Boomcio 4 028 Opublikowano 15 października Opublikowano 15 października No, to weź się za siebie pełną parą do wiosny, masz kilka konkretnych miesięcy na trening włączając dwutygodniową przerwę na święta. A od stycznia, lutego full. Cytuj
Kaczi 821 Opublikowano 15 października Opublikowano 15 października @Boomcio to się łatwo tak mówi ja mogę mieć 8 treningów w ciągu 14 dni a potem na drugie tyle odłożę w kąt.... Cytuj
Boomcio 4 028 Opublikowano 15 października Opublikowano 15 października Zawsze to coś. Poszukaj motywacji - oglądaj treningi, zapodawaj sb energetyczną muzę. Cytuj
mozi 1 977 Opublikowano 16 października Opublikowano 16 października @Kaczi Nie odkopie więc nie wiem ale jak chodzisz na siłkę sam to …. Odpadniesz. Imo widzę dwie opcje - albo trener który będzie Cię motywował albo kolega z którym będziesz chodził i będzie Cię nakręcał. Inna sprawa to że przy takiej nadwadze musisz mieć plan na trening bo albo zrobisz sobie krzywdę albo się zniechęcisz bo nie będzie efektów. 1 Cytuj
Kaczi 821 Opublikowano 16 października Opublikowano 16 października krzywdy sobie nie zrobię, bo na siłkę jak i inne sporty bywam od ponad 20 lat. Najwięcej siedzi w głowie jako że z nia też mam problem, ale ok koniec offtopu. Dzięki chłopaki za wsparcie Cytuj
kanabis 22 449 Opublikowano 16 października Opublikowano 16 października Ja jestem zdania ze prawdziwy sportowiec powinien potrafic sam siebie motywowac. Obrac cel lub cele i do nich dazyc. Wtedy unikniemy sytuacji kiedy nagle kolega sie wykruszy a ja razem z nim, no bo samemu to mnie sie nie chce. 2 1 Cytuj
snejk04 413 Opublikowano 16 października Opublikowano 16 października To trochę oczywista oczywistość, ale najtrudniej jest zacząć (lub wrócić po dłuższej przerwie). Jeśli przebrniesz przez te, powiedzmy, dwa - trzy miesiące regularnego treningu (stałe 3-4 razy/tydzień czy ile tam masz w swoim planie) to potem wpadasz w rutynę i nawet sie nie zastanawiasz jaką wymówkę dziś znaleźć, tylko wychodzisz na trening i tyle. Powodzenia 1 Cytuj
Boomcio 4 028 Opublikowano 16 października Opublikowano 16 października Jako, że offtopujemy, a tytuł tematu, to 'Fotki', to żeby wrócić na właściwe tory ja wrzucę moje łydeczki po sezonie: 7 Cytuj
Tokar 8 265 Opublikowano 16 października Opublikowano 16 października Qbek byłby dumny. Sezon grzybowy a ty się w żadne kalosze nie zmieścisz. 1 Cytuj
mcp 2 001 Opublikowano 17 października Opublikowano 17 października Nie szczuj, Toki. Już myślałem, że zobaczymy twoje foty z siłowni Cytuj
mozi 1 977 Opublikowano 18 października Opublikowano 18 października W dniu 16.10.2024 o 08:05, Kaczi napisał(a): krzywdy sobie nie zrobię, bo na siłkę jak i inne sporty bywam od ponad 20 lat. Najwięcej siedzi w głowie jako że z nia też mam problem, ale ok koniec offtopu. Dzięki chłopaki za wsparcie Z tą krzywdą to może trochę przesadzam ale założyłem że tej aktywności raczej nie było jak tyle ważysz. Życzę powiedzenia ale sam piszesz że deprecha Cię dociska więc nie widzę szans na to żeby się w takiej sytuacji samemu zmotywować. Daj znać jak poszło Cytuj
Boomcio 4 028 Opublikowano 20 października Opublikowano 20 października Ważne, żeby cokolwiek robić. Teraz wspaniały czas na długie spacery po lesie i górach. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi