Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Mam na to wyjebane. :D Ktoś ostro zasuwa i super wygląda - wiem jak to działa. Ktoś ćwiczy w domu i jest mną to wygląda jak wygląda. Też wiem jak to działa. Summa summarum - miłego dnia.

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Wyświetleń 587,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ok tym miłym akcentem chciałbym życzyc wszystkim spartakusom zyczyc dobranoc, niech wam sie wujaszki przysnią      

• Kenny tJJger
    Kenny tJJger

Ostatnie foto na 98 stronie, kwiecień 2014.       Wiadomo, że żaden progres i nie spartakus ale na wadze z -10 kg, lżej żyć i pracować. Kondycja też lepsza i jak wytnę się do poziomu co mnie zad

• II KoBik II
    II KoBik II

Opublikowano

Dla beki w sumie robiłem

no nie da sie ukryć

nie pytajcie sie forebode co robi na klate, bo to typowy klatozaurus, co by nie robił

Opublikowano

Jest bliżej lodówki z mrożoną pizzą 

Opublikowano

@Grzegorzo - źle porównałem. Ja zwyczajnie za mało i za słabo nakurwiam w domu i słabo trzymam dietę.

Opublikowano

Fryderykbizkit ile ty masz w łapie? Szacun

Opublikowano

mega, po takich fotkach z moim 42 przy sporo wiekszym bf od twojego czuje sie jak karzeł. Smutno mi ale jutro ide napier.dalac bica! :D

Opublikowano

Gruba pompa jak skacze o 3 centy,mi tam maks 1 cm.Gruba łapa(chociaż 42 to niedużo) u grubasa to tak jak kostka u chudzielca,żaden wyczyn ;)

Opublikowano

Miałem to pisać xD

Ale fakt jest faktem. Jak byłem trochę podpasiony (92kg/181cm) to ok 41cm serdelka zanikało przy reszcie korpusu.

Przy 76kg spadł ogólny fat, kończyny też siłą rzeczy chudsze, tak że już nawet się nie ścigam o wymiary. Ale prawie 50 centów w łapie to już byQ że ja pierdolę...

Opublikowano

No jakoś tak mam, jaką partie bym nie zrobił to pompę mam masakryczną dzięki czemu czerpie z tego masę frajdy ^_^ . No i generalnie od wzrostu zależy rozmiar ręki, im jesteś wyższy to niestety ale trochę w łapie musi być coby dobrze to wyglądało.

Opublikowano

Gruba pompa jak skacze o 3 centy,mi tam maks 1 cm.Gruba łapa(chociaż 42 to nie dużo) u grubasa to tak jak kostka u chudzielca,żaden wyczyn ;)

Odezwał sie typ z 38 xD

Opublikowano

Gdyby nie to, ze zona zapowiedziala mi, ze mnie zostwi jak cos przybije to tez bym towar zapodal :F

Opublikowano

Dobry towar to i pompa konkretna :D Nie wiem ile masz wzrostu ale poniżej 180 cm  to ta 50 musi wyglądać zayebiście.

Mam 186 cm, nie no jak bym miał poniżej 180 cm to bym jak karakan jakiś wyglądał :no:

Opublikowano

Jeżeli taki wzrost to pewnie waga grubo powyżej 100 chyba że reszta sylwetki odstaje.

W tym czasie jak cyknąłem fotkę ok 102kg

Opublikowano

Ciesz sie gdybyś nie był karłem tylko facetem jak freddy musiałbyś więcej jeść i ciężej cwiczyc żeby dobrze wyglądać ;)

Opublikowano

Ja mam 180 ale zdaje sobie sprawe że zaje.biscie byłoby miec te 185. Ale co zrobisz, trzeba sie pocieszac że mogło być gorzej bo mogłobyć 170 :///

Tym bardziej ze ojciec 166 a matka 154. Niby mam tylko te 180 ale tata wygląda przy mnie jak krasnal

Opublikowano

180 cm to idealny wzrost. do bycia fajterem, atleta, akrobata  zolnierzem gromu, agentem cia, itd. wpisz sobie.

dlatego gratuluje

Edytowane przez Andżej