Opublikowano 15 grudnia 200915 l Pompka jest Tu bez pompy Dzieki za komenty. Co do kapturow to nie cwicze ich Ze 4 lata stazu. Z tym, ze niestety mecza mnie sraki od 2 lat (tak, w dalszym ciagu:) i nie moge zrec bialka ani gainerow:/ I w ogole ciezko mase zlapac jak sikasz dupa. Nie wiem od czego, badania mi wychodza wzorowe. Zostaje jeszcze wsadzic rure w odbyt niestety Macie swieze z imprezy Wybaczcie, bylem mocno porobiony
Opublikowano 16 grudnia 200915 l No zdrowo wygladasz Co do sraki, ja mam tak samo, moze nie az tak, ze sikam dupa, ale ogolie czesto i na rzadko ;/ Dzis wieczorem moze wstawie aktualne, bo male postepy od ostatniego razu mam
Opublikowano 16 grudnia 200915 l Nie wiem, czy to taka perspektywa, ale barki mi smiesznie wyszly, tak nieproporcjonalnie : D
Opublikowano 17 grudnia 200915 l Na cyce troche wiecej bierz Kamaz. Klatka bedzie wyglada na szersza.
Opublikowano 17 grudnia 200915 l to ja tez cos wrzuce ;p mialo byc po nowym roku no ale jak kazdy wrzuca to ja tez 80kg/183cm wymiary: nieznane ;p rekordy: nieustalone (cwicze na malych ciezarach) Bez klucia w tylek itp. Silownia domowa.
Opublikowano 17 grudnia 200915 l O bez kitu, cyc i łapa naprawde dobrze, natomiast wydaje mi sie, ze kaptury i plecy do poprawy bedam bo cos za malo ich w porownaniu do reszty W jaki sposob tak ładnie 'podciales' klatke?
Opublikowano 18 grudnia 200915 l dzieki za dobre slowa ;p _Kamaz_ - co do klaty moze to zasluga tego, ze robie na malych ciezarach ale dokladniej i wiecej na serie. Ostatnio tez, (dzieki Tori) kupilem sobie takie uchwyty do pompek i napieram ile sie da (wasko,szeroko,blisko ciala itp). Co do plecow to nie sa za duze ;p ale to pewnie wina tego, ze moja silownia sklada sie z laweczki, 2 hantelek i 2 gryfow (prosty i lamany) brakuje natomiast drazka . btw. na 9 stronie tego tematu mozecie zobaczyc od czego zaczynalem ;]
Opublikowano 18 grudnia 200915 l Tori, ciezko jednoczesnie sie skupic na tym, zeby sie spiąc, robic zdjecie, i zeby sie jeszcze rece nie trzesly : D Po 4 miesiacach ciaglych, szybkich przyrostow, troche mi zwolnilo to, nie wiem co robic, dorzucic biala do diety? Bo w sumie waze wiecej, wiec zgodnie z zasada 2-3g/kg masy ciala powinno sie dodac. Dupe mi urwie
Opublikowano 18 grudnia 200915 l O bez kitu, cyc i łapa naprawde dobrze, natomiast wydaje mi sie, ze kaptury i plecy do poprawy bedam bo cos za malo ich w porownaniu do reszty W jaki sposob tak ładnie 'podciales' klatke? Kaptury zdecydowanie, racja. No i rozpietki robcie, chlopaki. Musicie rozciagnac te cyce i powiekszyc je. Waszym idolem niech bedzie Forebode ;]. U Was to wyglada jakbyscie tylko cisneli ciezar do gory.
Opublikowano 19 grudnia 200915 l Trudno tak doradzic, ale musisz troche z tymi cyckami pokombinowac ;]. Na pewno mocniej sie do nich przyloz.
Opublikowano 25 grudnia 200915 l Forebode - no jak wszyscy pisza, dobra klata, ogolnie to widac latwosc do nabierania masy, grubasek, ale widac, ze sie przykladasz i dzieki treningom bedzie dobrze to wygladac. Kamaz - najwazniejsze, ze jest progres, z klata ciezko bedzie cos zrobic jak na moje oko. no i moze na przyszlosc zdjecia z glowa poza obiektywem, bo mimo wszystko czlowiek zamiast skupiac sie na ocenie sylwetki leje z Twojej miny ; ). bercik - lux, klata, łapa (dobry tric), bardzo ładnie. yaczes - ; (. je,bana niesprawiedliwosc. juz tu nie zagladam ;/. ta (pipi)zka, ktora Cie meczy to kara za moja zazdrosc.
Opublikowano 25 grudnia 200915 l Hehe dzieki. Niestety nie dokoncze cyklu treningowego, bo zlapalem (pipi)ane h1n1 czy ch.u.j wie co;/ Mialem 40 stopni goraczki, caly dzien nic nie jadlem tylko lezalem jak warzywo i generalnie wygladam jak wiotki siusiak. No nic, to specyfika tego sportu. Wezme sie za identyfikacje przyczyn sraki na powaznie i wtedy znowu uderze;p
Opublikowano 25 grudnia 200915 l Wyciskam sztangielki, szczegolnie polecam arnoldki (teraz robie w zasadzie tylko je). Oprocz tego unoszenia bokiem, a na tyl rozne balasy na wyciagu, ktorych nie czuje, ale sa szybkie do zrobienia;p Na bary robie serie ze zdejmowanym ciezarem, np: Arnoldki 30kg x2 x 10 pow., rzucam na ziemie, 22,5 x 2 x 10 pow., znowu zmiana i np 15 kg x 2 do wykonczenia.