Opublikowano 28 września 20159 l Mendrek jaka łapa. Ja mam w przegubach 16 CM i ręka jak u dziewczyny. Jakby Karol chciał to byz 30 kg zrzucił z bandziora i byłaby forma jak sto ch.ujów.
Opublikowano 8 października 20159 l Dopiero zaczynam, ok 2 miesiace latania na mma, kilka niezdrowych imprezek, duzo smieciowego zarcia, momentami dosyc ciezka robota fizyczna, minus ~6 kilo. Jaram sie nawet bo sa jakies efekty
Opublikowano 8 października 20159 l Właśnie oyebałem swoją brodę bo do pewnego momentu jest spoko a później zaczynają się farfocle jak u Ciebie Farmer i osobiście na moim licu jakoś to nie współgra. Trzeba mieć gen do zarostu jak nasz adonis Dawid. Inaczej albo na dosyć krótko albo wcale. reszta na plus
Opublikowano 8 października 20159 l Farfocle sa bo spod prysznica wylecialem dopiero co i byla mokra und nieuczesana. Staram sie dbac o nia w miare, ale faktycznie, z dwa tygodnie temu ostatnia ja przycinalem i przydaloby sie jej troche opieki. Dzieki !
Opublikowano 8 października 20159 l Chyba, że tak. Ja chciałbym prosty włosiec. Tak jak Butler w 300. Moja mi się nie podoba choć wiele razy już próbowałem. Pojzdro
Opublikowano 17 października 20159 l Sztanga prosta, hantle i modlitewnik lub kolano. Podstawowe cwiczenia robie. Max na sztandze to u mnie 25kg wiec nie duzo. Hantle to 18-20kg w ostatnich seriach.
Opublikowano 17 października 20159 l I na co ci ta łapa jak wpadnie 5 kibiców i cię zleją. Beka z mięśni i w ogóle z białko ludzi.
Opublikowano 17 października 20159 l Jakbyś był chudzielcem hejtującym na forum to może jeszcze coś tam byś dał radę a tak to lepiej z domu nie wychodzić bo cię napadną.
Opublikowano 17 października 20159 l Reszty nie ma. Bo ino lapy robie. o nie jesteś leszczem jakbyś zdjął koszulkę i dał waga/wzrost to może nawet przestałbym gardzić
Opublikowano 17 października 20159 l Reszty nie ma. Bo ino lapy robie. Co to (pipi)a ma być? Do żurnala zdjęcie! Łap prawilnego minusa!