Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Wyświetleń 587,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ok tym miłym akcentem chciałbym życzyc wszystkim spartakusom zyczyc dobranoc, niech wam sie wujaszki przysnią      

• Kenny tJJger
    Kenny tJJger

Ostatnie foto na 98 stronie, kwiecień 2014.       Wiadomo, że żaden progres i nie spartakus ale na wadze z -10 kg, lżej żyć i pracować. Kondycja też lepsza i jak wytnę się do poziomu co mnie zad

• II KoBik II
    II KoBik II

Opublikowano

Pieczołowicie dobrany kąt, ale plus za trzymanie sztangi w dwóch palcach.

Ile wzrostu i wagi?

Opublikowano

Tylko 92kg? Ja mam 198 cm i 94-95 kg i wyglądam zdecydowanie bardziej szczupło.

Opublikowano

No ja waze wiecej od wujaszka , jestem jego wzrostu a mam mniejszy brzuch i większy biceps dwa razy od niego. Niesłychane co

Opublikowano

Tylko 92kg? Ja mam 198 cm i 94-95 kg i wyglądam zdecydowanie bardziej szczupło.

Taka sytuacja.

Opublikowano

No ja waze wiecej od wujaszka , jestem jego wzrostu a mam mniejszy brzuch i większy biceps dwa razy od niego. Niesłychane co

U mnie 78 kg, 180 CM, ale w bicu 68 to ty nie masz dziku. Chociaż jak całe sadło by zeszło to pewnie bym 60 kg miał i 30 w bicu. :D

Opublikowano

Tej, 16 minut Ci zostało. Przeproś na chwile towarzystwo ze spotkania i dawaj

Opublikowano

U mnie 78 kg, 180 CM, ale w bicu 68 to ty nie masz dziku. Chociaż jak całe sadło by zeszło to pewnie bym 60 kg miał i 30 w bicu. :D

Wiem wujcio dałem tylko porównanie, bo waga człowieka zalezy od tez wielu innych czynników niz tylko masa miesniowa zrobiona na siłce ;) 

No ja 86kg, 43 w bicku

A wojtas , no spodziewałem sie bardziej cherlaka zaczynającego cos cwikac. A tutaj duzy chłopek z potencjałem.

Opublikowano

180/90kg w bicu nie wiem, bo chce miec wszystko inne wieksze od tego zyebanego miesnia ktory potrafi sie spompowac takim samym ciezarkiem jak klata (no prawie) :/

Opublikowano

Ja teraz na odwrót, gen do łapy mam dobry, rosnie a jakos strasznie nad nim nie pracuje, ot 8 serii tygodniowo na bicka. A skoro jest gen to trzeba go wykorzystac. Nie mam za to do klaty, rosnie w chu.j wolno mimo juz kur.wa najrózniejszych wariantow treningu.

Opublikowano

Z klata to samo ale zwalam to na to ze plecy nie byly zawsze tak tyrane jak teraz sa na silowni. Wyciagi i maszyny to zawsze props niz tylko wiosla i MC. Zobaczymy za 5 lat co bedzie.

Z bicem ten problem ze jak zaczynalem dawno temu to poswiecalem mu najwiecej czasu. Dlatego sie porobil a reszta w tyle :)

Opublikowano

Kobik, za 5 lat to bedziesz po 14tej od teraz zmiany konsoli/kompa :pawel:

Opublikowano

Wiem wujcio dałem tylko porównanie, bo waga człowieka zalezy od tez wielu innych czynników niz tylko masa miesniowa zrobiona na siłce ;)

No ja 86kg, 43 w bicku

A wojtas , no spodziewałem sie bardziej cherlaka zaczynającego cos cwikac. A tutaj duzy chłopek z potencjałem.

A co by było jakbym na siłownie chodził ? Aż sam sie boje .

Edytowane przez Wojtas1986

Opublikowano

No ja 86kg, 43 w bicku

Serio? Ja mam 181cm, 81 kg, w karabinie przy dobrych wiatrach 42 cm a wydaje się większy..

Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Wycięty po wuju.. z 14% sadla siedzi, już widać tylko górne części brzucha

fm4YuJr.jpg

i sadlo

wayixoD.jpg

Edytowane przez wronerro

Opublikowano

Czy ja wiem, tak na oko poziom tkanki ok, cycki się dobrze kształtują.

Opublikowano

Ok poziom fatu to miał lifting25 na zawodach ale nie jestem masochista, z 10% na lato mi starczy, w zimę do 15% i jest ok. Bo w sumie będąc w team natural muszę się liczyć z tym że będę mały ale pocięty lub duży i podlany. Żeby być dużym i pocietym trzeba do suplementów dołożyć witaminę T...