krupek 15 521 Opublikowano czwartek o 20:44 Opublikowano czwartek o 20:44 Kolego, spartakusem to byłem już wtedy jak ty jeszcze na lalki siadałeś gołą, lekko zwilżoną dupą, ale gratuluję motywacji i dużej liczby aktywności w tygodniu. 4 Cytuj
Litwin81 1 172 Opublikowano czwartek o 20:50 Opublikowano czwartek o 20:50 2 godziny temu, Chad Davski napisał(a): Ktory konkretnie doner ma najwiecej kreatyny? W lawaszu tez mozna czy tylko bula? Jakby Litiego kiedys zabraklo (tfu, tfu!) to jak sie oddaje takim ludziom hold na cmentarzu? Jak ktos pije, to kielona sie leje na grob, a jak ktos sie koksuje? Legalnie testosteron mam tylko w jajach. Czyli... Nie, chyba nie wali sie ko... Musi byc inny sposob, prawda? Prawda? No widzisz, ja już też mam tylko teścia legalnie w jajach, po. 21 dniach żadne badania nie potwierdzą ze stosowałem testosteron xd Teść to nie deca(nandrolon) że znajdziesz go po 7 miesiącach. Także wszystkie dane o moim koksowaniu macie dlatego że wam to napisałem 😅 Równie dobrze mogłem to zrobić by zobaczyć jak latami spuszczacie się nad tym tematem, kabanos rozpisuje swoje elaboraty a ty mnie usmiercasz XD Najpierw od kreatyny, później od teścia. 1 Cytuj
number_nine 1 356 Opublikowano czwartek o 21:01 Opublikowano czwartek o 21:01 16 minut temu, krupek napisał(a): Kolego, spartakusem to byłem już wtedy jak ty jeszcze na lalki siadałeś gołą, lekko zwilżoną dupą, ale gratuluję motywacji i dużej liczby aktywności w tygodniu. To dobrze, że kiedyś byłeś. Teraz pozostało Ci przypierdalanie się do innych, wciąż trenujących. Twoje fantazje o mojej dupie są urocze, ale od pedałowania jest osobny temat jakby co 2 2 Cytuj
krupek 15 521 Opublikowano czwartek o 21:52 Opublikowano czwartek o 21:52 Nie wiem skąd pomysł, że już nie jestem aktywnym, a pocisnąć lalkarzowi to zawsze przyjemność. Szczególnie jak się opluwa przez zwykły żart o kreatynę xd 1 1 Cytuj
UberAdi 2 318 Opublikowano czwartek o 22:01 Opublikowano czwartek o 22:01 7 godzin temu, number_nine napisał(a): ja chyba muszę zrobić przerwę od kreatyny, bo jakoś nigdy nie czułem tych jej magicznych właściwości. Może jak zjedzie z organizmu, to dopiero wtedy zrozumiem czego brakuje A nie bierzesz jej za mało? Jest jakiś bzdurny mit tych 5g na dzień, to jest dawka dobra gdybyś ważył 50 kg Cytuj
Boomcio 4 229 Opublikowano piątek o 04:55 Opublikowano piątek o 04:55 Część ludzi leci miesiącami na krecie bez żadnych przerw, a część (w tym ja) okresowo co kilka miesięcy bo dostrzegam lepsze jebnięcie. Jednak pamiętam lata temu pierwsze zetknięcie z tym magicznym proszkiem - efekt napompowania już po kilku dniach i silną wiarę w ingerencję boską. Cytuj
number_nine 1 356 Opublikowano piątek o 06:26 Opublikowano piątek o 06:26 8 godzin temu, UberAdi napisał(a): A nie bierzesz jej za mało? Jest jakiś bzdurny mit tych 5g na dzień, to jest dawka dobra gdybyś ważył 50 kg biorę 7-10g, chyba po prostu przerwa potrzebna. 8 godzin temu, krupek napisał(a): Nie wiem skąd pomysł, że już nie jestem aktywnym wiem, że jesteś, inaczej byś tyle nie fantazjował o męskich dupach Cytuj
kanabis 22 738 Opublikowano piątek o 12:02 Opublikowano piątek o 12:02 15 godzin temu, Litwin81 napisał(a): No widzisz, ja już też mam tylko teścia legalnie w jajach, po. 21 dniach żadne badania nie potwierdzą ze stosowałem testosteron xd Teść to nie deca(nandrolon) że znajdziesz go po 7 miesiącach. Także wszystkie dane o moim koksowaniu macie dlatego że wam to napisałem 😅 Równie dobrze mogłem to zrobić by zobaczyć jak latami spuszczacie się nad tym tematem, kabanos rozpisuje swoje elaboraty a ty mnie usmiercasz XD Najpierw od kreatyny, później od teścia. Dobrze wiesz ze znowu zaczniesz brac. W twoim wieku z rozpierdolona osia podwzgorze-przysadka-jaja to ty masz tego tescia w jajach tyle co ksiezniczka zelda. I zadne odbloki tu nie pomoga. 1 Cytuj
Litwin81 1 172 Opublikowano piątek o 12:13 Opublikowano piątek o 12:13 11 minut temu, kanabis napisał(a): Dobrze wiesz ze znowu zaczniesz brac. W twoim wieku z rozpierdolona osia podwzgorze-przysadka-jaja to ty masz tego tescia w jajach tyle co ksiezniczka zelda. I zadne odbloki tu nie pomoga. Napisała wróżka esmeralda XD On lepiej wie czy ja brałem, ile i w jakim sranie jest mój organizm. Ty chyba podczas pandemii dorabiałem w poradach przez telefon. Kolejna fotka na spadkach, 50 gr białka dziennie ii z "rozjebana osią podwzgorze- jadra" xd 1 1 Cytuj
kanabis 22 738 Opublikowano piątek o 12:33 Opublikowano piątek o 12:33 Kiedys smiales sie z takiej kupy smalcu. Zgol te boki na boga, jakis remake rodziny zastępczej maja robic? 3 Cytuj
SlimShady 3 470 Opublikowano piątek o 13:08 Opublikowano piątek o 13:08 Jedno pytanie, dlaczego jesteś skuty kajdankami? 2 Cytuj
Litwin81 1 172 Opublikowano piątek o 13:24 Opublikowano piątek o 13:24 51 minut temu, kanabis napisał(a): Kiedys smiales sie z takiej kupy smalcu. Zgol te boki na boga, jakis remake rodziny zastępczej maja robic? Kupa smalcu xd Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kanabis 22 738 Opublikowano piątek o 16:55 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano piątek o 16:55 ZNOWU TEN CZEZKI JAK JA NIE CIERPIE CZEZKIEGO 11 Cytuj
Chad Davski 75 Opublikowano piątek o 17:39 Opublikowano piątek o 17:39 5 godzin temu, Litwin81 napisał(a): Cytat Za tymi drzwiami, przez 20 lat, przetrzymywal kobiete. Cytuj
zdrowywariat 442 Opublikowano piątek o 17:43 Opublikowano piątek o 17:43 5 godzin temu, kanabis napisał(a): Kiedys smiales sie z takiej kupy smalcu. Zgol te boki na boga, jakis remake rodziny zastępczej maja robic? Kabi dobrze radzi. Kiedyś ktoś powiedział mi, że golenie się na łyso to patologia, a później ktoś go skwitował, że nie golenie się na łyso, gdy irokeza już się nie postawi to jest patologia! Po uj to po bokach trzymać? xD Cytuj
BRY@N 1 787 Opublikowano piątek o 18:05 Opublikowano piątek o 18:05 Może rozsieje się na górę Spoiler Wiem z doświadczenia że się nie rozsieje Cytuj
Plugawy 3 722 Opublikowano piątek o 18:37 Opublikowano piątek o 18:37 Zgol te klatry na frezera. Cytuj
Litwin81 1 172 Opublikowano piątek o 20:39 Opublikowano piątek o 20:39 Ale z was patusy intelektualne XD Logiczne że to gole, po prostu na razie nie mam okazji. 7 godzin temu, SlimShady napisał(a): Jedno pytanie, dlaczego jesteś skuty kajdankami? Bo lubię robić triceps bokiem i to karane xd Cytuj
kanabis 22 738 Opublikowano wczoraj o 07:14 Opublikowano wczoraj o 07:14 A to o triceps chodzilo, przez ociosanie jak góralska ciupaga niezauwazylem. W razie jakby ktos szukal to triceos to miesien trojglowy ramienia. Niestety zdjęcie po sraniu wiec bez pompy ale na pompce widac u mnie trzy glowy, u Litiego jedyna glowa to leb gargamela. Po lewej 20 lat sterydow, trening 8 dni w tygodniu, szarlatanska wiedza na temat suplementacji grzybami tybetanskimi. Wyciskanie na klate 120% wlasnej masy ciala. Po prawej, przeciery z jarmuzu, trening silowy 2 razy w tygodniu, suplememtacja jedynie omega 3, wyciskanie na klate 120% masy ciala. 5km ponizej 20min, Pelne uzebienie i linia wlosow. Wybiez madrze mlody sportowcu 4 Cytuj
BRY@N 1 787 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu Dla niektórych jest za późno żeby wybrać pełne uzębienie i linie włosów Reszta wiadomo i jeszcze pewnie jarmusz na własnoręcznie zebranej kupię krowy to juz w ogóle top 1 Cytuj
kanabis 22 738 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Byla juz bitwa na tricepsy. Kolejna moze byc na morfologie. Nie ma problemu. Jestem gotow. Kolejna na tinderze. Kto zbierze wiecej dopasowan. Chyba ze to juz znecanie sie Cytuj
Litwin81 1 172 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Kabi ty jeleniu, może porównasz się do moich fotek z zawodów a nie z masy XD Do tego widzę że trochę ściemniasz że jesteś natural, bo klaczki na karku masz zacne XD Reszty nie będę komentował, bo jest tak samo prawdziwa jak jak to że wyciskam 120% masy ciała XD Tak przy okazji ja ważę obecnie 95 kg, a ty? No i czemu nie zrobiłeś dokładnie takiej samej pozycji, tylko zakryles ręka brzuch? Tindera nie mam bo nie potrzebuje, mam jedną kobietę od 20 lat. Cytuj
_Red_ 12 096 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Wyobrazam sobie mine dostawcy pizzy, który zastał taki widok po otwarciu drzwi widocznych na zdjęciu: - proszę pana, to będzie 55 zl - <flex> - proszę pana... Cytuj
Pierre Deck 666 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Typ mi lasiora przypomina z Joe monster Cytuj
D.B. Cooper 3 072 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu 1 godzinę temu, Litwin81 napisał(a): Do tego widzę że trochę ściemniasz że jesteś natural, bo klaczki na karku masz zacne XD No piękne rzeczy wychodzą, a z Karasia się naśmiewał Spoiler Kurde ja też po towarze w takim razie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi