Skocz do zawartości

Fotki

bomberman

Rekomendowane odpowiedzi

Mnie rozwaliło jak u mnie puścili spinkę i brzuch im na pół metra do przodu wywaliło ;) Podejrzewam że kolesie lecą na hgh i insie.Ten typ co wygrał to ja myślałem że on do 85 kg startuje,taki nabity mięsem i teraz żart,byłem najcięższy z nich wszystkich ;)-69 kg.Pomijając wszystko jestem dumny z siebie,że dałem radę się przygotować bez sztabu ludzi,tylko ze swoją wiedzą.Żałuje tego biegu z rana,miałem obolałe nogi i przez brak ich dopinania nie miałem szans na 5 miejsce(opinie znajomych kulturystów).

Edytowane przez Litwin81

Dawaj film z pozowania z układem.

Swojego filmu nie mam,bo moja pani mnie przygotowywała,jak wrzucą coś an MD to wtedy się

Jak z weglami w ostatnie tyg przed zawodami?

Wysłane z mojego GT-I9070 przy użyciu Tapatalka

Pon-czw zero węgli,woda 12,12,12,6 litrów,piątek i sobota ładowanie żelkami,czekoladami,maxi kingami,waflami ryżowymi.Tuż przed startem Vitargo.

Beka zawody rozpoczęły się o 10,a an sceną kazali wyjść o 10:05,zrobiłem tylko 30 pompek chyba,dlatego dopiero dobrą pompę miałem przy drugim pozowaniu.

zobaczy ;)

litwin, jest to mozliwe, zeby taki low body fat utrzymywać na codzien bez zadnych wspomagaczy? mowie o predyspozycjach genetycznych do bycia wysuszonym

jeden gosciu ode mnie z boksu jest wysuszony jak hooy, a nic nie cwiczy na silce ani diety nie trzyma, poprostu taki jest. zastanawiam sie czy jakby przybral mięcha, czy by mu sie bodyfat jakos automatycznie podniosl

Edytowane przez Andżej

litwin, jest to mozliwe, zeby taki low body fat utrzymywać na codzien bez zadnych wspomagaczy? mowie o predyspozycjach genetycznych do bycia wysuszonym

jeden gosciu ode mnie z boksu jest wysuszony jak hooy, a nic nie cwiczy na silce ani diety nie trzyma, poprostu taki jest. zastanawiam sie czy jakby przybral mięcha, czy by mu sie bodyfat jakos automatycznie podniosl

To dopiero zobaczę czy można tak nisko fat utrzymać ;) jedno jest pewne,za dużo włażyłem poświęcenia w tą sylwetką by teraz po prostu się zalać.Widziałem kilku takich genetyków w życiu,to są ekstremalni mezomorficy,mają metabolizm ektomorfika ale masę mięśniową łapią chyba z powietrza ;)

litwin, tyrasz dalej od jutra czy robisz sobie jakieś kilka dni off?

Dzisiaj wolne,od jutra odwodnienie pod Żelistrzewo.

Nie rozumiem tej mody , tak samo dzieciaki po 16-17 lat idą na debiuty raz wystartują i już fanpage :D Tak samo 90% trenerów , którzy w większości nic sobą nie prezentują ale profil musi być . 

Co w tym dziwnego? Jesteś popularny, dużo osób śledzi twój fanpage, łatwo o jakiegoś sponsora. Reklama to podstawa.

Edytowane przez YETI