jak ostatnio musiałem założyć czapkę z daszkiem to od razu mi się ciężej biegło Cytuj Odnośnik do komentarza
Artur_K 183 Opublikowano 30 Września Udostępnij Opublikowano 30 Września No z tymi zdjęciami to już myślałem, że @kanabis robisz nas jak w tych memach dopiero potem dostrzegłem kogoś podobnego na drugim planie ;). A na poważnie to gratulacje, progres fajny i wynika robią wrażenie. 1 godzinę temu, kanabis napisał(a): core Możesz coś więcej napisać jak u Ciebie wygląda taki trening, sam chciałbym wprowadzić u siebie takie ćwiczenia wzmacniające sylwetkę, ale nie do końca wiem z której strony się za to zabrać. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 30 Września Udostępnij Opublikowano 30 Września 55 minut temu, BRY@N napisał(a): Wiem, że niektórzy powiedzą żeby biegać dla przyjemności Ja ci tak nie powiem Powody dla ktorych ludzie uprawiaja sport sa tak rozne ze nie ma wlasciwej odpowiedzi co ty masz robic, sam musisz odpowiedziec sobie czym dla ciebie jest sport. Dla mnie jest pasja i stylem zycia. Mam w chuju zdanie innych na ten temat. Ja chce byc lepszy, szybszy, silniejszy,sprawniejszy chce zobaczyc na co stac moj organizm jesli chodzi o max. Chce rywalizowac. A zegar tyka, mysle ze zostalo mi z max 10 lat zeby zrobic forme zycia potem juz statsy beda jedynie spadac. Chce to wykorzystac. Jeden sie bawi w rodzine, ja sie bawie w to bo to sprawia ze czuje sie spelniony. Oba schematy sa prawidlowe, kwestia czlowieka i tego co czyni go szczesliwym w zyciu. Na bieganie dla przyjemnosci dookola bloku przyjdzie czas na starosc. 46 minut temu, Artur_K napisał(a): Możesz coś więcej napisać jak u Ciebie wygląda taki trening, sam chciałbym wprowadzić u siebie takie ćwiczenia wzmacniające sylwetkę, ale nie do końca wiem z której strony się za to zabrać. Wiesz co aktualnie jedyne co robie i ma moim zdaniem najwiekszy sens to plank. Robie 5 serii poltoraminutowych z przerwami 30 sek co drugi dzien. Jesli chodzi o sile biegowa bardzo duzo mi dalo "wskakiwanie na skrzynie" tez co drugi dzien. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi