Opublikowano 16 września 20159 l Daje pole do popisu wam ekoledzy - ja zaprzestaje tych praktyk na dłuższy czas.
Opublikowano 25 września 20159 l Aaaaa nie bedzie fotki. Zlapalem za centymetr. W bicu siadlo 43. Bez pompy, po spaniu. Jestem zadowolony. Koniec przekazu.
Opublikowano 25 września 20159 l Po pierwszej masie miałem 42 a potem zbiłem do suchych 38-39 i łapa wyglądała dużo lepiej. Więc cm/kg nikogo , tylko to co widzę w lustrze się liczy.
Opublikowano 25 września 20159 l dzięki wadze masz punkt odniesienia, bo stając blisko lustra myślisz sobie usiasiusia ale jestem napakowany ale niekoniecznie
Opublikowano 25 września 20159 l dzięki wadze masz punkt odniesienia, bo stając blisko lustra myślisz sobie usiasiusia ale jestem napakowany ale niekoniecznie Co za głupota. Znam ludzi co przy 100kg(towar leci ostro) wyglądają na 80kg a są tacy co przy 80 wyglądają na dużo większych. Waga nie jest kompletnie żadnym odniesieniem.
Opublikowano 25 września 20159 l dzięki wadze masz punkt odniesienia, bo stając blisko lustra myślisz sobie usiasiusia ale jestem napakowany ale niekoniecznie Co za głupota. Znam ludzi co przy 100kg(towar leci ostro) wyglądają na 80kg a są tacy co przy 80 wyglądają na dużo większych. Waga nie jest kompletnie żadnym odniesieniem. Jak się ćwiczy kulturystykę to waga średni odnośnik,tylko i wyłącznie lustro,waga tylko jak się musisz w swojej kategorii wagowej zmieścić.
Opublikowano 25 września 20159 l japjerdole :facepalmz: oczywiście nie chodzi mi o odniesienie względem kogoś......tylko siebie Jak się ćwiczy kulturystykę to waga średni odnośnik,tylko i wyłącznie lustro,waga tylko jak się musisz w swojej kategorii wagowej zmieścić wychodze i nie wracam
Opublikowano 25 września 20159 l japjerdole :facepalmz: oczywiście nie chodzi mi o odniesienie względem kogoś......tylko siebie Jak się ćwiczy kulturystykę to waga średni odnośnik,tylko i wyłącznie lustro,waga tylko jak się musisz w swojej kategorii wagowej zmieścić wychodze i nie wracam ALE CO TY (pipi)SZ. Przecież przy wadze 80 kg będąc suchym będę dużo większy wizualnie a nawet wymiarowo( to już zależy jak masa pójdzie) niż przy 90kg z wyższym bf i wodą.
Opublikowano 26 września 20159 l ale idziesz przed lustro czy na wage? bo to ważne On ma wagę przed lustrem i nie wierzę że nie wróci,ot co.
Opublikowano 26 września 20159 l Dieta na dzika i mnie styka. "Dzik jest typowym wszystkożercą. Żywi się m.in. żołędziami, orzeszkami buczynowymi. Jest utrapieniem rolników – ryjąc, potrafi poczynić wielkie szkody, zwłaszcza w uprawach roślin bulwiastych. W runie znajduje dżdżownice, owady, gryzonie, których nory odnajduje węchem, kłącza roślin, grzyby. Zjada nawet padlinę. Zdobywa pokarm głównie przekopując ziemię swym wrażliwym, wydłużonym ryjem (gwizdem)." Chujowa
Opublikowano 26 września 20159 l Tez trawe wpyerdalasz ze Ci sie nudzi? Co te ludzie.. Edytowane 26 września 20159 l przez KoBik
Opublikowano 26 września 20159 l Zapomniałem, że Spartakusy są śmiertelnie poważne i nie wolno zażartować. Nigdy. Przenigdy.
Opublikowano 26 września 20159 l Liczy się tylko wzrok i zachwyt kur.wet kur.wety nie mają się zachwycać tylko brać do dzioba