maciucha 11 647 Opublikowano czwartek o 17:12 Opublikowano czwartek o 17:12 Liti zakładam się o stówkę, że nie dasz rady z tego klifu zjechać na góralu 30km/h Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano czwartek o 18:25 Opublikowano czwartek o 18:25 Godzinę temu, maciucha napisał(a): Liti zakładam się o stówkę, że nie dasz rady z tego klifu zjechać na góralu 30km/h Wygrałeś xd Ale jeździłem tam rowerem, R10 tamtędy leci. Rok temu w Boże ciało zrobiłem z Gdyni do Białowieży i z powrotem 130 km. Cytuj
kanabis 22 640 Opublikowano czwartek o 18:58 Opublikowano czwartek o 18:58 1 godzinę temu, maciucha napisał(a): Liti zakładam się o stówkę, że nie dasz rady z tego klifu zjechać na góralu 30km/h Ja sie zakladam o stowke ze ten piesek jak stanie na tylnich lapach jest wyzszy od niego 1 Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano czwartek o 19:07 Opublikowano czwartek o 19:07 8 minut temu, kanabis napisał(a): Ja sie zakladam o stowke ze ten piesek jak stanie na tylnich lapach jest wyzszy od niego Przejmujesz pałeczkę yaczesa xD? Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano czwartek o 19:20 Opublikowano czwartek o 19:20 21 minut temu, kanabis napisał(a): Ja sie zakladam o stowke ze ten piesek jak stanie na tylnich lapach jest wyzszy od niego Na pewno szybciej biega od ciebie xd Cytuj
_Red_ 12 061 Opublikowano czwartek o 19:30 Opublikowano czwartek o 19:30 Nawet jamnik potrafi biec szybciej od wysportowanego człowieka amatora, więc to nie jest ujma Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano czwartek o 21:43 Opublikowano czwartek o 21:43 2 godziny temu, _Red_ napisał(a): Nawet jamnik potrafi biec szybciej od wysportowanego człowieka amatora, więc to nie jest ujma Wcale nie wzieles tego zbyt dosłownie xd Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi