Litwin81 1 175 Opublikowano 17 marca Opublikowano 17 marca 26 minut temu, kanabis napisał(a): Wyjdz stad, zanizasz poziom swoimi wynikami No nie kazdy jest takim geniuszem i znafco jak ty ze potrafi na podstawie wagi roweru i bieznika obliczyc jak szybko by jechal na szosowce xd Ale ze oczywiste jest ze bylbys na niej chujowy to nie kupisz takiej bo wtedy nie moglbys pierdolic o tym ze masz ciezszy roweri dlatego masz smieszne sr predkosci Ale na kolazowce to bym wam pokazal! Nikt nie miałby szans w wyscigach na 500m z górki To teraz odnosnie wagi, wyjasniej ekspercie od zjezdzania z gorki jak to jest ze ciezsi skoczkowie narciarscy maja wieksze predkosci przy zjezdzie? A my o skokach narciarskich rozmawiamy czy jeździe rowerowej XD i jeszcze ten argument o zjeździe xd Szoruj, szoruj XD I nie wiem jak szybko bym jechał na szosówce, bo sam bym chciał to sprawdzić, ale wiem że szybciej. Mam nadzieję że niektórzy uniosą się poza nienawiść do mnie i wyśmieją kabanosa równie mocno jak ja I najważniejsze-dawaj fotki brzucha xd Cytuj
zdrowywariat 562 Opublikowano 17 marca Opublikowano 17 marca Godzinę temu, Litwin81 napisał(a): Czyli nie masz oporów pokazać brzucha? xd No to pokazuje poziom znafcow tutaj. Najpierw że bieżnik i grubość opony nie wpluww na prędkość, później że waga roweru i wystarczyło podpuścić hemoroidami by taki geniusz to wypisywał XD Tak tak, podpuściłeś forumek xD Masz kompleksy i tyle, zajeżdżasz organizm, więc pewnie hemoroid i limfa to nie jedyne elekty uboczne przetrenowania, a teraz jeszcze kłamiesz. Zajeżdżasz organizm, a i tak nic nie osiągniesz, poza kontuzjami, które zaczną o sobie przypominać na stare lata. Cytuj
Litwin81 1 175 Opublikowano 17 marca Opublikowano 17 marca Poczytaj gamoniu czy można hemoroidy spowodować jazda na rowerze xd Cytuj
kanabis 22 897 Opublikowano 17 marca Opublikowano 17 marca No ale mam wrzucic fotke brzucha bo jakis pedał w internecie chce obejrzec? Jak zaloze onlyfans to ci dam link. No prawa fizyki dzialaja podobnie, nie wazne czy to zjazd rowerem czy w skokach. Ale mozesz nie wiedziec po zawodowce. A ktos pisal ze nie jechalbys szybciej na szosowce? Wysmiewalismy tylko twoje przeliczniki typu mialbym srednia 3kmh lepsza xd Poza tym nawet w peletonie wieksi zawodnicy lepiej sobie radza na sprintach od np lzejszych gorali wiec twoj argument po raz kolejny okazal sie idiotą Waga ma negatywny wplyw podczas podjazdow a nie zjazdow czyli twojego konika. Nie wiem jak mozna polemizowac z tym, szkoła podstawowa 4-6. Nogi kolarzy torowych. Czyli dystanse ktorymi sie tak podniecasz pokonujac 60 kilowych kolarzy dlugodystnansowych. No faktycznie, waga i masa im przeszkadza xd Cytuj
Litwin81 1 175 Opublikowano 17 marca Opublikowano 17 marca Ty jednak jesteś głupszy niż myślałem XD Ani ja nie mam takich nóg jak oni, ani nie chwaliłem się segment ami że zjazdów. Teraz zacznij wywody o bieżnik, że wcale nie wpływa na osiągalna prędkość xd Cytuj
oFi 2 650 Opublikowano 17 marca Opublikowano 17 marca Bieżnik coś tam daje, niewiele ale jak rywalizujesz na Stravie to na pewno będzie miało to znaczenie. Tutaj koleś na blogu testy robił https://roweroweporady.pl/zmiana-opon-a-predkosc-na-rowerze/ Cytuj
Litwin81 1 175 Opublikowano 17 marca Opublikowano 17 marca To i ja u siebie zaobserwowałem ale mi napisali ze miałem lepszy dzień po prostu, gdzie testową trasę pokonywalem ponad 10 razy i najlepszy czas wyszedł po zmianie opon i w deszczu. Kolesiowi wyszły różnice na takim do rym sprzęcie a co dopiero jak rywalizuje na 18 kg góralu z bieżnikiem górskim. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi