maciucha 11 692 Opublikowano 12 grudnia 2024 Opublikowano 12 grudnia 2024 Liti zakładam się o stówkę, że nie dasz rady z tego klifu zjechać na góralu 30km/h Cytuj
Litwin81 1 168 Opublikowano 12 grudnia 2024 Opublikowano 12 grudnia 2024 Godzinę temu, maciucha napisał(a): Liti zakładam się o stówkę, że nie dasz rady z tego klifu zjechać na góralu 30km/h Wygrałeś xd Ale jeździłem tam rowerem, R10 tamtędy leci. Rok temu w Boże ciało zrobiłem z Gdyni do Białowieży i z powrotem 130 km. Cytuj
kanabis 22 713 Opublikowano 12 grudnia 2024 Opublikowano 12 grudnia 2024 1 godzinę temu, maciucha napisał(a): Liti zakładam się o stówkę, że nie dasz rady z tego klifu zjechać na góralu 30km/h Ja sie zakladam o stowke ze ten piesek jak stanie na tylnich lapach jest wyzszy od niego 1 Cytuj
Plugawy 3 722 Opublikowano 12 grudnia 2024 Opublikowano 12 grudnia 2024 8 minut temu, kanabis napisał(a): Ja sie zakladam o stowke ze ten piesek jak stanie na tylnich lapach jest wyzszy od niego Przejmujesz pałeczkę yaczesa xD? Cytuj
Litwin81 1 168 Opublikowano 12 grudnia 2024 Opublikowano 12 grudnia 2024 21 minut temu, kanabis napisał(a): Ja sie zakladam o stowke ze ten piesek jak stanie na tylnich lapach jest wyzszy od niego Na pewno szybciej biega od ciebie xd Cytuj
_Red_ 12 096 Opublikowano 12 grudnia 2024 Opublikowano 12 grudnia 2024 Nawet jamnik potrafi biec szybciej od wysportowanego człowieka amatora, więc to nie jest ujma Cytuj
Litwin81 1 168 Opublikowano 12 grudnia 2024 Opublikowano 12 grudnia 2024 2 godziny temu, _Red_ napisał(a): Nawet jamnik potrafi biec szybciej od wysportowanego człowieka amatora, więc to nie jest ujma Wcale nie wzieles tego zbyt dosłownie xd Cytuj
Litwin81 1 168 Opublikowano 13 stycznia Opublikowano 13 stycznia Od 2 tygodni jestem na gościnnych występach u szkopów, wjeżdża po 500 gram żelek dziennie żeby mieć siłę tyrać na budowie, na razie jeszcze nie źle, przeraża mnie tylko co się musi dziać w jelitach z taka"dietą". Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Chad Davski 70 Opublikowano poniedziałek o 18:06 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano poniedziałek o 18:06 (edytowane) W dniu 13.01.2025 o 20:09, Litwin81 napisał(a): Od 2 tygodni jestem na gościnnych występach u szkopów, wjeżdża po 500 gram żelek dziennie żeby mieć siłę tyrać na budowie, na razie jeszcze nie źle, przeraża mnie tylko co się musi dziać w jelitach z taka"dietą". Panowie, chyba mamy przed soba brakujace ogniwo. Edytowane poniedziałek o 18:14 przez Davs Chadzky 12 Cytuj
kanabis 22 713 Opublikowano wtorek o 06:13 Opublikowano wtorek o 06:13 Ale na dole przynajmniej natural, widac po jajkach. Chociaz sisiak starty od ocierania o drzewa. Juz wtedy to praktykowano. Cytuj
Litwin81 1 168 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu Yaczes i tak rozpisywał się że umrę przed 40 bo używam kreatyny i rozwalę sobie nerki, także taka zmiana retoryki tylko na plus XD No i jestem już naturalem, ostatni zastrzyk miałem ponad 21 dni temu a okres półtrwania cypa wynosi 21 dni. 1 Cytuj
Kaczi 849 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu wielu ludzi na forum w tym roku przekroczy 40 lat.... 2 Cytuj
Figaro 8 370 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu 45 minut temu, Litwin81 napisał(a): Yaczes i tak rozpisywał się że umrę przed 40 bo używam kreatyny i rozwalę sobie nerki, także taka zmiana retoryki tylko na plus XD No i jestem już naturalem, ostatni zastrzyk miałem ponad 21 dni temu a okres półtrwania cypa wynosi 21 dni. A jakie są wady kreatyny oprocz rzekomego niszczenia nerek? Słyszałem jeszcze o przyspieszonym łysieniu Cytuj
Litwin81 1 168 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu 11 godzin temu, Figaro napisał(a): A jakie są wady kreatyny oprocz rzekomego niszczenia nerek? Słyszałem jeszcze o przyspieszonym łysieniu Jeżeli nie masz genetycznie obciążonych nerek to kreatyna ma same plusy. Jest jak to się mądrze mówi donorem grup fosforanowych. Energia w organizmie do pracy organów powstaje z ATP-adezynotrohfosforan. Organizm pobiera rodnik fosforanowy i zostaje ADP-adezynodwufosforan. Nie możemy magazynować tego związku, tylko organizm musi go odbudowywać na bieżąco. I właśnie szybkość z jaką organizm ma dostęp do fosforu warunkuje ogólna regenerację tego związku jak i całego organizmu. Zażywajac kreatynę dostarczasz fosfor więc przyspieszasz ten proces. Kreatyna ostatnio została uznana za nontroop-czyli za substancje pływająca na układ nerwowy i funkcje poznawcze. Kreatyna wzmacnia wszystkie organy które potrzebują dużo ATP-serce, nerki, wątroba. Cytuj
Figaro 8 370 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Dzięki! Myślę by spróbować na dwa miesiące i zobaczyć jak to będzie. 1 Cytuj
Sedrak 857 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Polecam. Kreatyna najlepszy sterydian. Biorę od roku i same plusy. Cytuj
OldMuffin 10 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Ale monohydrant czy jabłczan? Cytuj
number_nine 1 358 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu ja chyba muszę zrobić przerwę od kreatyny, bo jakoś nigdy nie czułem tych jej magicznych właściwości. Może jak zjedzie z organizmu, to dopiero wtedy zrozumiem czego brakuje Cytuj
Figaro 8 370 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Czekam jeszcze na opinie naszego eksperta @kanabis Cytuj
kanabis 22 713 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Taki dwu-trzymiesieczny cykl na kreatynie jak najbardziej spoko. W sumie to chyba najmocniejszy legalny srodek. Te wlosy to pomyliles z testosteronem. Ale doceniam ze dolaczyles do hejterow litwina. Litwin to jak te weganskie kulturysty. Chlop 20 lat jechal na sterydach ale nie bierze od miesiaca wiec uwaza sie za naturala. Ludzie trzymajta mnie 2 Cytuj
krupek 15 512 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 1 godzinę temu, number_nine napisał(a): ja chyba muszę zrobić przerwę od kreatyny, bo jakoś nigdy nie czułem tych jej magicznych właściwości. Może jak zjedzie z organizmu, to dopiero wtedy zrozumiem czego brakuje Może ćwiczeń siłowych brakuje. 5 1 Cytuj
Litwin81 1 168 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 58 minut temu, kanabis napisał(a): Taki dwu-trzymiesieczny cykl na kreatynie jak najbardziej spoko. W sumie to chyba najmocniejszy legalny srodek. Te wlosy to pomyliles z testosteronem. Ale doceniam ze dolaczyles do hejterow litwina. Litwin to jak te weganskie kulturysty. Chlop 20 lat jechal na sterydach ale nie bierze od miesiaca wiec uwaza sie za naturala. Ludzie trzymajta mnie Nawet koorva żartu nie skumałeś XD Ja pierdole jak nie narysujesz to nie zrozumie xd 4 godziny temu, OldMuffin napisał(a): Ale monohydrant czy jabłczan? Mono najlepiej creapure. KFD ma w do tej cenie. Cytuj
Chad Davski 70 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 9 godzin temu, Litwin81 napisał(a): kreatyna ma same plusy. Jest jak to się mądrze mówi donerem Ktory konkretnie doner ma najwiecej kreatyny? W lawaszu tez mozna czy tylko bula? Jakby Litiego kiedys zabraklo (tfu, tfu!) to jak sie oddaje takim ludziom hold na cmentarzu? Jak ktos pije, to kielona sie leje na grob, a jak ktos sie koksuje? Legalnie testosteron mam tylko w jajach. Czyli... Nie, chyba nie wali sie ko... Musi byc inny sposob, prawda? Prawda? Cytuj
number_nine 1 358 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 4 godziny temu, krupek napisał(a): Może ćwiczeń siłowych brakuje. Coś mi się wydaje, że Tobie daleko do moich czterech dni w tygodniu, ale mogłeś sobie chociaż kompleksy wyleczyć na forum o gierkach :v Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi