Opublikowano 17 października 20159 l Co ma byc? Twoja dupa rozyebana leszczu. cioto zalana tylko goły tors i koniecznie pióra pod skrzydłami !
Opublikowano 17 października 20159 l Co ma byc? Twoja dupa rozyebana leszczu.cioto zalana tylko goły tors i koniecznie pióra pod skrzydłami ! No to powinien by standard ale mało kto tak pokazuje.I później jest porównanie całej sylwetki z nogami z jakimiś dziwnie kadrowanymi plecami i łapami.
Opublikowano 17 października 20159 l Co ma byc? Twoja dupa rozyebana leszczu.cioto zalana tylko goły tors i koniecznie pióra pod skrzydłami ! No to powinien by standard ale mało kto tak pokazuje.I później jest porównanie całej sylwetki z nogami z jakimiś dziwnie kadrowanymi plecami i łapami.(pipi) z nogami klata i łapa sie liczy !!! W koszulkach dają tylko lamusy !
Opublikowano 17 października 20159 l Juz dalem cieciu. Ogarnij sie. Pozatym to forum to jedna wielka beka. Akceptuj lape albo wypierdylaj dalej trzaskac te swoje pedalskie pompusie cioto.
Opublikowano 17 października 20159 l Żarty żartami ale nazywanie SPARTAKUSA wielką beką? No C'MON! Może jeszcze nie boisz się chudych sebix-ów z bramy? Proszę cię każdy wie że chudy=morderca z petardami w łapach.
Opublikowano 18 października 20159 l Ej ej ej SPARTAKUS to jedyny smiertelnie powazny temat na forum. Prawilnie. Uwielbiam te przepychanki i wyzwiska spowodowane podnoszeniem ciezarkow za głowe. Jedno złe spojrzenie i wpier.dol
Opublikowano 18 października 20159 l DAWAC NA SOLO KUTA..SIARZE KU..RVA zartuje kobik bardzo duza lapa, wszystko gid
Opublikowano 18 października 20159 l Nie bo Ty umisz karate a ja ino bym Cię trzymał za kark. Walka bez sensu, zresztą zasapałbym się po 50 sekundach. Ja tylko pompuje ziomuś. Yebiemy dalej aż łapa dojdzie do 50.
Opublikowano 18 października 20159 l W sumie to nie wiem, czy Kabi nie powinien się podzielić rangą Doyebanego Dzika z Kobikiem. To ważne.
Opublikowano 18 października 20159 l Moge sie podzielić. I tak juz nikt z adminów nie reaguje na moje prośby zmiany Niedojechanego Dzika. No nic widocznie juz tak musi pozostać po wsze czasy.
Opublikowano 18 października 20159 l taka lapa wyciska tylko 70 kg? no dziwne. no nie chce sugerowac ustawienia ramienia w stosunku do lustra...
Opublikowano 18 października 20159 l Przeca nie pisał, że 70 to max, a jeno bezpieczny ciężar na serię, z powodu kontuzji barku. Chyba.
Opublikowano 18 października 20159 l Mam bicka z gumy, a ile wycisnę, 50? Więc ma. Za to nogi rowerzysty, na boisku jak Roberto Carlos. A z bani jak jebnę, to zabiję każdego koksa tutaj. :czesc: