Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Wyświetleń 587,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ok tym miłym akcentem chciałbym życzyc wszystkim spartakusom zyczyc dobranoc, niech wam sie wujaszki przysnią      

• Kenny tJJger
    Kenny tJJger

Ostatnie foto na 98 stronie, kwiecień 2014.       Wiadomo, że żaden progres i nie spartakus ale na wadze z -10 kg, lżej żyć i pracować. Kondycja też lepsza i jak wytnę się do poziomu co mnie zad

• II KoBik II
    II KoBik II

Opublikowano

Co ma byc? Twoja dupa rozyebana leszczu.

cioto zalana tylko goły tors i koniecznie pióra pod skrzydłami !
Opublikowano

No to powinien by standard ale mało kto tak pokazuje.I później jest porównanie całej sylwetki z  nogami z jakimiś dziwnie kadrowanymi plecami i łapami.

Opublikowano

No to powinien by standard ale mało kto tak pokazuje.I później jest porównanie całej sylwetki z nogami z jakimiś dziwnie kadrowanymi plecami i łapami.
(pipi) z nogami klata i łapa sie liczy !!! W koszulkach dają tylko lamusy !
Opublikowano

Juz dalem cieciu. Ogarnij sie. Pozatym to forum to jedna wielka beka. Akceptuj lape albo wypierdylaj dalej trzaskac te swoje pedalskie pompusie cioto.

Opublikowano

Ej ej ej SPARTAKUS to jedyny smiertelnie powazny temat na forum. Prawilnie. 

Uwielbiam te przepychanki i wyzwiska spowodowane podnoszeniem ciezarkow za głowe. Jedno złe spojrzenie i wpier.dol

Opublikowano

DAWAC NA SOLO KUTA..SIARZE KU..RVA

zartuje

kobik bardzo duza lapa, wszystko gid 

Opublikowano

Nie bo Ty umisz karate a ja ino bym Cię trzymał za kark. Walka bez sensu, zresztą zasapałbym się po 50 sekundach. Ja tylko pompuje ziomuś. 

Yebiemy dalej aż łapa dojdzie do 50.

Opublikowano

W sumie to nie wiem, czy Kabi nie powinien się podzielić rangą Doyebanego Dzika z Kobikiem. To ważne.

Opublikowano

Moge sie podzielić. I tak juz nikt z adminów nie reaguje na moje prośby zmiany Niedojechanego Dzika. No nic widocznie juz tak musi pozostać po wsze czasy. 

Opublikowano

taka lapa wyciska tylko 70 kg?

no dziwne.

no nie chce sugerowac ustawienia ramienia w stosunku do lustra...

Opublikowano

Przeca nie pisał, że 70 to max, a jeno bezpieczny ciężar na serię, z powodu kontuzji barku.

Chyba.

Opublikowano

Co ma bic do wyciskania na klate?

Opublikowano

Mam bicka z gumy, a ile wycisnę, 50?

Więc ma.

Za to nogi rowerzysty, na boisku jak Roberto Carlos. A z bani jak jebnę, to zabiję każdego koksa tutaj. :cool:

:czesc: