Skocz do zawartości

Fotki

bomberman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolego, spartakusem to byłem już wtedy jak ty jeszcze na lalki siadałeś gołą, lekko zwilżoną dupą, ale gratuluję motywacji i dużej liczby aktywności w tygodniu.

• Haha 4
Opublikowano
2 godziny temu, Chad Davski napisał(a):

Ktory konkretnie doner ma najwiecej kreatyny? W lawaszu tez mozna czy tylko bula?

Jakby Litiego kiedys zabraklo (tfu, tfu!) to jak sie oddaje takim ludziom hold na cmentarzu? Jak ktos pije, to kielona sie leje na grob, a jak ktos sie koksuje?

Legalnie testosteron mam tylko w jajach.

Czyli... Nie, chyba nie wali sie ko...

Musi byc inny sposob, prawda?

Prawda?

No widzisz, ja już też mam tylko teścia legalnie w jajach, po. 21 dniach żadne badania nie potwierdzą ze stosowałem testosteron xd Teść to nie deca(nandrolon) że znajdziesz go po 7 miesiącach. Także wszystkie dane o moim koksowaniu macie dlatego że wam to napisałem 😅 Równie dobrze mogłem to zrobić by zobaczyć jak latami spuszczacie się nad tym tematem, kabanos rozpisuje swoje elaboraty a ty mnie usmiercasz XD Najpierw od kreatyny, później od teścia. 

Opublikowano
16 minut temu, krupek napisał(a):

Kolego, spartakusem to byłem już wtedy jak ty jeszcze na lalki siadałeś gołą, lekko zwilżoną dupą, ale gratuluję motywacji i dużej liczby aktywności w tygodniu.

To dobrze, że kiedyś byłeś. Teraz pozostało Ci przypierdalanie się do innych, wciąż trenujących. Twoje fantazje o mojej dupie są urocze, ale od pedałowania jest osobny temat jakby co

• beka z typa 2
  • Minusik 1
Opublikowano

Nie wiem skąd pomysł, że już nie jestem aktywnym, a pocisnąć lalkarzowi to zawsze przyjemność. Szczególnie jak się opluwa przez zwykły żart o kreatynę xd

• Lubię! 1
  • This 1
Opublikowano
7 godzin temu, number_nine napisał(a):

ja chyba muszę zrobić przerwę od kreatyny, bo jakoś nigdy nie czułem tych jej magicznych właściwości. Może jak zjedzie z organizmu, to dopiero wtedy zrozumiem czego brakuje 

A nie bierzesz jej za mało?

Jest jakiś bzdurny mit tych 5g na dzień, to jest dawka dobra gdybyś ważył 50 kg

Opublikowano

Część ludzi leci miesiącami na krecie bez żadnych przerw, a część (w tym ja) okresowo co kilka miesięcy bo dostrzegam lepsze jebnięcie. 

Jednak pamiętam lata temu pierwsze zetknięcie z tym magicznym proszkiem - efekt napompowania już po kilku dniach i silną wiarę w ingerencję boską.

Opublikowano
8 godzin temu, UberAdi napisał(a):

A nie bierzesz jej za mało?

Jest jakiś bzdurny mit tych 5g na dzień, to jest dawka dobra gdybyś ważył 50 kg

biorę 7-10g, chyba po prostu przerwa potrzebna.

8 godzin temu, krupek napisał(a):

Nie wiem skąd pomysł, że już nie jestem aktywnym

wiem, że jesteś, inaczej byś tyle nie fantazjował o męskich dupach 

Opublikowano
15 godzin temu, Litwin81 napisał(a):

No widzisz, ja już też mam tylko teścia legalnie w jajach, po. 21 dniach żadne badania nie potwierdzą ze stosowałem testosteron xd Teść to nie deca(nandrolon) że znajdziesz go po 7 miesiącach. Także wszystkie dane o moim koksowaniu macie dlatego że wam to napisałem 😅 Równie dobrze mogłem to zrobić by zobaczyć jak latami spuszczacie się nad tym tematem, kabanos rozpisuje swoje elaboraty a ty mnie usmiercasz XD Najpierw od kreatyny, później od teścia. 

Dobrze wiesz ze znowu zaczniesz brac. W twoim wieku z rozpierdolona osia podwzgorze-przysadka-jaja to ty masz tego tescia w jajach tyle co ksiezniczka zelda. I zadne odbloki tu nie pomoga. 

• Haha 1
Opublikowano
11 minut temu, kanabis napisał(a):

Dobrze wiesz ze znowu zaczniesz brac. W twoim wieku z rozpierdolona osia podwzgorze-przysadka-jaja to ty masz tego tescia w jajach tyle co ksiezniczka zelda. I zadne odbloki tu nie pomoga. 

Napisała wróżka esmeralda XD On lepiej wie czy ja brałem, ile i w jakim sranie jest mój organizm. Ty chyba podczas pandemii dorabiałem w poradach przez telefon. Kolejna fotka na spadkach, 50 gr białka dziennie ii z "rozjebana osią podwzgorze- jadra" xd

IMG_20250120_094232_edit_4816985588224862.jpg

• Lubię! 1
  • Haha 1
Opublikowano
5 godzin temu, kanabis napisał(a):

Kiedys smiales sie z takiej kupy smalcu. 

Zgol te boki na boga, jakis remake rodziny zastępczej maja robic? 

Kabi dobrze radzi. Kiedyś ktoś powiedział mi, że golenie się na łyso to patologia, a później ktoś go skwitował, że nie golenie się na łyso, gdy irokeza już się nie postawi to jest patologia! Po uj to po bokach trzymać? xD

Opublikowano

Ale z was patusy intelektualne XD Logiczne że to gole, po prostu na razie nie mam okazji. 

7 godzin temu, SlimShady napisał(a):

Jedno pytanie, dlaczego jesteś skuty kajdankami?

Bo lubię robić triceps bokiem i to karane xd