Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 19 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2015 Nie jeszcze dużo do zrobienia zostało, nie ukrywam. Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 19 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2015 Żarty żartami, ale wujaszek rośnie na mistera forumka, pomału bo pomału, ale jednak. Jest lepiej, widać różnice. Obserwuję twoją przemianę od początku i wierzę, że na następne lato zobaczymy tam kaloryfer i nie taki domalowany tylko prawdziwy. i następne foto obowiązkowo w slipach Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 19 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2015 No jest roznica, ten triceps wreszcie zaczyna byc widać. Takze wiedz ze cos sie dzieje ale roboty jeszcze sporo. Ale jakbys odstawił te cuksy, zaczął ostro pakowac na tej siłowni i zaczął robic lekką mase bez zbednego zalewania sie z dietka to mógłbyś nas zdziwic za rok Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 993 Opublikowano 19 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2015 Chrzanić unikanie słodyczy, właśnie zrobiłem sobie naleśnika z mąki razowej nadziewanego snickersem :-( Wybiegam to za chwilę.A wujek istotnie ładnie chudnie, tylko może forumek o gierkach dla dzieci nie jest najlepszym miejscem na pokazywanie ogolonych łoniaków xd Na jakimś sfd pewnie by było więcej konstruktywnych komentarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 19 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2015 Myśle że forum o grach jest zaje.biscie dobrym miejscem na pokazywanie wygolonych okolic bikini. Ok, nastepne foto proponuje jednak zrobic w slipach np takich Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 19 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2015 (edytowane) Ostatni raz kaloryfer na brzuchu widziałem... Z 15 lat temu. Zapasłem się i miłość do browaru i imprez + junk food ukształtowały cały ten syf, co teraz próbuję zbić. Plan siłownia coraz bliżej realizacji. Mam nadzieję, że za rok będzie mocny przełom i to w gaciach. @d.b. cooper - z tym misterem foruma to dojebałeś, każdy jeden tu lepiej niż ja wygląda. @Kanabis - cukier poszedł prawie w odstawkę i nie robię już po 2k kcal z samych batonów w soboty. Walka trwa. Co do pokazywania kawałka schabu na forum dla konsolomaniaków - jeśli ktoś poczuł się urażony to proszę wybaczyć ekoledzy. Wydawało mi się, że nagość w dziale o spartakusach jest w miarę ok. Edytowane 19 lipca 2015 przez 2razyjot Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 19 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2015 Ostatni raz kaloryfer na brzuchu widziałem... Z 15 lat temu. Zapasłem się i miłość do browaru i imprez + junk food ukształtowały cały ten syf, co teraz próbuję zbić. Plan siłownia coraz bliżej realizacji. Mam nadzieję, że za rok będzie mocny przełom i to w gaciach. @d.b. cooper - z tym misterem foruma to dojebałeś, każdy jeden tu lepiej niż ja wygląda. @Kanabis - cukier poszedł prawie w odstawkę i nie robię już po 2k kcal z samych batonów w soboty. Walka trwa. Co do pokazywania kawałka schabu na forum dla konsolomaniaków - jeśli ktoś poczuł się urażony to proszę wybaczyć ekoledzy. Wydawało mi się, że nagość w dziale o spartakusach jest w miarę ok. to ja myślałem że jestem hardcorem jedząc lody cartedore czekoladowe snickersem Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 19 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2015 Weźcie sie zamknijecie bo laska kupiła ciasto snickers :/// Je.bane testy silnej woli Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 19 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2015 (edytowane) @Orzeszek - za czasów "świetności" to nie było żadnym wyczynem a ja snickersy mogłem zagryzać pierogami ruskimi z taką porcją tłuszczu, że aż grzechem było by nie popić Pepsi A na deser 500 ml kubek lodów Koral tych z krówką i air koniakiem. Oczywiście do tego wiadro i kadzidła o zapachu zioła. Wspominałem o browarach i że warzyłem stówę bez kilograma a mięśni i genu to ja nigdy nie miałem? Tak było jeszcze 4 lata temu. Było grubo. Edytowane 19 lipca 2015 przez 2razyjot Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 19 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2015 (edytowane) To sie tylko tak wydaje ale doje.bać słodyczami plus słodki napój ponad 1000kcal na raz to nie jest jakis wielki wyczyn. Moja ciotka np jest gruba, ale zauwazylem jak bylem u niej ze ona w dzien opier.doli moze z 400kcal max. Ale mowi ze dzien dnia w nocy oje.bie kilka pudełek czekolady, batonów czy ptsaiego mleczka. 400 plus jakies 1500 w dodatku w nocy i dupa rosnie. Moze w sumie stad ten placz grubasek "PRZECIEZ JA DUZO NIE JEM". Z tym ze ona akurat wie ze jest gruba od chockonight Edytowane 19 lipca 2015 przez kanabis Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 286 Opublikowano 19 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2015 Wujek, bylo zrobic zdjecie tylko w okularach spawalniczych i by byl efekt vin diesela. Poza tym czytajac niektore posty myslalem, ze pierwsza wersja zdjec przed edycja byla faktycznie w full stroju adama (byla?). Ale propsy za odwage jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 19 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2015 Nie no z pindolem zdjęć bym na publicznym nie wrzucił, kawałek tyłka to co innego. Dalej nie wiem o jaką odwagę chodzi i o co cały szum jak są wakacje i choćby na basenie można więcej zobaczyć czy plaży ale w sumie sam rykłem śmiechem jak zobaczyłem Rozaliusza w wannie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 19 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2015 Myślałem, że nie można się stoczyć niżej niż bycie niż fanbojem Litwina (który w sumie też pokazał raz swoje części erotyczne). Dżej Dżej pokazał, że można. Można,można być tobą Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 19 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2015 Ty Litwin nie widziałeś Radzia na żywo - uwierz mi, że on jedyne co w życiu może zrobić to sobie popisać i próbować komuś dogryźć. Jakbyś go lekko klepnął w bark to byś go połamał z przemieszczeniem. XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 286 Opublikowano 19 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2015 Dalej nie wiem o jaką odwagę chodzi i o co cały szum jak są wakacje i choćby na basenie można więcej zobaczyć czy plaży No tez w sumie nie wiem. Myslalem, ze na poczatku bylo z golym michalkiem, ale jak od razu byla cenzura to nie rozumiem krzyku. Kobik tez plywal z delfinami niewiele wiecej okryty. Ale ja sie nie znam, moze dla niektorych e-kolega z forum z kawalkiem golego tylka to widok niewyobrazalny. ps. ilosc butelek z plynami na wannie po lewej stronie vs po prawej xD Kobiety. Cytuj Odnośnik do komentarza
DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 19 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2015 Ty Litwin nie widziałeś Radzia na żywo - uwierz mi, że on jedyne co w życiu może zrobić to sobie popisać i próbować komuś dogryźć. Jakbyś go lekko klepnął w bark to byś go połamał z przemieszczeniem. XD Jestem pewien, nie przeczę. Szczegół, że bez jego insuliny wyglądałby gorzej jak Ty. A sam tyjesz z roku na rok. Kto mówi inaczej pie.rdoli. XD Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 19 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2015 Dalej nie wiem o jaką odwagę chodzi i o co cały szum jak są wakacje i choćby na basenie można więcej zobaczyć czy plaży No tez w sumie nie wiem. Myslalem, ze na poczatku bylo z golym michalkiem, ale jak od razu byla cenzura to nie rozumiem krzyku. Kobik tez plywal z delfinami niewiele wiecej okryty. Ale ja sie nie znam, moze dla niektorych e-kolega z forum z kawalkiem golego tylka to widok niewyobrazalny. ps. ilosc butelek z plynami na wannie po lewej stronie vs po prawej xD Kobiety. odżyweczka do włosów w szamponie, szampon do włosów, odżyweczka do włosów w sprayu, balsam do ciała, peeling Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 19 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2015 Od dzisiaj nie wstawiam tu swoich nowych foteczxek, to nie tak mialo wygladac... Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 19 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2015 Ale o co chodzi? @Radziu - pierdol, pierdol ja posłucham. XD Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 19 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2015 No wronerro tak ładnie wygląda a cały blask ostatnich stron zebrałes ty wujaszek. Pewno zazdrosny po prostu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 19 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2015 No wroner nie da sie ukryc, prze do przodu i z glowa. Chyba sam wezme korki od niego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 19 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2015 Ja dopiero za rok wrócę więc Wronek poczekaj 3 dni aż sprawa moich pośladków ucichnie i atakuj. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 19 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2015 Za 3 dni to ja bede na tym szicie od cybera xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 19 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2015 Szykuj się na ginekomastię i atrofie jąder. XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 19 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2015 Ty Litwin nie widziałeś Radzia na żywo - uwierz mi, że on jedyne co w życiu może zrobić to sobie popisać i próbować komuś dogryźć. Jakbyś go lekko klepnął w bark to byś go połamał z przemieszczeniem. XD Jestem pewien, nie przeczę. Szczegół, że bez jego insuliny wyglądałby gorzej jak Ty. A sam tyjesz z roku na rok. Kto mówi inaczej pie.rdoli. XD Pozdrawiam. Śmiechłem Nie ma to jak pisać na temat o którym nie ma się pojęcia Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi