krupek 15 521 Opublikowano czwartek o 20:44 Opublikowano czwartek o 20:44 Kolego, spartakusem to byłem już wtedy jak ty jeszcze na lalki siadałeś gołą, lekko zwilżoną dupą, ale gratuluję motywacji i dużej liczby aktywności w tygodniu. 4 Cytuj
Litwin81 1 170 Opublikowano czwartek o 20:50 Opublikowano czwartek o 20:50 2 godziny temu, Chad Davski napisał(a): Ktory konkretnie doner ma najwiecej kreatyny? W lawaszu tez mozna czy tylko bula? Jakby Litiego kiedys zabraklo (tfu, tfu!) to jak sie oddaje takim ludziom hold na cmentarzu? Jak ktos pije, to kielona sie leje na grob, a jak ktos sie koksuje? Legalnie testosteron mam tylko w jajach. Czyli... Nie, chyba nie wali sie ko... Musi byc inny sposob, prawda? Prawda? No widzisz, ja już też mam tylko teścia legalnie w jajach, po. 21 dniach żadne badania nie potwierdzą ze stosowałem testosteron xd Teść to nie deca(nandrolon) że znajdziesz go po 7 miesiącach. Także wszystkie dane o moim koksowaniu macie dlatego że wam to napisałem 😅 Równie dobrze mogłem to zrobić by zobaczyć jak latami spuszczacie się nad tym tematem, kabanos rozpisuje swoje elaboraty a ty mnie usmiercasz XD Najpierw od kreatyny, później od teścia. Cytuj
number_nine 1 357 Opublikowano czwartek o 21:01 Opublikowano czwartek o 21:01 16 minut temu, krupek napisał(a): Kolego, spartakusem to byłem już wtedy jak ty jeszcze na lalki siadałeś gołą, lekko zwilżoną dupą, ale gratuluję motywacji i dużej liczby aktywności w tygodniu. To dobrze, że kiedyś byłeś. Teraz pozostało Ci przypierdalanie się do innych, wciąż trenujących. Twoje fantazje o mojej dupie są urocze, ale od pedałowania jest osobny temat jakby co 2 1 Cytuj
krupek 15 521 Opublikowano czwartek o 21:52 Opublikowano czwartek o 21:52 Nie wiem skąd pomysł, że już nie jestem aktywnym, a pocisnąć lalkarzowi to zawsze przyjemność. Szczególnie jak się opluwa przez zwykły żart o kreatynę xd 1 1 Cytuj
UberAdi 2 318 Opublikowano czwartek o 22:01 Opublikowano czwartek o 22:01 7 godzin temu, number_nine napisał(a): ja chyba muszę zrobić przerwę od kreatyny, bo jakoś nigdy nie czułem tych jej magicznych właściwości. Może jak zjedzie z organizmu, to dopiero wtedy zrozumiem czego brakuje A nie bierzesz jej za mało? Jest jakiś bzdurny mit tych 5g na dzień, to jest dawka dobra gdybyś ważył 50 kg Cytuj
Boomcio 4 229 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Część ludzi leci miesiącami na krecie bez żadnych przerw, a część (w tym ja) okresowo co kilka miesięcy bo dostrzegam lepsze jebnięcie. Jednak pamiętam lata temu pierwsze zetknięcie z tym magicznym proszkiem - efekt napompowania już po kilku dniach i silną wiarę w ingerencję boską. Cytuj
number_nine 1 357 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu 8 godzin temu, UberAdi napisał(a): A nie bierzesz jej za mało? Jest jakiś bzdurny mit tych 5g na dzień, to jest dawka dobra gdybyś ważył 50 kg biorę 7-10g, chyba po prostu przerwa potrzebna. 8 godzin temu, krupek napisał(a): Nie wiem skąd pomysł, że już nie jestem aktywnym wiem, że jesteś, inaczej byś tyle nie fantazjował o męskich dupach Cytuj
kanabis 22 721 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu 15 godzin temu, Litwin81 napisał(a): No widzisz, ja już też mam tylko teścia legalnie w jajach, po. 21 dniach żadne badania nie potwierdzą ze stosowałem testosteron xd Teść to nie deca(nandrolon) że znajdziesz go po 7 miesiącach. Także wszystkie dane o moim koksowaniu macie dlatego że wam to napisałem 😅 Równie dobrze mogłem to zrobić by zobaczyć jak latami spuszczacie się nad tym tematem, kabanos rozpisuje swoje elaboraty a ty mnie usmiercasz XD Najpierw od kreatyny, później od teścia. Dobrze wiesz ze znowu zaczniesz brac. W twoim wieku z rozpierdolona osia podwzgorze-przysadka-jaja to ty masz tego tescia w jajach tyle co ksiezniczka zelda. I zadne odbloki tu nie pomoga. 1 Cytuj
Litwin81 1 170 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu 11 minut temu, kanabis napisał(a): Dobrze wiesz ze znowu zaczniesz brac. W twoim wieku z rozpierdolona osia podwzgorze-przysadka-jaja to ty masz tego tescia w jajach tyle co ksiezniczka zelda. I zadne odbloki tu nie pomoga. Napisała wróżka esmeralda XD On lepiej wie czy ja brałem, ile i w jakim sranie jest mój organizm. Ty chyba podczas pandemii dorabiałem w poradach przez telefon. Kolejna fotka na spadkach, 50 gr białka dziennie ii z "rozjebana osią podwzgorze- jadra" xd 1 1 Cytuj
kanabis 22 721 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Kiedys smiales sie z takiej kupy smalcu. Zgol te boki na boga, jakis remake rodziny zastępczej maja robic? 1 Cytuj
SlimShady 3 469 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Jedno pytanie, dlaczego jesteś skuty kajdankami? 1 Cytuj
Litwin81 1 170 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu 51 minut temu, kanabis napisał(a): Kiedys smiales sie z takiej kupy smalcu. Zgol te boki na boga, jakis remake rodziny zastępczej maja robic? Kupa smalcu xd Cytuj
kanabis 22 721 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu ZNOWU TEN CZEZKI JAK JA NIE CIERPIE CZEZKIEGO 3 Cytuj
Chad Davski 73 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 5 godzin temu, Litwin81 napisał(a): Cytat Za tymi drzwiami, przez 20 lat, przetrzymywal kobiete. Cytuj
zdrowywariat 441 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 5 godzin temu, kanabis napisał(a): Kiedys smiales sie z takiej kupy smalcu. Zgol te boki na boga, jakis remake rodziny zastępczej maja robic? Kabi dobrze radzi. Kiedyś ktoś powiedział mi, że golenie się na łyso to patologia, a później ktoś go skwitował, że nie golenie się na łyso, gdy irokeza już się nie postawi to jest patologia! Po uj to po bokach trzymać? xD Cytuj
BRY@N 1 784 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Może rozsieje się na górę Spoiler Wiem z doświadczenia że się nie rozsieje Cytuj
Litwin81 1 170 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Ale z was patusy intelektualne XD Logiczne że to gole, po prostu na razie nie mam okazji. 7 godzin temu, SlimShady napisał(a): Jedno pytanie, dlaczego jesteś skuty kajdankami? Bo lubię robić triceps bokiem i to karane xd Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi