kanabis 22 421 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2015 Nie dawałem fotek bo te xperia mini pro gó.wno robi takiej jakosci zdjecia Ale mysle ze pohejtowac mozecie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 993 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2015 Myslalem ze na karniszu wisi zuzyty rozowy kondom xD Jest byq, ja wlasnie topie smalec. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2015 Taki duży kondom? Na co ja bym go zakładał? Na biceps? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 188 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2015 CHŁOPAKI JAKI JEST POTENCJAŁ BYCIA S(pipi)ISYNEM. JESZCZE MAM ŁADOWAĆ CZY NIE???? Fotka, na której chuja widać (bez obrazy). Daj coś większego, bez koszulki, bliżej, jak Nie dawałem fotek bo te xperia mini pro gó.wno robi takiej jakosci zdjecia Ale mysle ze pohejtowac mozecie Jest dobrze Czekamy na opinię Kazubczołgu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2015 Kanabis, weź popracuj nad barkami. Myślę, że trochę nie doceniasz maszyn, dają mega impuls do definicji mięśni i ich rozwoju. Może w zimie przyatakuj siłkę normalną Rozi na focie spokojnie waży z trzy i pół kwintala, jak dobry świniak. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 993 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2015 Czy ja wiem czy warto maszyn używać do tego - one wymuszają ruch w jednej sztywnej linii, co chyba jest średnio anatomiczne. Na barki zawsze doradzano mi wolne ciężary - można rewelacyjnie skatować bary różnego rodzaju wznosami hantli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2015 (edytowane) No barki zgadzam się, ale moja tragiczna klata trochę ruszyła po bramie, dodaj do tego maszyny na wyciskanie i wypychanie, linki i świetne uzupełnienie treningu gotowe. Kilka serii na wolnych ciężarach a potem dobicie na maszynach wchodzi idealnie. Edytowane 9 sierpnia 2015 przez blazej10 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2015 Nie no jasne błażej, ale akurat na barki mam duzo cwiczen na wolnym ciężarze których wczesniej nie robiłem. Wbrew pozorom gorszy problem choc mysle ze niezle wyglada ale mam z bicepsem. Na wolnym ciezarze tylko uginanie i brak pomysłów. Co do klaty dzisiaj pierwszy raz robilem ją na poręczach, bodziec nieziemski Barki robie wyciskaniami żolnierskimi, zza głowy, unoszeniem wzdłuż tułowia i unoszeniem przed siebie z wyprostowanymi ramionami. Teraz dostałem dużo obciązenia na hantelki wiec na barki poswiruje jakimis cwiczeniami ze sztangielkami wlasnie. Ogolnie z moim poziomem tescia i tak dobrze ze rosne ale ciezko mi sie wyciąć. Teraz juz dwa tygodnie bez tabletek i mysle ze teść skoczy to i ciąc sie w przyszłym roku bedzie łatwiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2015 Kanabis kawał łapy i klaty. Duży chłop. Szacuneczek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2015 Rozaliusz ma gen , tylko żre jak świnia pewnie. Jakby przytyrał taki mały HULK mógłby być! Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2015 Rozaliusz ma gen , tylko żre jak świnia pewnie. Jakby przytyrał taki mały HULK mógłby być! W sumie już można zaobserwować u niego brak szyi, więc tak jak pisał Kazub ma potencjał. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2015 Kanabis wyglada jak ten gosc z 13 dzielnicy Belle. Cisniesz dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2015 No od takiego cygana to bałbym się nie kupić zestawu sztućców, albo koca na parkingu pod marketem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2015 Wyobraź sobie ten strach w oczach 11latków kiedy sprawdzam gre na xboxa którą mi przyniesli a ona porysowana. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2015 Jesteś bez serca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2015 Kanabis, weź popracuj nad barkami. Myślę, że trochę nie doceniasz maszyn, dają mega impuls do definicji mięśni i ich rozwoju. Może w zimie przyatakuj siłkę normalną Rozi na focie spokojnie waży z trzy i pół kwintala, jak dobry świniak. akurat barki ma najlepsze. to klata jest daleko w tyle. ogólnie mało wydajna fota. biceps przodem i najszerszy przodem - na nich najlepiej widać proporcje, więc jeśli dajecie tylko jedną fotę, to któraś z tych. reszta w bonusie, np. najszerszy tyłem, jeśli ktoś chce się pochwalić plecami. w sumie most muscular też jest całkiem optymalny, ale nie każdy na tym dobrze wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 10 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2015 (edytowane) To jest to. Klata tak spadla z sily ale pompa byla choc troche czasu minie zanim ruszy czucie miesnia. Bic to wiadomo. Najmocniejsza moja strona, lekko teic tylko na sznurze. Tez piekne czucie. Ogolnie, domowa silka (jesli jest potezna to ok) a silownia to nadal lepsza opcja druga. Nie ten temat. Mialo byc w co dzis w planach. Edytowane 10 sierpnia 2015 przez KoBik Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 10 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2015 Kanabis, weź popracuj nad barkami. Myślę, że trochę nie doceniasz maszyn, dają mega impuls do definicji mięśni i ich rozwoju. Może w zimie przyatakuj siłkę normalną Rozi na focie spokojnie waży z trzy i pół kwintala, jak dobry świniak. akurat barki ma najlepsze. to klata jest daleko w tyle. ogólnie mało wydajna fota. biceps przodem i najszerszy przodem - na nich najlepiej widać proporcje, więc jeśli dajecie tylko jedną fotę, to któraś z tych. reszta w bonusie, np. najszerszy tyłem, jeśli ktoś chce się pochwalić plecami. w sumie most muscular też jest całkiem optymalny, ale nie każdy na tym dobrze wygląda Zgadzam sie że klata najsłabsza jest u mnie.Dlatego teraz dorzucam dipy i wyciskanie sztangielkami. Powinno cos ruszyc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 10 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2015 Bo nie mam motywacji No nie wkurwiaj, puszczaj smsa do taty o stówkę więcej miesięcznie na siłkę i zacznij śmigać. Na początku kilka lajtowych treningów żeby za dużych zakwasów nie mieć, a później już z górki. Nic wielkiego, ciężej już mi się pompeczki w domu robiło niż teraz wyciska ciężary na siłce. Bądź mężczyzną, dzikiem! Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 10 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2015 rozi ty tłusty patałachu, stac cie tylko na wrzucenie jakiegoś śmiesznego zdjęcia w ciuchach na którym i tak wyglądasz jak kulka, a jeszcze sie pytasz czy forma spoko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2015 Ale i tak bym cię zabił gilem z nosa. Cytuj Odnośnik do komentarza
nieobchodzimnieto 482 Opublikowano 10 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2015 a jakby się turlał po chodniku ? Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 10 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2015 (edytowane) Ale i tak bym cię zabił gilem z nosa. dawaj zdjęcie albo skończ pier.dolic paruwo Edytowane 10 sierpnia 2015 przez maciucha 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2015 Still na strzała. Nie będe dawał zdjęcia z napinaniem się w majtkach, bo nie robię żadnej formy obecnie. To moja normalna budowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Skotnik 652 Opublikowano 10 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2015 Still na strzała. Nie będe dawał zdjęcia z napinaniem się w majtkach, bo nie robię żadnej formy obecnie. To moja normalna budowa. To po chuy pytasz jaki jest potencjał i czy dalej ładować? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi