SpacierShark123 1 476 Opublikowano 3 września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 września 2015 Zbyt mały poziom tkanki jak na moje prezentuje się chvjowo . Na scenie wiadomo że trzeba ale tak na co dzień właśnie takie 8-10 % jest idealne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 3 września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 września 2015 Fakt, dyszka jest spoko. Wygląda sie zdrowo, a przy okazji nie trzeba żyć na samej wodzie i kurczaku Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 3 września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 września 2015 No ja waze wiecej od wujaszka , jestem jego wzrostu a mam mniejszy brzuch i większy biceps dwa razy od niego. Niesłychane coU mnie 78 kg, 180 CM, ale w bicu 68 to ty nie masz dziku. Chociaż jak całe sadło by zeszło to pewnie bym 60 kg miał i 30 w bicu. Wiem wujcio dałem tylko porównanie, bo waga człowieka zalezy od tez wielu innych czynników niz tylko masa miesniowa zrobiona na siłce No ja 86kg, 43 w bicku A wojtas , no spodziewałem sie bardziej cherlaka zaczynającego cos cwikac. A tutaj duzy chłopek z potencjałem. Serio? Ja mam 181cm, 81 kg, w karabinie przy dobrych wiatrach 42 cm a wydaje się większy.. Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka Wiekszy to raczej nie jestes, za to sporo mniejszy bf owszem Mniejszy bf zawsze sprawia iluzoryczne bycie wiekszym, kiedys choco ladnie to pokazal na zdjeciach. Wrzucal zdjecia na ktorych mimo ze wazyl corz mniej a wygladal na coraz wiekszego.Wlasnie przez wycinke Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 3 września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 września 2015 Żeby to stwierdzić to musisz wrzucić taką samą, wykadrowana, czarno biała fote lewej łapy z zegarkiem i wtedy internety podejmą debatę na ten temat. Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 3 września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 września 2015 Ale ja mam tylko naścienny Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 3 września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 września 2015 Może być Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 3 września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 września 2015 JAk sobie ten procent tłuszczu wyliczacie? Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 3 września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 września 2015 Na kalkulatorku Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 3 września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 września 2015 (edytowane) A dokładniej? dobra se znalazłem już, imo takie obliczanie można sobie o kant dupy roztłuc Edytowane 3 września 2015 przez Yakubu Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 3 września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 września 2015 Pewnie za pomocą HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 3 września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 września 2015 Ja obecnie przy 82 kg wagi mam 10% i wydaje mi się tłusto(mierzyli mi na kursie). Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 3 września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 września 2015 Kolejny up zrobie w listopadzie. 100% Natural (pipi). Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 3 września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 września 2015 JAk sobie ten procent tłuszczu wyliczacie? Są do tego odpowiednie maszyny w niektórych fitness klubach, awf-ach czy u dietetyków Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 3 września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 września 2015 Słyszałem, że jedyne słuszne pomiary to waga elektroniczna z taką opcją, albo ta suwmiarka to tłuszczu. Prawda to? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 3 września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 września 2015 Ja teraz na odwrót, gen do łapy mam dobry, rosnie a jakos strasznie nad nim nie pracuje, ot 8 serii tygodniowo na bicka. A skoro jest gen to trzeba go wykorzystac. Nie mam za to do klaty, rosnie w chu.j wolno mimo juz kur.wa najrózniejszych wariantow treningu. często jest tak, że ludki mają zyebaną technikę i męczą biceps przy plecach/ triceps przy klacie/triceps przy barkach. rzadko się np widzi na siłkach, żeby ktoś dobrze umiał wyizolować plecy na wiosłowaniu wyciągiem dolnym. czyli sr,ają się ciężarem, którego w życiu nie pociągneliby samymi plecami. oczywiście roli bicepsa nie da się wykluczyć w tym ćwiczeniu, ale można zminimalizować uwaga teraz pisze jak to zrobić ŚCIĄGAĆ ŁOPATKI BARKI DO TYŁU PRZEPROST KRĘGOSŁUPA LEKKI RUCH TUŁOWIA W TYŁ PRZY ŚCIĄGANIU NIE PROSTOWAĆ ŁOKCIA W KOŃCOWEJ FAZIE RUCHU NEGATYWNEGO w ten oto sposób uginanie stawu łokciowego jest ledwo widoczne, a biceps nie jest spompowany po takich wiosłach chyba że robimy Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 3 września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 września 2015 Tylko ciężar się liczy Elo Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 3 września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 września 2015 czasem fajnie jest połamać technike i poszarpać ciężarem, dać impuls. ale nie cały czas Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 3 września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 września 2015 Tylko ciężar się liczy Elo No ni huya. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 4 września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 września 2015 Ja teraz na odwrót, gen do łapy mam dobry, rosnie a jakos strasznie nad nim nie pracuje, ot 8 serii tygodniowo na bicka. A skoro jest gen to trzeba go wykorzystac. Nie mam za to do klaty, rosnie w chu.j wolno mimo juz kur.wa najrózniejszych wariantow treningu. często jest tak, że ludki mają zyebaną technikę i męczą biceps przy plecach/ triceps przy klacie/triceps przy barkach. rzadko się np widzi na siłkach, żeby ktoś dobrze umiał wyizolować plecy na wiosłowaniu wyciągiem dolnym. czyli sr,ają się ciężarem, którego w życiu nie pociągneliby samymi plecami. oczywiście roli bicepsa nie da się wykluczyć w tym ćwiczeniu, ale można zminimalizować uwaga teraz pisze jak to zrobić ŚCIĄGAĆ ŁOPATKI BARKI DO TYŁU PRZEPROST KRĘGOSŁUPA LEKKI RUCH TUŁOWIA W TYŁ PRZY ŚCIĄGANIU NIE PROSTOWAĆ ŁOKCIA W KOŃCOWEJ FAZIE RUCHU NEGATYWNEGO w ten oto sposób uginanie stawu łokciowego jest ledwo widoczne, a biceps nie jest spompowany po takich wiosłach chyba że robimy No niektórzy tak robią. Wystarczy jednak sie skupić na mięśniu głównym który trenujemy i go czuć przy wiosłowaniu itp. Przy wyciskaniu na klate nigdy nie miałem pompy na tricu, wystarczy nie miec zbyt wąskiego chwytu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 4 września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 września 2015 Początek czerwca, teraz się zapuściłem, ale od października ostry powrót. Kolejna fotka w przyszłym roku, będę próbował redukować do 90-88 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 5 września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 września 2015 To teraz ile ważysz? bo nie wyglądasz na grubego. Chyba, że masz 2 metry wzrostu. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 638 Opublikowano 5 września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 września 2015 ej no błażeju, ja to jednak klatke mam dużo bardziej 'calvin kleinową' niż ty Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 477 Opublikowano 5 września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 września 2015 w sensie pedalsko bardziej? Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 638 Opublikowano 5 września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 września 2015 dawid, rączki na kołderkę, nie podniecaj się tak Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 477 Opublikowano 5 września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 września 2015 bede brutalnie szczery maciucha - rozi by cie dojechal. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi