Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Wyświetleń 587,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ok tym miłym akcentem chciałbym życzyc wszystkim spartakusom zyczyc dobranoc, niech wam sie wujaszki przysnią      

• Kenny tJJger
    Kenny tJJger

Ostatnie foto na 98 stronie, kwiecień 2014.       Wiadomo, że żaden progres i nie spartakus ale na wadze z -10 kg, lżej żyć i pracować. Kondycja też lepsza i jak wytnę się do poziomu co mnie zad

• II KoBik II
    II KoBik II

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Aaaaa nie bedzie fotki. Zlapalem za centymetr. W bicu siadlo 43. Bez pompy, po spaniu. Jestem zadowolony. Koniec przekazu.

Opublikowano

dzięki wadze masz punkt odniesienia, bo stając blisko lustra myślisz sobie usiasiusia ale jestem napakowany ale niekoniecznie

Opublikowano

Liczy sie tylko co mówią chłopacy na bramce, reszta chu.j

Opublikowano

dzięki wadze masz punkt odniesienia, bo stając blisko lustra myślisz sobie usiasiusia ale jestem napakowany ale niekoniecznie

Co za głupota. Znam ludzi co przy 100kg(towar leci ostro) wyglądają na 80kg a są tacy co przy 80 wyglądają na dużo większych. Waga nie jest kompletnie żadnym odniesieniem.

Opublikowano

Co za głupota. Znam ludzi co przy 100kg(towar leci ostro) wyglądają na 80kg a są tacy co przy 80 wyglądają na dużo większych. Waga nie jest kompletnie żadnym odniesieniem.

Jak się ćwiczy kulturystykę to waga średni odnośnik,tylko i wyłącznie lustro,waga tylko jak się musisz w swojej kategorii wagowej zmieścić.

Opublikowano

japjerdole  :facepalmz:

oczywiście nie chodzi mi o odniesienie względem kogoś......tylko siebie

Jak się ćwiczy kulturystykę to waga średni odnośnik,tylko i wyłącznie lustro,waga tylko jak się musisz w swojej kategorii wagowej zmieścić

:yao:

wychodze i nie wracam

Opublikowano

japjerdole  :facepalmz:

oczywiście nie chodzi mi o odniesienie względem kogoś......tylko siebie

Jak się ćwiczy kulturystykę to waga średni odnośnik,tylko i wyłącznie lustro,waga tylko jak się musisz w swojej kategorii wagowej zmieścić

:yao:

wychodze i nie wracam

ALE CO TY (pipi)SZ. Przecież przy wadze 80 kg będąc suchym będę dużo większy wizualnie a nawet wymiarowo( to już zależy jak masa pójdzie) niż przy 90kg z wyższym bf i wodą.

Opublikowano

ale idziesz przed lustro czy na wage?

bo to ważne

On ma wagę przed lustrem i nie wierzę że nie wróci,ot co.

Opublikowano

Dieta na dzika i mnie styka.

"Dzik jest typowym wszystkożercą. Żywi się m.in. żołędziami, orzeszkami buczynowymi. Jest utrapieniem rolników – ryjąc, potrafi poczynić wielkie szkody, zwłaszcza w uprawach roślin bulwiastych. W runie znajduje dżdżownice, owady, gryzonie, których nory odnajduje węchem, kłącza roślin, grzyby. Zjada nawet padlinę. Zdobywa pokarm głównie przekopując ziemię swym wrażliwym, wydłużonym ryjem (gwizdem)."

Chujowa :/

Opublikowano

Zapomniałem, że Spartakusy są śmiertelnie poważne i nie wolno zażartować. Nigdy. Przenigdy.

Opublikowano

Ej skąd masz te zdjecie? W którym temacie są nie moge znaleść