Opublikowano 27 czerwca 20159 l Do carbnite to cala ksiazke tu wrzucialem w jakis temat. Ja polecam w kazdym badz razie. Nie polecam 1200kcal za to nikomu.
Opublikowano 27 czerwca 20159 l JJ, zayebiscie się robiło z toba ten tricpes na zlocie Przepraszam Dawid, może wyglądać, że kawał chuja ze mnie to w sumie prawda ale mi przykro i za rok będę. Ale ja serio komplementuję, mam zajawkę na podwieszony sufit i LEDy. I stylową umywalkę. Luzik. Wrzucić ci więcej zdjęć innych podwieszek u mnie na nowym m?
Opublikowano 28 czerwca 20159 l Do carbnite to cala ksiazke tu wrzucialem w jakis temat. Ja polecam w kazdym badz razie. Nie polecam 1200kcal za to nikomu. Ja siedze na CBL od 4 tyg, efekt ? 1,5 kg mniej, wizualnie wiekszy, sila lekko na minus.
Opublikowano 28 czerwca 20159 l Prędzej pod kroplówke jjot trafisz niz schudniesz na tych twoich turbosuplach i 1000 kcal. Waże niedużo wiecej niz ty 81 kg, zszedłem z 89 i jade na 2000kcal. I wiecej nie mam zamiaru schodzic bo to patologia. Zamaist zmniejszac kalorie zwieksz aktywnosc fizyczną.
Opublikowano 28 czerwca 20159 l Jaki w ogóle jest sens jedzenia 1000 kcal przecież metabolizm tak ci się spowolni że nic nie zleci. Zbijaj sobie powoli spokojnie dodając jakieś aeroby a samo zejdzie. Zresztą nie jest tak tragicznie codziennie na siłowni widzę większe bebzony co ćwiczą po kilkanaście lat
Opublikowano 28 czerwca 20159 l Dokładnie , nie wiem czy wujaszek wiesz ale jedząc tak mało organizm bedzie odkładał więcej tłuszczu paradoksalnie.
Opublikowano 28 czerwca 20159 l tez mam takich, ja nie wiem co oni (pipi)a robia, ze sa tacy tlusci, bo cwicza jak wchodze i cwicza jak wychodze.
Opublikowano 28 czerwca 20159 l Co z tego że ćwiczą skoro ich posiłek przedtreningowy to pizza a potreningowy to kebab
Opublikowano 28 czerwca 20159 l No na to wychodzi. Generalnie bardzo duzo osob mysli, ze same cwicxenia/sama dieta wtstarcza zeby jakos wygladac co w sumie jest czasami prawda, ale rzadko.
Opublikowano 28 czerwca 20159 l Ogolnie ja cardio nie robie w ogole. HIIT raz na miesiac, no moze dwa razu. Trzaskam mopcne treningi hipetroficzno-silowe 4x w tyg i przy odpowiedniej zaglerce dieta wszystko schodzi idealnie.
Opublikowano 28 czerwca 20159 l Najlepsi są ci co między seriami robią 10 minutowe przerwy chodzą po siłowni zagadują i wpjerdylają batoniki proteinowe. Ale co lepsze uważają że są super zbudowani a że 30% BF i kołdun po kolana to mniejsza.
Opublikowano 28 czerwca 20159 l Dlatego ja na pake chodze sam. Wpadam - robie co mam i wychodze.Kumple sie smieja, ze on i robia dluzsze przerwy miedzy seriami niz ja trening. No coz takie zyce :F
Opublikowano 28 czerwca 20159 l Spoko panowie. Nie dla mnie już maratony bez jedzenia na pobudzaczach. Dbam o zdrowie i robię jak ekoledzy piszą. Powoli i spokojnie do celu. BTW. W lipcu zapowiadają ofensywę lata i 37 stopni na Dolnym Śląsku a roboty mam tyle w ekstremalnych temperaturach, że jak dorzucę rower to będzie dobrze zwiększona aktywność ruchowa plus sauna naturalna. Edytowane 28 czerwca 20159 l przez 2razyjot
Opublikowano 28 czerwca 20159 l Ja nie lubię zimna, mam zepsuty termostat - po stokroć wolę się topić w upale niż marznąć w zimie. Ale jak będzie serio 37 to miasto jest słabe do życia, całe szczęście, że za płotem mam szumiący las.
Opublikowano 28 czerwca 20159 l tez mam takich, ja nie wiem co oni (pipi)a robia, ze sa tacy tlusci, bo cwicza jak wchodze i cwicza jak wychodze. gawędziarze pewnie
Opublikowano 11 lipca 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Taka masa w 7 tyg CBLu: Nie wiem jak wymiary bo testem jest lustro. Wagowo w dol z 82kg na 80kg przy 181 cm. Treningi: Zanim wszedlem na CBL: 4 Day Power Muscle Burn Workout Split potem 4 dniowy prior na klate (3x w tyg klata + 1x FBW) Aktualnie leci Dave Tate PB 5/3/1 a potem moze jakis PHUL.
Opublikowano 11 lipca 20159 l Niska waga a byk! Ladnie. Z telefonu nie umiem trafiac w plusik, bedzie potem he he.
Opublikowano 11 lipca 20159 l Chyba nie widziałeś szarka? A wronerro przekozak. Wiadomka. Wolalbym byc porownywany do ludzi z mojego pulapu. Od razu mozna mnie do Sukera porownac bo przeciez tez cwiczy, tylko ze ja nie bije...
Opublikowano 11 lipca 20159 l No szarku faktycznie troche inna półka w porównaniu do wszystkich tutaj, jak jeszcze teraz kure zarzucił to już w ogóle, (pipi)aniutki. Ale wronnero mega delikates, jest komplet, dobra gira, brzuch, eleganckie łapy, klata, gud dziob.
Opublikowano 11 lipca 20159 l Wiesz ja tez bym cos przybil ale glupi ja, obiecalem zonie przed slubem, ze nic nie przybije.. Metki tez nie bardzo bo z watroba mam problemy tak wiec zostaje mi chyba byc team natural all the time ;/ Zazdroszcze tego (pipi) bo chcialbym zobaczyc zmiany w sylwetce jakie bym na tym zrobil..
Opublikowano 11 lipca 20159 l No predyspozycje są, może (pipi)ni po kryjaku jakąś deczke z teściem:).